Kategórie
 
 
 
 
 

Astaxanthin - antioxidant

0 / 5 (0 hodnotení)
Kód produktu:US1
Výrobca:UZDRAV SA s.r.o.
Najsilnejší prírodný antioxidant - morské riasy. Proti zápalom, cholesterol, podporuje srdce, oči, plodnosť, chráni pokožku pred UV žiarením - podpora imunity
Dodanie
Vybavenie objednávky do: 24 hod.
Cena: 29,00 €
Nákupom tohto produktu získate kredit vo výške 29 bodov.
Náš odmeňovací systém

Astaxanthin – mikroriasa 8mg

Antioxidant 

Antioxidant, ktorý sa navyše vyznačuje silnými protizápalovými účinkami, to je astaxantín. Pochádza z morskej riasy zvanej Heamatococcus a je považovaný za najsilnejší prírodný antioxidant.


Astaxanthin antioxidant z morských rias:

Riasy zvané Heamatococcussa pestujú na Havaji a práve v nich sa nachádza veľké množstvo astaxantínu. Ak sú tieto riasy v nepriaznivých podmienkach, práve astaxantín ich chráni pred vonkajšími vplyvmi. Okrem spomínaných rias sa astaxantín nachádza i v iných rastlinách a morských živočíchoch, vyznačuje sa ním najmä losos. No práve červená riasa Haematococcus Pluvialis je považovaná za najväčší zdroj astaxantínu, okrem neho je aj významným zdrojom luteínu, kantaxantínu či betakaroténu.

Riasa, alebo teda mikroriasa je počas pestovania účelne vystavená zmenám podmienok. V prvej fáze pestovania, ktorá sa nazýva zelená fáza, sú bunky riasy v podmienkach s dostatkom živín a nachádzajú sa v prostredí, ktoré praje ich množeniu sa. V ďalšej fáze, nazývanej červená, sú bunky naschvál zbavené živín a riasa je vystavená intenzívnemu a silnému, prirodzenému slnečnému žiareniu. Cieľom je karotogenéza, práve počas tejto fázy či činnosti bunky mikroriasy produkujú najväčšie množstvo astaxantínu. Ten ich má ochrániť pred stresom. V momente, keď riasa vylučuje žiadaný astaxantín, je spracovaná.

Astaxantín, čo je to:

Je to červené farbivo, ktoré sa prirodzene vyskytuje vo vyššie zmienených organizmoch či rastlinách a považuje sa za silný prírodný antioxidant. Často sa preto podáva vo forme doplnkov výživy.

Astaxanthin účinky:

  • je nesmierne silným antioxidantom – podporuje imunitný systém, chráni ho a posilňuje
  • bojuje proti zápalom
  • chráni pokožku pred uv žiarením
  • znižuje hladinu zlého cholesterolu
  • ochráni srdce a kardiovaskulárny systém udržiava v dobrej forme
  • pomáha aj nášmu zraku
  • pôsobí na báze bunkovej ochrany pred oxidačným stresom dodáva telu energiu
  • astaxantín zvyšuje aj mužskú a ženskú plodnosťnaše bunky chráni pred predčasným starnutím
  • neboli zistené žiadne vedľajšie účinkyje obľúbený medzi vegetariánmi a vegánmi
  • chráni organizmus pred voľnými radikálmi​ 
  • tým, že dodáva telu energiu, mali by ho mať poruke športovci a fyzicky aktívni jedinci, ktorí by astaxantínom zvýšili a zrýchlili regeneráciu tela a dodali mu potrebnú vitalitu
  • astaxantín je účinný aj pri nervových či psychických ťažkostiach, znižuje stres a napätie
  • pomáha pri črevných ochoreniachje účinný aj v oblasti krásy – bojuje proti vráskam a má výrazne omladzujúce účinky, čo je spôsobené vysokým množstvom antioxidantov

Zloženie:

700 mg softgélová kapsula obsahujúca Astaxanthin 8 mg

 

Balenie: 30 kapsul

Upozornenie podľa nariadenia komisie EÚ:
Tento produkt je registrovaný ako doplnok stravy. Nemá schválené liečivé účinky a nejedná sa o liek. Nie je určené ako náhrada pestrej stravy. Neprekračujte odporúčané dávkovanie. Ukladajte mimo dosahu detí. Minimálna trvanlivosť vyznačená na obale.


Pridať komentár:

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia