Kategórie
 
 
 
 
 

Denný hydratačný krém kolostrum+ parfumovaný

0 / 5 (0 hodnotení)
Kód produktu:ES102
Výrobca:Essens
Čiste prírodná kozmetika s kolostrom
Dodanie
Vybavenie objednávky do: 24 hod.
Cena: 41,70 €
Nákupom tohto produktu získate kredit vo výške 41 bodov.
Náš odmeňovací systém

Hydratačný denný krém Colostrum +parfumovaný

Čistá prírodná kozmetika z radu ESSENS Colostrum + prináša intenzívnu hydratáciu, dokonalú regeneráciu a predovšetkým krásnu hebkú pokožku.

Pleť na tvári je počas dňa vystavená mnohých nepriaznivým vplyvom, dochádza k dehydratácii, pokožka pôsobí unaveným dojmom a ľahko sa môžu tvoriť vrásky.

Hydratačný rad kozmetiky Colostrum + bola vytvorená na základe najnovších výskumov, poznatkov a trendov v oblasti prémiovej zdravotnej kozmetiky. Neobsahuje žiadne zaťažujúce látky, je čisto prírodný, maximálne šetrná ku všetkým typom pleti, optimálne pre vekovú skupinu do 30 rokov. Vhodná kombinácia starostlivo vybraných prírodných zložiek zaisťuje dokonalú hydratáciu v priebehu celého dňa, krémy sa výborne vstrebávajú pokožkou a nezanechávajú mastný pocit.

 

Aké bonusy prináša kľúčovú látky hydratačných krémov?


ESSENS Colostrum

získavané výhradne z prvého NADO po pôrode teľaťa má vysoký obsah vitamínov, minerálov, stopových prvkov a imunoglobulínov a v kozmetike sa používa pre svoje blahodárne účinky na bunky pokožky. Vplyv rastových faktorov pozitívne pôsobí na regeneráciu a má silný anti-aging efekt. Antibakteriálne a protizápalové účinky Lactoferrin a laktoperoxidázu zabraňujú zápalovým ochorením a podráždenie kože. Pozitívne účinky fosfolipidov umožňujú ľahšie prienik účinných látok vrchnou vrstvou pokožky a následnú tvorbu lipidický filmu (tenká vrstva výrazne spomaľujúci odparovanie vody z pokožky).

Kyselina hyaluronová

je látka prirodzene sa vyskytujúca v tkanivách živých organizmov, výrazne napomáha docielenie a udržanie mladistvého vzhľadu pleti vďaka schopnosti viazať mnohonásobne väčšie množstvo vody ako je jej molekulová hmotnosť. Preto je jedným z rozhodujúcich faktorov pre hydratáciu a teda aj vypnutie pleti.

Ectoin®

je prírodný molekula patentovaná predné nemeckú Vedecko-technologický spoločností. Inšpiráciu pre jej vytvorenie priniesli púštne baktérie schopné prečkať obrovské tepelné výkyvy. Táto schopnosť bola využitá pre dlhodobé udržanie vody v pokožke a spomalenie jej vyparovanie. Ectoin® teda posilňuje odolnosť kože voči teplotnému stresu a udržuje pokožku dlhodobo hydratovanú.

 

Nezávislý distribútor firmy Essens.


Pridať komentár:

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia