Kategórie
 
 
 
 
 

Duolife ProCardiol - kardio

0 / 5 (0 hodnotení)
Kód produktu:DL7
Výrobca:Duolife
Pro Cardiol patrí medzi výživové doplnky, ktoré pozitívne pôsobia na srdce, cievy či cholesterol. Srdcovo cievne ochorenia, obehový systém - Duolife
Dodanie
Vybavenie objednávky do: 24 hod.
Cena: 36,90 €
Nákupom tohto produktu získate kredit vo výške 36 bodov.
Náš odmeňovací systém

DuoLife Medical Formula ProCardio

Srdce - kardio - cholesterol

Žiť dlho v zdraví a skvelej kondícii, tak po tom túži určite každý z nás! Vôbec však nie sme ďaleko od splnenia tohto sna. Dôverujme preto vysokokvalitným výživovým doplnkom s unikátnym zdrojom prírodných látok. Jedinečná receptúra na ochranu celého obehového systému prispieva k energickému a spokojnejšiemu životu.

Srdcovo cievny obehový systém

Plnohodnotná výživa, ktorá dokáže zabezpečiť viacúčelové pôsobenie vzhľadom na srdcovo-cievny systém, má už dávno svoje prvenstvá medzi prírodnými doplnkovými liečivami. Tak budete mať pod kontrolou hladinu cholesterolu a predídete rôznym chronickým ochoreniam kardiovaskulárneho systému.

Ľudské telo neraz potrebuje plnohodnotné a nutrične bohaté doplnky k strave na regeneráciu a rýchle zotavenie po rôznych onemocneniach. Tou najvhodnejšou kombináciou prospešných výťažkov z bylín bude vaše srdce dostatočne ochránené a posilnené.

Problémy s obehovým systémom narúšajú kvalitu života a ohrozujú aj takmer všetky životne dôležité orgány. Zvýšený pulz a problémy so srdcom sa prejavia aj na deštrukcii pohybového aparátu, bolestivých nohách a kŕčových žilách. Slabosť budete pociťovať aj v rukách, zvýši sa únava a celkové oslabenie organizmu.

Cholesterol

Vysoká hladina cholesterolu v krvi dnes už nie je zdravotným problémom len u pacientov staršej vekovej skupiny. Ohrozuje už aj mladistvých a deti. Je to problém celej modernej spoločnosti. Súvisí s našou snahou a odhodlaním žiť zdravo a správne sa stravovať.

Cholesterol v ľudskom organizme:

  • Pôsobí ako tuková látka pre správne fungovanie nevyhnutných životných funkcií
  • V zdravom organizme je optimálna hladina cholesterolu do 5,0 mmol/l
  • Zvýšenie hladiny cholesterolu je podmienené buď genetickou výbavou alebo zlým stravovaním, a to predovšetkým z potravín s vysokým obsahom nasýtených mastných kyselín
  • Cholesterol sa potom usádza po stenách tepien. Znižuje sa ich priechodnosť a produktivita
  • Pri dlhodobejšie pretrvávajúcich vysokých hladinách cholesterolu v krvi môže dôjsť k nebezpečnému kôrnateniu tepien, ateroskleróze
  • Oslabuje sa tak činnosť srdca, obličiek, končatín

Cholesterol sa v praxi špecifikuje ako tzv. dobrý (HDL) a zlý (LDL).

“Dobrý“ cholesterol pôsobí antioxidačne a protizápalovo vo vzťahu k “zlému“cholesterolu. Práve zlý cholesterol sa podieľa na zvýšenom riziku ohrozenia krvných ciev a kapilár. Jeho hladiny sa dostávajú nad optimálnu hranicu častou konzumáciou nasýtených tukov. Tým nás obmedzuje v pohybe, zhoršuje sa naša psychomotorikazvyšuje telesná hmotnosť.

Hladina dobrého cholesterolu je približne v rozmedzí 0,9 – 1,2/1,4 nmol/l.

Ako optimalizovať hladinu cholesterolu v krvi?

  • Prijímať stravu s energeticky vyváženými zložkami, ktoré organizmus vyživia a predĺžia pocit nasýtenia
  • Treba zvýšiť príjem vlákniny. Jej zdrojom je zelenina, ovocie, celozrnné výrobky, orechy a  strukoviny
  • Menej soliť a zvýšiť príjem tekutín
  • Venovať sa športu
  • Nepodliehať stresu a relaxovať

 

Dávkovanie: nie viac ako 1 - 2 kapsuly denne

Objem: 60 kapsúl

Upozornenie podľa nariadenia komisie EÚ:
Tento produkt je registrovaný ako doplnok stravy. Nemá schválené liečivé účinky a nejedná sa o liek. Nie je určené ako náhrada pestrej stravy. Neprekračujte odporúčané dávkovanie. Ukladajte mimo dosahu detí. Minimálna trvanlivosť vyznačená na obale. Nie je vhodný pre tehotné alebo dojčacie matky


Pridať komentár:

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia