Telový krém s brezovým dechtom - MedikoMed - 75 ml

Kód: 0925
Množstevná zľava
Značka: MedikoMed
€5,99 €4,99 bez DPH
Momentálne nie je skladom
Môžeme doručiť do:
14.5.2024
Položka bola vypredaná…

Ruské pomenovanie brezy „BERJOZA“ súvisí so slovesom „BEREČ“ teda chrániť. Slovania nazývali brezu aj stromom bohov alebo Silným ochrancom. Decht získavaný z tohto stromu chráni a ošetruje pokožku celého tela.

Detailné informácie

Podrobný popis

Tradičná ruská medicína využívala brezový decht na liečbu exémov, psoriázy, seborey, nehojacich sa rán, preležanín, popálenín, omrzlín, trofických a varikóznych vredov, modrín či iných poškodení kože. Účinok dechtu v tomto kréme posilňujú predovšetkým dva oleje: nechtíkový a rebríčkový ako aj iné rastlinné extrakty tvoriace spolu s dechtom a ostatnými zložkami vynikajúci preventívny a pomocný liečivý prostriedok..

Pri pravidelnom používaní má krém protiplesňové a protizápalové účinky, urýchľuje regeneráciukože, zmäkčuje hydratuje, odstraňuje olupovanie kože a svrbenie

Upozornenia: nepoužívať pri individuálnej neznášanlivosti niektorej zložky prípravku

Spôsob použitia: niekoľkokrát denne naniesť malé množstvo krému na problematické miesto a dôkladne rozotrieť. Možno používať aj preventívne aj ako pomocné liečivo.

0925

Objem: 75 ml

Spotrebovať do: viď obal

Krajina pôvodu: Rusko

 Trápi Vás psoriáza? Podrobne sme sa tejto téme venovali v komplexnom a odbornom článku, ktorý nám napísala PhDr. Mgr. Eva Medvecká, PhD., DiS.

 

 

Dodatočné parametre

Kategória: Prírodná medicína
Problém: Psoriáza
Položka bola vypredaná…
5
5x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevypĺňajte toto pole:
5
Avatar autora | 9.4.2023
tento krém je účinný na psoriázu
5
LT Avatar autora | 14.9.2022
Spokojnosť, je primerane mastný,čo som v mojom prípade ocenila.
5
AL Avatar autora | 23.4.2021
Spokojnosť
5
J Avatar autora | 9.3.2021
Dlho som nevedela najst krem (bez kortikoidov),ktory by ponukal okamzitu ulavu od svrbenia a palenia. Tento krem som objavila na pokraji zufalstva a doslova mi zachranil zivot. Vona nie je vabna, to je pravda,ale za ten ucinok ten zapach rada znesiem. Co sa tyka obchodu,tak: skvele sluzby - rychle vybavenie, bezproblemova, mila, komunikacia - spokojnost na 200% Vdaka!
5
Avatar autora | 11.6.2020
Najlepší krém na psoriázu, aký som kedy mala a vyskúšala. Iný už ani nekupujem, lebo kedysi som mala ruky samú ranu a teraz ich mam krásne zahohené a hladké. Jediná nevýhoda je jeho vôňa, ale už som si zvykla, hlavne, že mám zahohené ruky.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Medikomed je ruská značka, ktorá ponúka doplnky stravy a liečebnú kozmetiku.

#ShowMore#

Medikomed je známou ruskou značkou, ktorá má na trhu významné postavenie už niekoľko rokov. Preslávili sa najmä svojimi doplnkami stravy, ale aj kozmetikou určenou na špeciálne zdravotné problémy - krém na pätné ostrohy, krém na nohy, krém do nosa pri prechladnútí/nádche, kozmetické koloidné striebro, kozmetický gél s rôznymi aktívnymi zložkami. Nemožno vynechať ani ich radu esenciálnych olejov, ktorá obsahuje niekoľko výnimočných vôní (esenciálny olej melónový, esenciálny olej ylang ylang,..). 

Veríme, že si z ponuky Medikomed určite vyberiete.