Kategórie
 
 
 
 
 

Enzymatický peeling COLWAY

Enzymatický peeling COLWAY
zväčšiť obrázok
Ušetríte: 17 %
peeling
prírodná kozmetika
enzýmy
kolagén
 
0 / 5 (0 hodnotení)
Kód produktu:CWc42
Výrobca:Colway Classic
Enzymatický peeling Colway - HYDRO - Pre lepšiu vstrebateľnosť kozmetických prípravkov. Peeling obsahuje kolagén, keratoline, xylitol a laktikol ...
Dodanie
Vybavenie objednávky do: 24 hod.
29,00 € Cena: 24,00 €
Nákupom tohto produktu získate kredit vo výške 24 bodov.
Náš odmeňovací systém

Enzymatický peeling Colway

Prírodná kozmetika 


Pleť vyzerá mlado a zdravo, či z nej pravidelne odstraňujeme odumreté kožné bunky. Vďaka peelingu zaistíme pleti lepšiu schopnosť absorbovať aktívne látky obsiahnuté v kozmetických prípravkoch určených na starostlivosť o pleť. Enzymatický peeling, obohatený o kolagén, pokožku zmäkčuje, rozjasňuje a dodáva jej vyrovnaný farebný tón. Výťažky z červenej makrorias Kappaphycus alvarezii a na minerály bohatá morská voda pleť hydratujú. Špeciálne probiotické zloženie napomáha dosiahnuť správneho a vyrovnaného stavu ekosystému pleti, vďaka tomu sa obnovujú jej prirodzené obranné mechanizmy. Pôsobenie keratolitického enzýmu a peelingových zrniek v sebe spájajú dva účinky peelingu - mechanický a enzymatický. Už po prvom použití sa vaša pleť stane hladšia, rozjasnená, hydratovaná a ľahko napnutá.

 

AKTÍVNE LÁTKY

Kolagén

sa získava extrakciou z rybej kože metódou, ktorá bola vynájdená v Poľsku, a je to jediný prírodný zdroj peptidov, ktoré voľne prenikajú pokožkou a stimulujú fibroblasty k zvýšenej aktivite. Je to prírodné a hypoalergický kozmetický prípravok proti starnutiu. Zabraňuje samotnej príčine vzniku vrások, ktorou je deficit kolagénu. Spomaľuje procesy starnutia tým, že hydratuje, zlepšuje pružnosť a regeneruje pokožku.

Keratoline

je enzymatický exfoliačný prostriedok fungujúci vďaka fermentované proteáze. Jeho úlohou je odstraňovať odumreté kožné bunky, vďaka čomu sa vaša pleť stane mäkšie, rozjasnená a získa vyrovnaný farebný tón.

Červené makrorias Kappaphycus alvarezii (Sea Moist Complex®)

sú synergickým spojením makrorias, morskej vody a glycerínu, ktoré sa vyznačuje silnými hydratačnými účinkami. Reguluje stav vlhkosti a homeostázu pleti.

Xylitol a laktikol

regenerujú a udržujú rovnováhu ekosystému pleti, podporujú množenie baktérií pre pleť blahodárnych a likvidujú baktérie škodlivé. Komplex týchto dvoch zložiek pomáha odstraňovať kožné problémy pri narušení mikrobiologickej rovnováhy.



SPÔSOB POUŽITIA

Aplikujte na očistenú pleť tváre a krku. Nechajte pôsobiť najmenej 5 minút. Aby bola účinnosť peelingu vyššia, pleť jemne masírujte. Po aplikácii dôkladne opláchnite vodou.

Pridať komentár:

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia