Kategórie
 
 
 
 
 

Detox liver 60 kapsúl

Detox liver 60 kapsúl
zväčšiť obrázok
Novinky
Ušetríte: 7 %
ostropestrec
pecen
kurkuma
detox
 
0 / 5 (0 hodnotení)
Kód produktu:AS81
Výrobca:Activstar
Výživový doplnok Detox liver slúžiaci na detoxikáciu, prečistenie a regeneráciu pečene. Obsahuje účinné látky: ostropestrec mariánsky koreň kurkumy a cholín.
Dodanie
Vybavenie objednávky do: 24 hod.
33,00 € Cena: 30,70 €
Nákupom tohto produktu získate kredit vo výške 30 bodov.
Náš odmeňovací systém

Detox liver 60 kapsúl

Výživový doplnok pre pečeň

Zloženie doplnku

Výživový doplnok slúžiaci na detoxikáciu, prečistenie a regeneráciu pečene. Obsahuje vysoko účinné látky: extrakt z ostropestreca mariánskeho a koreňa kurkumy a cholín.

Ostropestrec mariánsky

Alebo pestrec mariánsky patrí medzi liečivé rastliny. Jej semená obsahujú látku zvanú silymarín, ktorá sa radí medzi antioxidanty, má aj silné protizápalové účinky. Najdôležitejšou funkciou rastliny pestrec mariánsky je ochrana pečene.

  • pestrec zlepšuje funkciu pečene, podporuje rast pečeňových buniek
  • zabraňuje toxickým látkam viazať sa na pečeňové bunky
  • pomáha opraviť pečeňové bunky poškodené alkoholom, pomáha pri cirhóze pečene a ochraňuje pred inými toxickými látkami
  • zmierňuje zápal a pomáha pri hepatitíde

Pestrec mariánsky pomáha pri poruchách nadobličiek a pri zápalovom črevnom syndróme. Účinky pestreca  sú podobné estrogénu a preto dokážu stimulovať tvorbu materského mlieka. Pestrec sa používa pri liečbe hepatitídy a zlepšuje aktivitu pečeňových enzýmov.

Kurkuma

Obľúbené korenie na ázijskom kontinente sa na rozdiel od Ázie u nás často vyskytuje vo forme výživových doplnkov. V ajurvédskej medicíne sa používa ako pomoc pri liečbe širokého spektra chorôb. Kurkuma patrí medzi liečivé rastliny, liečivý je koreň rastliny. Používa sa pri bolestivých stavoch, najmä pri bolesti kĺbov, pomáha pri dýchacích ťažkostiach a je účinná proti únave.

Pomáha pri bolesti kĺbov a artritíde

Kurkuma obsahuje účinnú látku zvanú kurkumín. Práve kurkumín vykazuje najlepšie výsledky ako pomoc pri bolesti kĺbovartritíde. Príznaky artritídy sa prejavujú ako obmedzený rozsah pohybu, stuhnutosť kĺbov, nadmerný opuch a nedostatočná pohyblivosť. Ak sa tieto príznaky neliečia, môžu spôsobiť trvalé poškodenie.

Znižuje chronický zápal

Kurkumín má silné protizápalové vlastnosti – prostredníctvom utlmenia kľúčových zápalových markerov v tele znižuje ich množstvo. Antioxidantykurkume pomáhajú znižovať oxidačný stres.

Cholín

Cholín je nevyhnutnou živinou v organizme. Hrá nevyhnutnú úlohu v mnohých biologických procesoch, preto je často súčasťou výživových doplnkov.

  • jeho nedostatok poškodzuje pečeň a svaly
  • má výrazný vplyv na nervovú sústavu, chráni pred stresom a skvalitňuje spánok
  • cholín je nevyhnutný pre správny vývoj mozgu v prenatálnom období

Balenie: 60 kapsúl v jednom balení

 

Upozornenie podľa nariadenia komisie EÚ:

Tento produkt je registrovaný ako doplnok stravy. Nemá schválené liečivé účinky a nejedná sa o liek. Nie je určené ako náhrada pestrej stravy. Neprekračujte odporúčané dávkovanie. Ukladajte mimo dosahu detí. Minimálna trvanlivosť vyznačená na obale.


Pridať komentár:

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia