Čaj z ľanových semienok - Firma Kima - 100g

Kód: 0759
Množstevná zľava
Značka: Firma Kima
€3,89 €3,24 bez DPH
Momentálne nie je skladom
Môžeme doručiť do:
13.5.2024
Položka bola vypredaná…

Ľanové semeno (linum usitassimum) obsahuje veľa biologicky aktívnych látok, hlavne nasýtené, mononenasýtené a viacnásobne nenasýtené kyseliny (omega 3), vitamíny (B1, B2, C, E), karotén, železo, zinok, lignany atď. Vitamín E z ľanového semena má formu gama, ktorá je veľmi účinná v prevencii rakoviny (prsník, prostata).

Detailné informácie

Podrobný popis

Ľan je výborný protiliek na zápalové ochorenia dýchacích ciest. Konzumovanie ľanu slúži na uľahčenie priebehu zápalu priedušiek, alebo ľanového oleja na zmiernenie kŕčovitého sťahovania. Takto zmiernene pôsobí nielen na dráždenie priedušiek, ale aj na pľúca.

Spôsob použitia: 1 polievkovú lyžicu zalejem 200ml horúcej vody, 10-15 minút necháme lúhovať. Ustanovené odporúčané dávkovanie sa nesmie prekračovať. Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada pestrej stravy. Ukladať mimo dosah detí. Nie je vhodné pre deti do 3 rokov, tehotné a dojčiace ženy.

Zloženie: Ľanové semená

Objem: 100g

Krajina pôvodu: RU

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Firma Kima je spoločnosť zaoberajúca sa produkciou rôznych čajov z tých najkvalitnejších bylín altajskej medicíny.

#ShowMore#

Táto spoločnosť ponúka rôzne bylinné čaje, ktoré majú rôzne zdravotné benefity. Čajový nápoj je už po stáročia súčasťou prírodnej medicíny a jeho tradícia pri liečení tých najrôznejších problémov pretrváva do dnešného dňa.

Nájdete tu bylinkové čaje, ktoré pomáhajú pr nasledovných problémoch:

  • podpora metabolizmu
  • únava, stres
  • ochrana pečene
  • ochorení dýchacích ciest
  • prechladnutí
  • srdcové problémy
  • cukrovka (čaje pre diabetikov)

Prírodné čaje sú väčšinou to prvé po čom siahneme pri nachladnutí, chrípke alebo nádche, no ich využitie má význam aj pri zložitejších zdravotných problémoch.