Kategórie
 
 
 
 
 

ACTIV C ANTI AGE - vitamín C 230g

ACTIV C ANTI AGE - vitamín C 230g
zväčšiť obrázok
Novinky
Ušetríte: 7 %
antioxidant
výživové doplnky
vitamín C
podpora imunity
 
0 / 5 (0 hodnotení)
Kód produktu:AS52
Výrobca:Activstar
Výživový doplnok ACTIV C Anti age obsahujúci hlavne Vitamín C zodpovedný za podporu imunity, proti toxínom, zápalom či iným chorobám, dlhovekosť antioxidant
Dodanie
Vybavenie objednávky do: 24 hod.
47,00 € Cena: 43,90 €
Nákupom tohto produktu získate kredit vo výške 43 bodov.
Náš odmeňovací systém

ACTIV C ANTI AGE 230 G

Výživové doplnky


Kyselina askorbová alebo vitamín C je silný antioxidant podporujúci imunitný systém a celkové zdravie organizmu.

Vitamín C

Účinky vitamínu C na zdravie:

 

  • Podporuje imunitný systém

Vitamín C sa v súčasnosti najčastejšie používa na prevenciu a liečbu prechladnutia alebo chrípky. Je účinný aj pri iných ochoreniach súvisiacich s imunitným systémom, ako sú ochorenia ďasien, bronchitída, tuberkulóza, v minulosti sa používal na prevenciu a liečbu skorbutu.

  • Pomáha proti zápalom

Kyselina askorbová sa používa pri liečbe infekcií, je účinná pri liečbe infekcie močového mechúra a prostaty, pomáha pri žalúdočných vredoch vyvolaných baktériou Helicobacter pylori. Je účinný pri ochoreniach nervovej sústavy

  • Ovplyvňuje zdravie nervovej sústavy

Používa sa na zmiernenie viacerých druhov nervových bolestí, pomáha pri liečbe depresie, pomáha udržiavať vo forme myseľ a pamäť. Odďaľuje a zmierňuje príznaky demencie a priaznivo pôsobí na prejavy Alzheimerovej choroby. Odbúrava nielen psychický stres, ale aj fyzický stres, bojuje proti únave vrátane syndrómu chronickej únavy. Je osvedčený pri poruchách, ako sú autizmus, schizofrénia či porucha pozornosti, napr. hyperaktivita (ADHD).

  • Vyháňa z tela toxíny

Kyselina askorbová je účinná pri liečbe alebo prevencii toxicity spôsobenej určitými liekmi alebo kovmi, odstraňuje voľné radikály.

  • Vitamín C a železo

Vitamín C zvyšuje vstrebávanie železa z potravín. Je nevyhnutný pre tvorbu bielych krviniek, zabezpečuje zdravie zubov, kostí a chrupaviek, podporuje ich rast. Efektívne využitie vitamínu C je aj v oblasti porúch novorodencov, užíva sa pri genetickej poruche nazývanej tyrozinémia. Používa sa tiež na zabránenie prenosu vírusu HIV z matiek na dojčatá počas dojčenia. Zvýšené dávky by mali užívať predčasne narodení novorodenci, často ho užívajú tehotné a dojčiace ženy. Rovnako užívanie zvýšených dávok sa odporúča jedincom pracujúcim v stresovom prostredí, rovnako zvýšenú dávku by mali užívať fajčiari.

Najčastejšími rizikovými faktormi nedostatku vitamínu C sú:

  • fajčenie,
  • zlá strava,
  • alkoholizmus,
  • anorexia,
  • dialýza
  • závažné duševné choroby.

 

 

Obsah balenia: 230 g (18 litrov nápoja, alebo 60 dávok)

Upozornenie podľa nariadenia komisie EÚ:  Tento produkt je registrovaný ako doplnok stravy. Nemá schválené liečivé účinky a nejedná sa o liek. Nie je určené ako náhrada pestrej stravy. Neprekračujte odporúčané dávkovanie. Ukladajte mimo dosahu detí. Minimálna trvanlivosť vyznačená na obale.

 


Pridať komentár:

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia