Kategórie
 
 
 
 
 

Ener-x giga-tablet

0 / 5 (0 hodnotení)
Kód produktu:AN28
Výrobca:Aone Nutrition
Výživový doplnok Ener-x je tableta ktorá napomáha efektivnému tréningu pomocou obsahu krátkych peptidov - aktivárot, stimulátor pre športovcov, športová výživa
Dodanie
Vybavenie objednávky do: 24 hod.
Cena: 1,52 €
Nákupom tohto produktu získate kredit vo výške 1 bodov.
Náš odmeňovací systém

ENER-X-GIGA TABLET 

Predtreningový tabletový aktivátor


Ste profesionálnym športovcom a zaujímate sa, ako výživne zefektívniť tréning a pritom neohroziť svoju celkovú obranyschopnosť? V dnešných výživových doplnkoch na cvičenie je obsiahnutý vysoký podiel krátkych peptidov s výborným vstrebávaním a ľahkou stráviteľnosťou. Ako nájsť účinný predtréningový aktivátor pri zachovaní optimálnej anaeróbnej energie v priebehu cvičenia? Ak sa rozhodnete investovať do vitamínov na cvičenie s obsahom hydrolyzovaných proteínov zo srvátky, poskytnete dlhodobú výživu nielen pre svoj imunitný systém, ale aj pre objem a štruktúru svalstva.

Srvátkový proteín

Srvátkové proteínové doplnky sú cenovo dostupné a obsahujú vysoký podiel bielkovín pri zachovaní maximálnej nutričnej hodnoty. Majú veľmi nízke zastúpenie sacharidov a tukov. Tak môžete ľahšie dosiahnuť svoje športové ambície, a to aj bez príznakov oxidačného stresu a svalovej únavy. 

V čistej a technologicky neupravovanej srvátke je množstvo prospešných vitamínov s priaznivým pôsobením na nabratie svalového objemu a účinného spaľovania tukov. Sú to napríklad vitamíny skupiny B a C, zinok, fosfor, vápnik alebo horčík. Výživové doplnky na cvičenie sa tak vyznačujú aj silnými detoxikačnými účinkami a zlepšovaním celkovej funkcie tráviaceho traktu. Tieto účinné proteínové zložky potom povyšujú doplnky k strave na kvalitné formulácie pre vyrysovanie svalstva a pre cielené redukčné diéty.

Hydrolyzovaný srvátkový proteín podporuje rýchlejší a účinnejší priebeh anabolických procesov. Je to finančne náročnejší, ale zato kvalitný proteínový doplnok. Odporúča sa užívať ráno po prebudení, pred a krátko po tréningu. 

Sójové proteíny

Účinné predtréningové aktivátory sú zväčša obohatené aj o kvalitné sójové izoláty. Tie taktiež podporujú účinnejšiu a kvalitnejšiu látkovú výmenu, významné sú zas pre športovcov s intoleranciou na laktózu. Sójové izoláty často obsahujú nad 90% bielkovín z celkového podielu aktívnych látok. Priaznivo pôsobia na zväčšovanie objemu svalov, podporujú dlhodobý pocit zasýtenia bez záťaže tráviaceho traktu. Športovcom po náročnom cvičení poskytujú okamžitú svalovú úľavu a regeneráciu.

Maltodextrín

Na zefektívnenie a skvalitnenie cvičebných plánov priaznivo pôsobia aj vysokomolekulárne maltodextríny. Ide o potravinársku zložku, umelý cukor známy aj ako polysacharid. Má príjemnú sladkastú chuť a najčastejšie sa získava z kukurice, ryže a pšenice. Používa sa aj ako účinný doplnok stravy pre športovcov a kulturistov za účelom doplnenia cukru ako rýchleho zdroja energie. Existuje však viacero typov maltodextrínu s rozdielnymi účinkami na organizmus.
V prvom type ide o komplexný sacharid. Pri ďalšom, rezistentnom maltodextríne dochádza k technologickému spracovaniu s výsledným nestráviteľným efektom. Organizmu v takejto forme neposkytuje energiu. Používa sa na zlepšenie chute v umelých sladidlách. Vo všeobecnosti sa pojmom maltodextrín označujú látky získavané hydrolýzou škrobu s obsahom menším než 20 jednotiek glukózy. 


Maltodextrín a jeho pravidelná konzumácia:

  • Ako prísada v nápojoch či tabletách pre športovcov zabezpečuje dostatočnú anaeróbnu energiu počas tréningu.
  • Ak ho užijete ráno tesne po prebudení, získate pre svoje telo konzumáciou rýchleho sacharidu dostatočné množstvo energie.
  •  Dodajte maltodextrín svojmu telu aj v predtréningovej fáze, cca. 30 minút pred cvičením. Pocítite povzbudzujúce účinky a telu poskytnete extra zdroj energie.
  • Počas veľmi náročných cvičení vaše telo rýchlejšie podľahne svalovej únave. Maltodextrín zrýchľuje celkový proces regenerácie svalstva. 
  •  Po tréningu je účinnou látkou na doplnenie svalového glykogénu 

Dávkovanie:

1-2 tablety denne cca pol hodinu pre výkonom - rozplynuť v ústach.

Balenie: 1 tableta 12 g

Zloženie:

vysokomolekulárne maltodextríny (Waxy Maize), krátke peptidy hydrolyzovaných proteínov zo srvátky a sóje (GMO free), Kreatinmonohydrat, extrakt z cukrovej repy, Lcitrullinmalát, L-glutamín a glutamínové peptidy, taurín, isomalt, inulín, L-argininpyroglutamát, Larginín- alfa-ketoglutarát, L-tyrozín, citran sodný, aróma, cholín bitartrát, citran draselný, citran vápenatý, citran horečnatý, betakarotén/ extrakt z cvikly, glukónan zinočnatý, kofeín, pinitol, vitamínová zmes (kyselina askorbová, niacín, dl-alpha-tocoferylacetát, Ca-d-pantotenát, tiamínmononitrát, riboflavín, pyridoxínhydrochlorid, kyselina folová, D-biotín, kyanokobalamín), xantán, sladidlo (aspartám, acesulfám K), deliaca látkal: stearan horečnatý

Upozornenie podľa nariadenia komisie EÚ:
Tento produkt je registrovaný ako doplnok stravy. Nemá schválené liečivé účinky a nejedná sa o liek. Nie je určené ako náhrada pestrej stravy. Neprekračujte odporúčané dávkovanie. Ukladajte mimo dosahu detí. Minimálna trvanlivosť vyznačená na obale.

Pridať komentár:

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia