Kategórie
 
 
 
 
 

Forever 25th Edition - parfum pre ženy

0 / 5 (0 hodnotení)
Kód produktu:FL601
Výrobca:Forever
Forever 25th Edition parfum pre ženy je ideálnou kombináciou kvetín ako je ruža či jazmín - prírodná kozmetika, forever produkty, parfumy, voňavky
Dodanie
Vybavenie objednávky do: 24 hod.
Cena: 53,53 €
Nákupom tohto produktu získate kredit vo výške 53 bodov.
Náš odmeňovací systém

25th Edition Perfume Spray for Women

Forever living products

 

Krásna moderná dáma pri výbere vhodného parfumu prihliada na každý detail. Je však náročné prispôsobiť vôňu jemnej a zároveň sebavedomej a žiadanej ženskej osobnosti. Preto aj samotný výber parfumu podlieha istému manuálu. V ňom je spísaných niekoľko základných otázok. Na základe vašich odpovedí dokážu profesionálni parfuméri zhodnotiť, ktorý vonný typ najlepšie vystihuje váš temperament, požiadavky na kvalitu alebo dizajn flakónu.

Parfumy pre ženy

V prvom rade má parfum dokonale podtrhnúť vašu osobnosť. Ženy uprednostňujú ľahké, svieže, kvetinové vône, no nie je to pravidlom. Celková súhra vôní vám musí byť príjemná a vzbudzovať vo vás len tie najpríjemnejšie pocity. To všetko sa dá docieliť len vhodnou kombináciou vonných ingrediencií.

Jemnej a elegantnej ženskej osobnosti dokonale pristanú kvetinové vône. Takouto vôňou neurazíte žiadnu z dám. Perfektnú kombináciu nových vonných koncepcií tvoria priehľadné lupene ruží, biele lupienky jazmínu ľalie a magnólie.

Tento koncept bielej kytice ďalej podčiarkuje vôňa kaktusu a žltej frézie. Tie sa vinú brečtanovými lístkami a spolu vytvárajú príjemnú vôňu lesnej zelene. Ženskú zmyselnosť si ďalej dokonale podmaní závan jemných vetvičiek čerešňového dreva a patchouli. Na prirodzene hebkej a udržiavanej pokožke tela sa bude táto harmonická zmes vôní  vynímať ako skutočný ženský klenot.

Vonný manuál má aj ďalšie dôležité body. Okrem toho, že má zdôrazniť vašu osobnosť, musí dokonale zapasovať podľa konkrétnej udalosti.

Dôležité sú teda všetky naše každodenné návyky, záľuby a plánované akcie, na ktorých chcete okúzliť aj svojou atraktívnou vôňou. Do zamestnania a na bežné denné stretnutia si vyberajte z jemných, ovocných, respektíve ovocno-kvetinových vôní. Treba sa vyhýbať ťažkým, silným a korenistým vôňam. Tie zanechávajú príjemnú vonnú stopu skôr na večerné slávnostné udalosti a rokovania. Čím výnimočnejší okamih, tým viac sa potrebujete dostať do centra pozornosti. To vám umožnia korenené, respektíve silné orientálne vône.

Chcete svojou vôňou podporiť jemný, no zároveň dôležitý hlboký ženský princíp? Parfum má tak “iskriť“ aj po teplej a zmyselnej vôni dreva. Tým dostatočne vyniknú ostatné jemné kvetinové línie. Parfum sa tak pre vás stane nielen atraktívnym, ale dokonale zmyselným a osobným. Bude vašou citovou záležitosťou. A to je to najviac, čo vám inovatívnou kombináciou jemných bielych kvetín a dreva dokážu predstaviť významné parfumérie.

Vôňa ruže je skutočnou srdcovou záležitosťou pre každú ženu

  • Obraz bielej, respektíve akejkoľvek inej ruže pôsobí nežne, no zároveň si aj v tých najväčších záhradách zachováva svoju dominanciu a hrdosť. To je tou najkrajšou a najsilnejšou zbraňou každej ruže.
  • Podľa odborníkov má ruža na ľudské zmysly a telo pozitívny očisťujúci účinok
  • Je prírodným afrodiziakom
  • Pôsobí upokojujúco, antidepresívne
  • Zaháňa strach, trému
  • Zbavuje našu myseľ zaťažujúcich, negatívnych myšlienok. Lieči smútok, sklamanie a neistotu
  • Prispieva k zdravej koncentrácii

V bielych parfumových koncepciách pre ženy nesmú absentovať ani pozitívne účinky jazmínu:

  • Vôňa jazmínových kvetov pôsobí priaznivo na ženskú psychikusebavedomie
  • Stimuluje umelecké vlohy
  • Je afrodiziakom
  • Harmonizuje a zlepšuje náladu

 

Obsah: 50 ml

Upozornenie podľa nariadenia komisie EÚ: 
Tento produkt je registrovaný ako doplnok stravy. Nemá schválené liečivé účinky a nejedná sa o liek. Nie je určené ako náhrada pestrej stravy. Neprekračujte odporúčané dávkovanie. Ukladajte mimo dosahu detí. Minimálna trvanlivosť vyznačená na obale.

Pridať komentár:

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia