Kategórie
 
 
 
 
 

Cyto x-pulse - naberanie svalov

0 / 5 (0 hodnotení)
Kód produktu:AN26
Výrobca:Aone Nutrition
Výživový doplnok pre rast svalov a maximálne budovanie svalovej hmoty. Svalový stimulátor s obsahom extraktu z rastliny karob - športová výživa, cholín
Dodanie
Vybavenie objednávky do: 24 hod.
Cena: 20,50 €
Nákupom tohto produktu získate kredit vo výške 20 bodov.
Náš odmeňovací systém

Cyto X Pulse 

Naberanie svalovej hmoty


Pre maximálne budovanie svalovej hmoty sa v zloženiach tých najkvalitnejších výživových doplnkov najčastejšie nachádzajú krátke peptidy proteínových hydrolyzátov srvátky a sóje. V moderných a rovnako účinných predtréningových aktivátoroch sa vyskytuje extrakt z obľúbenej Ceratonie siliqua. 

Karob - Svätojánsky chlieb

Tento strom poznáme aj pod názvom karob – rohovník obyčajný. Je to neopadavý ker u nás známy ako svätojánsky chlieb. Pochádza zo stredomorských oblastí, má nádherné zložené, striedavé listy. Kvety sú ružovkasté a strapcovito usporiadané. V strukoch je množstvo lesklých hnedých semienok. Tie sa často priemyselne spracovávajú na vitamínové zmesi pre profesionálnych športovcov. 


Karob – rohovník obyčajný dobre znáša nízku vlhkosť vzduchu. Rastie v kamenistých pôdach. Možno ho nájsť aj na neprístupných terénoch. Je nenáročný na kvalitu pôdy a má široké spektrum účinného využitia. To sa vzťahuje predovšetkým na plody tohto stromu. Sú sladké a čoraz častejšie aj vhodnou alternatívou bežných čokoládových a kakaových produktov.
Účinné karobové bôby sa nachádzajú v strukoch. Majú bohaté využitie v potravinárskom priemysle a rovnako aj pri redukčných diétach. Karobové bôby neobsahujú kofeín. V Stredomorí sa spracúvajú aj ako kvalitné kŕmne zmesi pre hospodárske zvieratá. Najväčšie využitie má pri výrobe kvalitnej čokolády a rôznych karobových práškov. Známe je jeho využitie pri výrobe izolačného materiálu, ale aj pri príprave alkoholu a kozmetických produktov. 


Karob a jeho využitie pri redukčných diétach 

  • Ide o ľahko stráviteľné bezlepkové a bezlaktózové produkty
  • Bezprostredne neovplyvňujú rýchly proces chudnutia, telu dodávajú potrebné živiny na zlepšenie trávenia
  • Má vysoký podiel cholínu, kyseliny listovej, vitamínov skupiny A, B a dôležitého antioxidantu, vitamínu C

Karobové bôby priaznivo pôsobia na detoxikáciu, prečistenie tráviace traktu. Podporujú pravidelné vyprázdňovanie. Majú protirakovinové účinky, eliminujú rôzne alergické reakcie. Upravujú vysoké hladiny cholesterolu v krvi. Posilňujú srdce a znižujú riziko kardiovaskulárnych ochorení. Považujú sa za zdravšiu a účinnejšiu náhradu kakaa a čokolády.

Cholín

Účinnou látkou karobu je aj cholín (vitamín B8). Ten je súčasťou rôznych aktivátorov pre efektívnejší a kvalitnejší tréning. Každým ďalším silovým cvičením chcú športovci podporiť maximálne budovanie vlastnej svalovej hmoty. 
Na zlepšenie športovej výkonnosti sa odporúča v pravidelných dávkach prijímať zo stravy účinný cholín (vitamín B8). Výživným prírodným zdrojom je listová zelenina, strukoviny, arašidy či napríklad vaječné žĺtka.

Cholín

  • Je účinnou bioaktívnou látkou pre správnu činnosť nervového systému a svalstva
  •  Je významným stavebným a energetickým zdroj v tele
  • Podporuje celkovú svalovú koordináciu
  • Má antidepresívne účinky
  • Podporuje zdravé trávenie lipidov

Dávkovanie:

Najviac 2 dávky denne, 1 dávak obsahuje 20g - 1 odmerka v 200ml vody

Užívať od 18 rokov a osoby citlivé na kofeín najprv vyskúšať polovičné dávky.

 

Balenie: 400 g

Príchuť: pomaranč

 

Zloženie:

 vysokomolekulárne sacharidy (Waxi Maize),  krátke peptidy proteínových hydrolyzátov srvátky a sóje, kreatín monohydrát, extrakt z cukrovej repy, L-glutamín, L-citrulínmalát, taurín, L-glutamín a glutamínové peptidy, L-arginín pyroglutamát, L-arginín alfa-ketoglutarát,  L-tyrozín, citran sodný, aróma, L-cholín-L- dvojvínan, citran draselný, citran vápenatý, citran horečnatý, beta karotén / extrakt z červenej repy,  glukónan zinočnatý, kofeín, extrakt z Ceratonia siliqua, vitamínová zmes (kyselina L-askorbová, nikotínamid, D-alfa-tokoferylacetát, D-pantotenát vápenatý, tiamín mononitrát, riboflavín, pyridoxín hydrochlorid, kyselina pteroylmonoglutámová, biotín, kyanokobalamín),  sladidlá (acesulfam-K, aspartám). 

Výživové údajena 100 g1 dávka 20 gNRV
Energia363 kcal/1519 kJ73 kcal/304 kJ 
Bielkoviny48 g9,6 g 
Sacharidy33 g6,6 g 
    z toho cukry   
Tuky1,25 g0,25 g 
   z toho nasýtené mastné kyseliny   
Vitamín C80 mg16 mg20%
Niacín16 mg3,2 mg20%
Vitamín E12 mg2,4 mg20%
Vitamín B56 mg1,2 mg20%
Vitamín B61,4 mg0,28 mg20%
Vitamín B21,4 mg0,28 mg20%
Vitamín B11,1 mg0,22 mg20%
Vitamín B9200 μg40 μg20%
Vitamín B750 μg10 μg20%
Vitamín B122,5 μg0,5 μg20%
Sodík500 mg100 mg 
Draslík383 mg77 mg 
Vápnik220 mg44 mg 
Horčík100 mg20 mg 
Zínok20 mg4 mg40%

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NRV = Referenčná výživová hodnota na 1 porciu

Upozornenie podľa nariadenia komisie EÚ:
Tento produkt je registrovaný ako doplnok stravy. Nemá schválené liečivé účinky a nejedná sa o liek. Nie je určené ako náhrada pestrej stravy. Neprekračujte odporúčané dávkovanie. Ukladajte mimo dosahu detí. Minimálna trvanlivosť vyznačená na obale.


Pridať komentár:

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia