Kategórie
 
 
 
 
 

Extrapep -100 Roman Švantner

0 / 5 (0 hodnotení)
Kód produktu:AN13
Výrobca:Aone Nutrition
Extra PEP - 100 je srvátkový proteín obsahuje krátke peptidy pre profesionálnych športovcov - na rast svalovej hmoty od uznávaného trénera Romana Švantnera
Dodanie
Vybavenie objednávky do: 24 hod.
Cena: 46,00 €
Nákupom tohto produktu získate kredit vo výške 46 bodov.
Náš odmeňovací systém

ExtraPEP – 100

Roman švantnér - limitovaná edícia


Popularita rôznych proteínových doplnkov na objem svalov neúprosne narastá. Ak si za pomoci kondičných trénerov a odborníkov na zdravú výživu vyberiete vhodné vitamíny na vyrysovanie a udržiavanie svalovej hmoty, polovicu úspechu máte v hrsti. To ostatné je vo vašej vytrvalosti a odhodlaní každým dňom viac a viac prekonávať sám seba. Ak chcete nabrať na objeme svalov, mali by ste sa zaujímať o prospešné a ľahko stráviteľné bielkoviny. Tie najčastejšie nachádzame v mlieku a v mliečnych výrobkoch. Doprajte si dlhodobý pocit zasýtenia a rozhodnite sa, ktorý z proteínových suplementov je pre dosiahnutie vašich cvičebných plánov ten najlepší. Mimoriadne účinnou a rýchlo vstrebávateľnou výživou pre zdravé svalstvo a celkový imunitný systém je aj srvátkový proteínový doplnok.

Srvátka

Je to ľahko dostupný proteín pre všetkých športovcov s vyššími ambíciami, než len splniť svoj každodenný tréningový plán. Pre dosiahnutie maximálnej regenerácie svalstva siahnite po vitamínoch s vysokým podielom bielkovín a minimálnym obsahom sacharidov a tukov. Srvátka sa vyznačuje vysokou nutričnou hodnotou a bohatým obsahom aminokyselín BCAA. Je účinná pri zvyšovaní glutatiónu a pre udžiavanie správnej funkcie imunitného systému. 

Glutatión

Glutatión je antioxidant rozpustný vo vode a jeho znížená hladina v tele športovcov súvisí so syndrónom pretrénovania. Glutatión je vhodným doplnkom na znižovanie oxidačného stresu a nežiaducej svalovej únavy.
Srvátkové proteíny s vyššou hladinou glutatiónu vám tak umožnia trénovať dlhšie a aj pri zvýšených nárokoch počas fitness a bodybuilding tréningov. Využite jedinečný komplexný zdroj krátkych bioaktívnych peptidov s anabolickými vlastnosťami a veľmi rýchlou resorpciou. Kulturisti a iní vrcholoví športovci tak nachádzajú svoj kľúčový zdroj kvalitných proteínov prirodzene bohatých na aminokyseliny BCAA.


Čistá a nespracovaná tekutá srvátka je vedľajším produktom pri výrobe syra. Tekutá srvátka sa pred samotným sušením spracováva rôznymi technologickými postupmi a kvalita výsledného proteínového doplnku závisí od stupňa očistenia. Najlepší proteín by mal obsahovať minimálne percento laktózy a tukov. S tým súvisí vysoký podiel účinných bielkovín. Srvátkové proteíny patria k vyhľadávaným vitaminizovaným produktom pre svoju rýchlu vstrebávateľnosť za zvýšenej hladiny aminokyselín krátko po užití. 

V srvátke má nezastupiteľný význam množstvo minerálov, ako napríklad zinok, fosfor, horčík, vápnik a draslík. Obsahuje množstvo vitamínov skupiny B a C. Podieľa sa na správnom fungovaní nervovej sústavy a látkovej premeny. Zlepšuje činnosť tráviaceho traktu a má silné detoxikačné účinky. Je aj účinným kozmetickým doplnkom pre zdravú a krásnu pokožku. Pri pravidelnom užívaní srvátkových proteínov stratíte viac telesného tuku a menej svalovej hmoty. Je prospešným vitamínom na chudnutie.

Srvátkový proteín

Hydrolyzovaný srvátkový proteín sa získava na najvyššom stupni spracovania srvátkových izolátov. Dochádza k enzymatickému štiepeniu peptidových väzieb. Izolát je tak rozdelený na rýchlo vstrebávateľné reťazce aminokyselín. Výsledkom užívania hydrolyzátov je rýchlejšia a účinnejšia podpora anabolických procesov. Skracuje sa doba regenerácie svalstva po tréningu. Užívaním srvátkových hydrolyzátov sa v porovnaní s koncentrátmi a izolátmi oveľa viac zväčšuje objem svalstva. Účinné naberanie svalovej hmoty je jedným z kľúčových dôvodov pre finančne náročnejšie, ale zato kvalitnejšie proteínové doplnky. 

Tieto proteíny majú okolo 90 % podielu bielkovín a menej než 1% tukov a laktózy. Srvátkové hydrolyzáty patria k vyhľadávaným vitamínom pre športovcov na doplnenie bielkovín ráno po prebudení, pred a krátko po tréningu. 
Srvátkové hydrolyzáty majú príjemnú chuť a bezproblémovú stráviteľnosť. Sú ideálnou voľbou pre tých, ktorí chcú dosiahnuť veľký svalový rozvoj s rýchlym prísunom tých najzdravších bielkovín.

Dávkovanie:

10 g je jedná odmerka alebo 2 polievkové lyžice - rozmiešať  v 200 ml vody. Denne užiť 3 - 6 dávok

Príchuť: belgická čokoláda

Balenie: 600 g

Zloženie: 

krátke peptidy enzymaticky hydrolyzovanej srvátkovej bielkoviny (SCWPs – short chain whey peptides), kakao, aróma, sladidlá: glykozidy steviolu, acesulfam-K, vitamínová zmes (kyselina L-askorbová, nikotínamid, D-pantotenát vápenatý, tiamín hydrochlorid, riboflavín, pyridoxín hydrochlorid, kyselina pteroylmonoglutámová, D-biotín, kyanokobalamín).

Výživodé údajena 100g10 g /1 dávkaNRV**
Energetická hodnota1631kJ/386kcal163kJ/39kcal 
Tuky6 g0,6 g 
  - z toho nasýtené mastné kyseliny5,5 g0,55 g 
Sacharidy7 g0,7 g 
  - z toho cukry5 g0,5 g 
Bielkoviny75 g7,5 g 
SCWP**75 g7,5 g 
Soľ1,4 g14 g 
Vláknina2g0,2g 
Vitamín C800 mg80 mg100%
Tiamín/Vitamín B111 mg1,1 mg100%
Riboflavín/Vitamín B25,6 mg0,56 mg40%
Niacín/Vitamín B364 mg0,64 mg40%
Vitamín B524 mg0,24 mg40%
Pyridoxín/Vitamín B65,6 mg0,056 mg40%
Vitamín B7200 μg20 μg40%
Kyselina lístová/vitamín B9800 μg 80 μg40%
Vitamín B1210 μg1 μg40%


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

* % NRV = Referenčná výživová hodnota na 1 porciu

** SCWP = Krátke srvátkové peptidy

Upozornenie podľa nariadenia komisie EÚ:
Tento produkt je registrovaný ako doplnok stravy. Nemá schválené liečivé účinky a nejedná sa o liek. Nie je určené ako náhrada pestrej stravy. Neprekračujte odporúčané dávkovanie. Ukladajte mimo dosahu detí. Minimálna trvanlivosť vyznačená na obale.

 

 


Pridať komentár:

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia