Kategórie
 
 
 
 
 
Balíčky pre Vaše zdravie od spoločnosti KLAS


Pripravili sme si pre Vás balíčky "ušité na mieru" pre riešenie Vašich konkrétnych problémov.  Balíčky boli navrhnuté odborníkmi zo spoločnosti KLAS tak, aby komplexne pôsobili na postihnutú oblasť alebo problém.

Užívanie jednotlivých produktov si pozorne preštudujte pri danom produkte.

Naše balíčky Vám zabezpečia komplexnú úľavu a samozrejmosťou je tiež úspora pri liečbe - kombináciu prípravkou v balíčkoch ušetríte až do 7 EUR

 
 

Balíček - Mononukleóza

Balíček - Mononukleóza
zväčšiť obrázok
Ušetríte: 15 %
mononukleoza
infekčná mononukleóza
mononukleoza priznaky
mononukleóza liečba
 
0 / 5 (0 hodnotení)
Kód produktu:KL 03b
Výrobca:KLAS
Mononukleóza - kissing disease - choroba z bozkávania - vírusové ochorenie, na ktoré neexistuje účinné antibiotikum, infekčná mononukleóza, liečba mononukleóza
Dodanie
Vybavenie objednávky do: 24 hod.
84,00 € Cena: 71,00 €
Nákupom tohto produktu získate kredit vo výške 71 bodov.
Náš odmeňovací systém

Mononukleóza - balíček

Prírodná liečba - infekčná mononukleóza


Aj prírodná medicína ponúka pomoc pri mononuleóze. Bylinky a prírodné prípravky podporujú náš imunitný systém, aby sa vedel lepšie vysporiadať s infekciou. Prírodné prípravky tiež silno chránia pečeň a ďalšie orgány.

Vybrané produkty balíčka mononukleóza:

  • Super Bromelain + Papain – prípravok pomáha posilňovať imunitný systém a jeho užívanie je vhodné pri akútnych prejavoch ochorenia mononukleóza. Podporuje funkciu sleziny.
  • Betavital – výrazne podporuje liečbu mononukleózy, chráni pečeň a povzbudzuje imunitný systém. Stabilizuje funkciu sleziny.
  • LKVB6 – prípravok pomáha stabilizovať po prekonanej mononukleóze funkciu pečene, podporuje regeneráciu pečene. Zabraňuje vzniku únavového syndrómu.

V boji proti mononukleóze sa dá doporučiť účinná kombinácia prírodných prípravkov:

  • Základná kombinacia : Betavital v dávke 3 x denne jedna čajová lyžička nalačno, LKVB6 v dávke 1 – 0 – 1 tbl. pred jedlom a Imuno C komplex v dávke 1 – 1 – 1 tbl.
  • Zosilnená kombinácia: Betavital 3 x denne jedna čajová lyžička nalačno, Super Bromelain + Papain v dávke 1 – 1 – 1 tbl. nalačno a Imuno C komplex v dávke 1 – 0 – 1 tbl. nalačno

 

Upozornenie podľa nariadenia komisie EÚ:
Tento produkt je registrovaný ako doplnok stravy. Nemá schválené liečivé účinky a nejedná sa o liek. Nie je určené ako náhrada pestrej stravy. Neprekračujte odporúčané dávkovanie. Ukladajte mimo dosahu detí. Minimálna trvanlivosť vyznačená na obale.

Pridať komentár:

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia