Kategórie
 
 
 
 
 

CORDYCEPS WHITE COFEE STAR 110g

CORDYCEPS WHITE COFEE STAR 110g
zväčšiť obrázok
Ušetríte: 17 %
cordyceps
biela káva
prírodné antibiotikum
afrodiziakum
 
0 / 5 (0 hodnotení)
Kód produktu:SL503
Výrobca:Starlife
Biela káva z blahodárnej čínskej huby Cordyceps - vplýva na srdcovo-cievne ochorenia, prírodné antibiotikum, podpora imunity, nadmerné potenie, afrodiziakum
Dodanie
Vybavenie objednávky do: 24 hod.
24,10 € Cena: 19,95 €
Nákupom tohto produktu získate kredit vo výške 19 bodov.
Náš odmeňovací systém

CORDYCEPS WHITE COFFEE STAR

Výživové doplnky - kordyceps

Cordyceps sinensis je huba pochádzajúca z Číny a Tibetu. Jej výskyt je na vysokohorských územiach týchto krajín až vo výške 3 500 metrov. U nás ju poznáme pod názvom húsenica čínska. Je pozoruhodná v tom, že je to huba, parazit, ktorý napáda larvy – húsenice motýľa Lietajúca myš. Spóra z huby sa usádza na týchto larvách a parazituje na nich. Zasiahnutá húsenica sa zavŕtava do zeme a huba do nej vrastá. Vysáva z nej všetky výživné látky, až húsenicu celú vyplní a tá hynie. Huba si ponecháva obal húsenice na svoju ochranu. Výsledkom je hybrid – cordyceps sa vlastne vo výslednej podobe skladá z huby a hostiteľskej, i keď uhynutej húsenice. Cordyceps sinensis je súčasťou čínskej medicíny už viac ako 1 000 rokov a jej forma svedčí o neuveriteľnej schopnosti prežitia za akýchkoľvek podmienok.

Cordyceps účinky:

  • Huba Cordyceps sinensis disponuje najmä látkami podporujúcimi imunitu, jej užívanie dokonale dopĺňa lieky na imunitu. Pôsobí ako prírodné antibiotikum. Je účinná proti patogénnym baktériám, kde možno zaradiť streptokoky, zlatého stafylokoka či pneumokoky.
  • Cordyceps sinensis vplýva i na srdcovo-cievne ochorenia, konkrétne pomáha pri ischemickej chorobe srdca, chráni organizmus pred aterosklerózou a znižuje riziko vzniku infarktu myokardu.
  • Pomáha pri ochoreniach dýchacích ciest, pri astme, bronchitíde, ale i pri ľahších ochoreniach dýchacích ciest, ako je napríklad chrípka. Chráni močové pohlavné orgány pred rôznymi ochoreniami, chráni pečeň pred cirhózou a hepatitídou.
  • Pomáha pri ťažkostiach s ochoreniami krvi, najmä pri Verlhofovej chorobe, ktorej symptómy sa prejavujú ako krvné výrony pod kožou, ako krvácanie zo slizničných obalov a ako anémia, chudokrvnosť. Zmierňuje priebeh tohto ochorenia.  Rozširuje cievy, čím zabezpečuje zvýšenie zásobovania srdcapľúc krvou. Zlepšuje krvný obeh, čím zabraňuje vzniku trombov. Reguluje množstvo trombocytov v krvi a podporuje ich rozpúšťanie.
  • Pomáha zmierňovať účinky chemoterapie a rádioterapie, pôsobí i ako ochrana pred vznikom zhubných novotvarov v ľudskom organizme.
  • Cordyceps sinensis má však priaznivé účinky i počas telesnej slabosti, rovnako i počas psychického vypätia – pomáha pri dlhodobých stresových situáciách, zmierňuje príznaky úzkosti a strachu, ako sú nadmerné potenie. Jej užívanie je vhodné i z hľadiska aktívneho fyzického výkonu, pretože Cordyceps sinensis zmierňuje príznaky únavy a fyzického, ale i psychického vyčerpania. Huba je mimoriadne vhodná pre jedincov s oslabenou imunitou a tých, ktorí sa rýchlejšie unavia, či sú fyzicky slabší.
  • Rovnako na druhej strane znižuje nadmerné zvýšenie imunity, ktoré vyvoláva nepríjemné autoimúnne ochorenia, ako sú sklerodermia, reumatická artritída, reumatizmus, ružienka.
  • Cordyceps je huba vhodná i na starostlivosť o pleť – zabraňuje jej predčasnému starnutiu a dodáva jej pružnosť a elasticitu. Huba je považovaná i za prírodné afrodiziakum.

 

Káva arabica

Blahodarný účinok kávy na ľudský organizmus je známy už tisícročia. Druh arabica pochádza z Etiópie, využitie kávových zŕn a priaznivé účinky na ľudský organizmus však dokázali Arabi. Najvýznamnejšou látkou kávy je kofeín.
Ten ostáva v krvnom obehu ešte 30 – 45 minút po vypití kávy, neskôr je pomocou vody distribuovaný do celého organizmu.
Primárnym účinkom kofeínu je jeho vplyv na mozog – prekrvuje ho, čím zvyšuje sústredenosť, koncentráciu, zaháňa únavu a ospalosť. Mozog udržiava v bdelom stave a má povzbudzujúce účinky, zvyšuje poznávacie schopnosti, ale i celkovú fyzickú výdrž.

Káva má výrazné antioxidačné účinky. V primeraných množstvách chráni srdce, zmierňuje nervové ochorenia, chráni obličky. Organizmu dodáva sviežosť a bdelosť. Jej vplyvu neunikne ani Alzheimer, znižuje riziko jeho vzniku. Chráni pred vznikom žlčníkových a obličkových kameňov. Kávové zrná obsahujú sacharidy, bielkoviny, vodu, tuk, vlákninu, horčík, draslík, aminokyseliny, kávové kyseliny a alkaloidy. V prvom rade má káva výrazné antioxidačné účinky vďaka polyfenolom. Tie sa podieľajú na neutralizácii voľných radikálov a chránia bunky.
Odporúčané dávkovanie: Každému podľa chuti, odporúčame 2 odmerky do 150 ml a 90 °C teplej vody (najlepšie z HEALTHY WATER FILTER).

Zloženie:

Instantná 100 % káva arabica, Cordyceps sinensis (húsenica čínska, extrakt z mycelia), smotana rastlinného pôvodu, glukózový sirup.
Jedna 20g dávka (2 odmerky) obsahuje 750 mg Cordyceps sinensis.

Upozornenie podľa nariadenia komisie EÚ: 
Tento produkt je registrovaný ako doplnok stravy. Nemá schválené liečivé účinky a nejedná sa o liek. Nie je určené ako náhrada pestrej stravy. Neprekračujte odporúčané dávkovanie. Ukladajte mimo dosahu detí. Minimálna trvanlivosť vyznačená na obale.

Pridať komentár:

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia