Krémový balzam "Anti Herpes"- Elixir - 15 ml

Kód: 2045
Množstevná zľava
Značka: Elixir
€7,39 –6 %
eliksir 4820058213674 images 12311431100
€7,39 –6 % €6,89 €5,74 bez DPH
Skladom (>10 ks)
Môžeme doručiť do:
26.4.2024

Používa sa na herpetické lézie kože pier.

Detailné informácie

Podrobný popis

Používa sa ako doplnok v komplexe terapeutických a preventívnych opatrení na herpetické lézie kože pier. Odporúča sa používať aj po tetovaní pier.

Spôsob aplikácie: Na určité miesta nanášajte tenkou vrstvou 4-5 krát denne každé 4 hodiny. Pred použitím si otestujte alergickú reakciu na produkt. Naneste gél na zápästie z vnútornej strany a počkajte 10 minút. V prípade alergickej reakcie gél nepoužívajte.

Upozornenie:

  • Individuálna neznášanlivosť na jednotlivé zložky krému.
  • Vyvarujte sa kontaktu so sliznicami a očami.
  • V prípade kontaktu opláchnite dôkladne vodou.
  • Držte mimo dosahu detí.
  • Nie je liekom. Používajte podľa určenia.
  • Len na vonkajšie použitie.

  

Krajina pôvodu: Ukrajina

Skladujte pri teplote od +5°C do +25°C

5
2x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevypĺňajte toto pole:
5
VZ Avatar autora | 4.3.2023
Výborný produkt,rýchlo zaberá aj už na pokročilí štádium herpesu pier. Odporúčam
5
PM Avatar autora | 31.12.2022
Fantastickyyyy, výborne rýchlo vyhojil pery po tetovani, a zabránil prepuknutiu herpesom , ktoré som po prvom tetovani mala požehnane . Výborný produkt. Nič lepšie na herpesy som doteraz nemala.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Hoci značka nemá náš pravopis, prináša vo svojich výrobkoch presne to, čo slovo "elixír" znamená: jej výrobky sú zdrojom zdravia.

#ShowMore#

Obsahujú látky, ktoré naše telo potrebuje a nedokáže si ich samo vyrobiť: Ginko – biloba, Kalisia voňavá, jojobový olej, biele MUMIO,... všetky aktívne zložky vedia pomôcť pri rôznych problémoch súvisiacich s cievnym systémom (opuch nôh a pod.), s pokožkou (výrobok Psorilam) s hojením rán a zlomenín (balzamy s obsahom MUMIA) a podobne.  Využíva aj pre nás netradičné, no účinné a v iných kultúrnych oblastiach známe  liečivé prostriedky (extrakt z pijavice lekárskej, jed zmije,...).

„Každá pomoc je dobrá“ tento výrok platí aj v liečbe a odstraňovaní niektorých ochorení, či nepríjemných záležitostí, ktoré znepríjemňujú ľudský život. A presne to je dôvod, prečo stojí za to vyskúšať to, čo v ponuke nájdete.