Kategórie
 
 
 
 
 

Droserin renove– pleťový krém

Droserin renove– pleťový krém
zväčšiť obrázok
Ušetríte: 5 %
pleťový krém
suchá pokožka
arganový olej
prírodná kozmetika
 
0 / 5 (0 hodnotení)
Kód produktu:E16
Výrobca:ENERGY
Droserin renove - Prírodný pleťový krém na citlivú, suchú kožu a proti celulitíde - prírodná kozmetika energy obsahuje: arganový olej, mandľový olej ...
Dodanie
Vybavenie objednávky do: 24 hod.
20,90 € Cena: 19,85 €
Nákupom tohto produktu získate kredit vo výške 19 bodov.
Náš odmeňovací systém

Droserin renove

BIO kozmetika


Suchá pokožka

Problém, ktorý trápi väčšinu žien. Práve tento typ pleti je tým najčastejším typom a popri suchej pokožke sa do popredia dostáva i citlivá pokožka. Suchá pokožka sa okrem iného vyznačuje svojou tenkosťou, čo znamená značné problémy v ochrane. Ochranná vrstva je tenšia a tým sa prirodzene do štruktúry kože dostávajú mnohé nečistoty, no najviac ju ohrozujú klimatické zmeny. Droserin renove je špeciálne vyvinutý krém na suchú pokožku, ktorú dokonale vyživuje, hydratuje a zanecháva pocit zvláčnenia. Z ponuky krémov Renove je práve Droserin ten najmastnejší, preto je vhodný i na tú najsuchšiu pleť.

Dokonale ju ochráni a poskytne jej všetky potrebné živiny, ktoré jej zabezpečia dostatočnú výživu, aby nebola suchá. Okrem toho Droserin renove chráni pleť pred vonkajšími vplyvmi, najmä pred nepriazňou počasia. Svojím zložením je vhodný do zimného obdobia. Môže sa používať na všetky typy pleti a ako denný i nočný krém.

Špeciálne zloženie krému Droserin renove:

  • Arganový olejarganový olej na pleť pôsobí ako napínač pokožky, posilňuje väzivo a pokožka po jeho použití je viditeľne pevnejšia a mladistvejšia. Arganový olej sa používa aj na zmiernenie príznakov starnutia. Avšak arganový olej na pleť nepôsobí len na tvári, arganový olej je vhodné používať i na boj proti celulitíde. Ak si postihnuté miesta budete pravidelne masírovať arganovým olejom, pokožka bude hladšia a pevnejšia. Čo je však najväčší prínos arganového oleja na pleť, je jeho pôsobenie na suchú pokožku. Stačí ho len vmasírovať, pokožku dokáže regenerovať a nezanecháva mastný film.
  • Makadamiový olejmakadamiový olej, v našich podmienkach ešte nie veľmi využívaný, sa všeobecne považuje za jeden z najluxusnejších olejov. Makadamiový olej účinky: používa sa na zjemnenie pleti a jej zvláčnenie. Zároveň poskytuje bunkám ochranu pred opotrebovaním. Svojím zložením omladzuje pleť, stará sa o zdravšiu pokožku. Makadamiový olej má regeneračné účinky a využíva sa aj ako olej na masáže. Je nesmierne hydratačný.
  • Mandľový olejmandľový olej na pleť pôsobí ako ochranný film – jeho prirodzená skladba je vhodná najmä pre citlivú pokožku, pre ktorú sú typické začervenanie, olupovanie či svrbenie. Mandľový olej obsahuje živiny, ktoré pôsobia ako omladzovače pleti a dokážu spomaľovať proces starnutia buniek. Mandľový olej obsahuje množstvo vitamínu E, ktorý je prírodným antioxidantom a o pokožku sa nestará len zvonka, ale i zvnútra. Udržiava v nej elasticitu a poskytuje jej omladenie. Viditeľne ju omladzuje a rozžiaruje. V pokožke udržiava vlhkosť a dokonale ju hydratuje. Mandľový olej je mimoriadne vhodný na suchú pokožku, pomôže i pri starostlivosti o pokožku, ktorá sa odlupuje. Má výnimočný upokojujúci a regeneračný účinok.
  • Jojobový olej – je vhodný pre všetky typy pokožky, patrí k najcennejším olejom. Obsahuje látky podobné takým, ktoré produkuje ľudské telo. Obsahuje dokonca i prirodzený UV filter, jojobový olej sa je výnimočný v rýchlej vstrebateľnosti do pokokožky, na ktorej nezanecháva mastný film. Pokožka po použití jojobového oleja zostáva jemná a vláčna.

Droserin renove ešte obsahuje: černuškový olej, kyselinu jantárovú, esenciálne oleje geránium, bigarádia, niaouli, levanduľa, myrta, extrakt z arálie, divozelu, pamajoránu, sofory, chinínovníka, skorocelu, konopnice, kurkumy, sladkého drievka, kapucínky, pľúcnika, podbeľa, pľuzgierky, ibišteka, prasličky, ruže, materinej dúšky, ďumbiera a yzopu.

Upozornenie podľa nariadenia komisie EÚ: 
Tento produkt je registrovaný ako doplnok stravy. Nemá schválené liečivé účinky a nejedná sa o liek. Nie je určené ako náhrada pestrej stravy. Neprekračujte odporúčané dávkovanie. Ukladajte mimo dosahu detí. Minimálna trvanlivosť vyznačená na obale.


Pridať komentár:

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia