Kategórie
 
 
 
 
 

Alavis triple blend

0 / 5 (0 hodnotení)
Kód produktu:BA3
Výrobca:Barnys
Kĺbová výživa Barnys triple blend obsahuje výživné látky MSM, kolagén Collyss, kolagén Cartidyss a vitamín C - výživové doplnky pre zdravé kĺby
Dodanie
Vybavenie objednávky do: 24 hod.
Cena: 52,90 €
Nákupom tohto produktu získate kredit vo výške 52 bodov.
Náš odmeňovací systém

Barny's® TRIPLE blend extra silný 700 g + stevia

Kĺbová výživa

 
Barny´s TRIPLE blend extra silný je kombináciou chondroprotektívnch látok – glukozamín a chondroitín sulfátu, látky MSM(methylsulfomethan) a kolagénov pochádzajúcich z prírodného zdroja. Chondroprotektívne látky a kolagén II. typu tvoria prirodzenú štruktúru kĺbovej chrupavky. Kolagén I. typu tvorí väzivo a MSM(methylsulfomethan) obsahuje organicky viazanú síru. Produkt je obohatený o vitamín C, ktorý je dôležitý pre prirodzenú funkciu chrupavky a kostí a tvorbu kolagénu. 

Chrupavka

Chrupavka je spojivové tkanivo, ktoré tvoria chondrocyty (vlastné bunky chrupavky), kolagénové a elastické vlákna (vytvárajú štruktúru chrupavky) a amorfná medzibunková hmota. K správnej a normálnej funkcii chrupavky je nevyhnutné mať funkčné kolagénové štruktúry, ktoré jej zaisťujú pevnosť a tvar.  

Barny´s TRIPLE blend extra silný - účinné látky

 

  • Chondroitín sulfát je jednou z hlavných stavebných zložiek chrupavky, ktorá je schopná viazať vodu v tkanivách, čím zabezpečuje normálnu funkciu kĺbov. Zlepšuje prejavy artrózy a spomaľuje úbytok kĺbovej chrupavky. Keď sa zníži jej schopnosť viazať vodu, dochádza k jej degenerácii a zhoršeniu funkcie kĺbov.  
  • Glukózamín sulfát je v prírode sa vyskytujúci aminosacharid, ktorý je súčasťou kĺbovej chrupavky a priaznivo ovplyvňuje rovnováhu jej metabolizmu. Je základnou látkou pri tvorbe chrupavkových tkanív a pomáha pri ich obnove. Prispieva k regenerácii šliach, väzov, zlepšuje funkcie kĺbu, vďaka protizápalovému účinku zmierňuje bolesti kĺbov a výrazne zlepšuje ich pohyblivosť  
  • MSM (methylsulfomethan) je zdrojom organicky viazanej síry, ktorá sa podieľa na tvorbe bielkovín nachádzajúcich sa v chrupavke. Pomáha chrupavku správne vyživovať a ochraňovať pred poškodením. Jej protizápalový účinok tlmí bolesti kĺbov, väzív a šliach. Prispieva k tvorbe keratínu – základnej stavebnej bielkoviny vlasov, nechtov a kože, čím zabezpečuje ich regeneráciu a vitalitu. Podporuje tvorbu kolagénu zachovávajúceho mladistvý vzhľad pleti, účinkuje aj ako antioxidant, ktorý chráni organizmus pred vplyvom škodlivých látok. 
  • Kolagén typu II (z raje) v kvalite zn Cartidyss® a kolagén typu I (z treskovitých rýb) v kvalite zn.  Collys®  . Nedostatok kolagénu spôsobuje stratu pevnosti a pružnosti chrupavky a ciev, tvorbu kŕčových žíl, ľahšie natrhnutie šliach, viditeľné starnutie pokožky a tvorbu vrások, stratu elesticity a vysúšanie kože, lámavosť nechtov, zabraňuje rastu kvalitných, hustých a dlhých vlasov, prispieva k tvorbe celulitídy.Účinky kolagénu na ľudský organizmus:

 

  1. podporuje výživu kostí, chrupavkám dodáva pevnosť a elasticitu
  2. dodáva cievam pružnosť a zlepšuje krvný obeh
  3. zabezpečuje elasticitu a zdravý vzhľad pokožky
  4. revitalizuje kvalitu vlasov a nechtov
  • Vitamín C podporuje vstrebávanie minerálov a aminokyselín potrebných pre zosilnenie kostí, kĺbov a svalov. Zodpovedá za rast a obnovu tkanív , hojenie rán a jaziev. Posilňuje kožu a krvné cievy, podporuje tvorbu kolagénu, stimuluje činnosť štítnej žľazy, pozitívne vplýva na kardiovaskulárny systém, pôsobí ako silný antioxidant, ktorý pomáha odstraňovať voľné radikály poškodzujúce chrupavku a tkanivá. 

Výhody produktu:

 

  • poctivá a komplexná dávka kĺbovej výživy bez syntetických látok
  • obsahuje značkové kolagény z bezpečných a čistých zdrojov
  • neobsahuje lacnejšie náhrady
  • produkt neobsahuje umelé farbivá a konzervačné látky
  • prášková forma, ktorá je najžiadanejšia a obľúbená medzi aktívnymi ľuďmi a športovcami
  • ekonomické balenie, ktoré pri odporúčanom dávkovaní vydrží až 10 mesiacov

Zloženie:

Zloženie aktívnych látokv 1/2 odmerke (2,25g)*RVH
MSM(methylsulfomethan) 99,9%979 mg nie je stanovená
Glukozamín sulfát(glukozamín
2KCL 75,4%) 
782,5 mg  nie je stanovená
Chondroitín sulfát 90%  326 mgnie je stanovená
Kolagén typu II z raje v kvalite
Zn. Cartidyss®
11,25 mgnie je stanovená
Vitamín C(kyselina L-askorbová9,65 mg12 %
Kolagén typu I z treskovitých
rýb v kvalite zn. Collyss®
7,5 mgnie je stanovená
Sladidlo Stevianie je stanovenénie je stanovené
Kyselina citrónovánie je stanovenénie je stanovené
Aróma maltodextrínnie je stanovenénie je stanovené

    
       
     
 
    
        
      
        

 

 

 

 

 

*RVH – referenčná výživová hodnota

Dávkovanie: Dospelí užívajú ½ odmerky denne rozmiešanú v 100 ml vody. Ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť.

Obsah balenia: 700 g

Upozornenie: Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy! Výrobok nie je určený pre osoby do 18 rokov, tehotné a dojčiace ženy. Nie je vhodný pre osoby s alergiou na rybie produkty. Skladujte v suchu pri teplote do 25 °C. 
 

Upozornenie podľa nariadenia komisie EÚ:
Tento produkt je registrovaný ako doplnok stravy. Nemá schválené liečivé účinky a nejedná sa o liek. Nie je určené ako náhrada pestrej stravy. Neprekračujte odporúčané dávkovanie. Ukladajte mimo dosahu detí. Minimálna trvanlivosť vyznačená na obale.


Pridať komentár:

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia