Čaj - Praslička roľná - Aveo 30 g

Kód: 1721
Množstevná zľava
Značka: Aveo
€5,39 €4,49 bez DPH
Skladom (>10 ks)
Môžeme doručiť do:
22.4.2024

Pôsobí priaznivo ako podporný močopudný prostriedok, tiež pri ženských neduhoch a podporuje látkovú výmenu. Zvonka sa používa na kloktanie pri zápale mandlí.

Detailné informácie

Podrobný popis

Spôsob prípravy: 1-2 lyžičky čaju sa umiestnia do smaltovanej nádoby, nalejeme 200 ml horúcej vriacej vody, zakryjeme a 15 minút ju zahrievame vo vodnom kúpeli, ochladíme, prefiltrujeme a zrazíme. Objem získanej vriacej vody sa dá do 200 ml. Počas dňa môžete piť teplé.

Upozornenia: Nepoužívať v prípade individuálnej neznášanlivosti komponentu
Skladovať v čistom, dobre vetrateľnom mieste s vlhkosťou vzduchu menej ako 70%

Zloženie: 100% praslička roľná

Obsah balenia: 30 g

Krajina pôvodu: Rusko

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Firma sa nachádza v Altají na území ekologicky čistej oblasti západnej Sibíri, ktoré je bežne známe ako "zlatý" fond liečivých rastlín. Kombinácia starých receptov a najnovších technológií pomáha dosiahnuť najvyššiu kvalitu TM Aveo.

#ShowMore#

Produkty pomáhajú obohatiť stravu  vitamínmi, živinami, zlepšujú kvalitu potravín a tým pádom aj kvalitu života. Možnosť používať cenné liečivé zdroje rastlín, bylín a ovocia z oblasti Altaja, pomáha ľudom v liečbe mnohých chorôb. Vysoká kvalita a efektívnosť výrobkov je potvrdená výskumom uskutočneným v Ústave výživy. Aveo disponuje osvedčením o štátnej registrácii a sanitárnym-epidemiologickým certifikátom vydaným Federálnou službou pre dohľad ochrany práv spotrebiteľa a blaha ľudí.

Názov firmy - Aveo, hovorí za všetko, v latinčine to znamená "Na zdravie"! 

  

.