Brezový decht - čistý extrakt - Farmakom - 100 ml

Kód: 1284
Množstevná zľava
Značka: Farmakom
€12,99 €10,83 bez DPH
Momentálne nie je skladom
Môžeme doručiť do:
14.5.2024
Položka bola vypredaná…

Pomáha zbaviť sa mastného lesku vlasov a lupín, posilňuje vlasové cibuľky, pomáha čistiť póry, pomáha znižovať akné, vysušuje pupienky. 

 

Detailné informácie

Podrobný popis

Pomáha zbaviť sa mastného lesku vlasov a lupín, posilňuje vlasové cibuľky, pomáha čistiť póry, pomáha znižovať akné, vysušuje pupienky, pomáha pri boji so seboreou a psoriázou. 

Brezový dechtový olej má veľa zdravotných výhod, z ktorých najdôležitejšie sú antimikrobiálne a antiseptické látky. Okrem toho má brezový dechtový olej protizápalové, regeneračné, analgetické, protisvrbivé účinky. Brezový dechtový olej sa často používa na liečbu rôznych zápalových a hnisavých procesov v pokožke. Trochu vysušuje pokožku a urýchľuje hojenie, odstraňuje svrbenie a pálenie v poškodených oblastiach, pomáha stimulovať a urýchľovať regeneráciu pokožky, zlepšuje krvný obeh, eliminuje zápaly a bolesť.Brezový dechtový olej je účinný pri liečbe rôznych kožných chorôb: ekzémy, psoriáza, seboroický ekzém, folikulitída, plesne. Používa sa na liečbu preležanín, obarenín, trofických vredov; pomáha zbaviť sa vší a tiež mnohých ďalších chorôb. Protizápalové a antimikrobiálne vlastnosti brezového dechtového oleja umožňujú jeho aplikáciu na ošetrenie rán a popálenín rôznej etológie.

Spôsob aplikácie: Na svrab, ekzém, naneste tenkú vrstvu na postihnuté miesta 1-2 krát denne.

Zloženie: 100% brezový decht

Objem: 100ml

Krajina pôvodu: Rusko

Trápi Vás psoriáza? Podrobne sme sa tejto téme venovali v komplexnom a odbornom článku, ktorý nám napísala PhDr. Mgr. Eva Medvecká, PhD., DiS.

5
2x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevypĺňajte toto pole:
5
R Avatar autora | 31.3.2023
Veľmi dobrý produkt.na kožné problémy reaguje okamžite a účinne. veľmi mi pomohol.Ďakujem
5
PK Avatar autora | 28.1.2023
Zatial spokojnost

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Farmakom bola založená v roku 1995. Spoločnosť začala svoju činnosť na trhu s výrobou obväzových materiálov: lekárska bavlnená metráž, obväzy, gáza. Po rekonštrukcii vlastných výrobných priestorov spoločnosť začala zavádzať nový smer - výrobu

#showmore#

potravinových doplnkov a kozmetiky. Portfólio produktov spoločnosti, vrátane zmluvnej výroby, predstavuje viac ako 1000 výrobkov rôzneho účelu a prezentácií: kozmetika, repelenty, bylinné čaje, sladidlá, výrobky proti bolesti, stabilizátory pre mliečne výrobky. Zvláštne miesto v produkcií patrí potravinovým doplnkom s vysokým terapeutickým účinkom.

Výrobky spoločnosti sú zastúpené nielen na ukrajinskom trhu, ale aj v zahraničí.