Kategórie
 
 
 
 
 

Forever FAB active boost

Forever FAB active boost
zväčšiť obrázok
Ušetríte: 11 %
0 / 5 (0 hodnotení)
Kód produktu:FL11
Výrobca:Forever
Fantastický prírodný energetický nápoj dodá extra povzbudenie. Forever FAB active boost dodá telu potrebnú energiu aj na niekoľko hodín - Forever produkty
3,06 € Cena: 2,72 €
Nákupom tohto produktu získate kredit vo výške 2 bodov.
Náš odmeňovací systém

FAB Active Boost

Energenický nápoj

FAB - Forever Active Boost rozhodne nepatrí medzi klasické energetické nápoje, ktoré poznáte z komerčných reklám a hneď sa dozviete prečo.                                                                

Jedným z hlavných dôvodov prečo ľudia siahajú po nealkoholických nápojoch s povzbudzujúcimi účinkami je rýchli a aktívny životný štýl. Iste poznáte ten pocit, kedy máte pred sebou ešte kopec povinností, namáhavý tréning, alebo sa potrebujete učiť na skúšku, no jednoducho Vám chýba potrebná energia...                                                                       

Spoločnosť SLP však našla spoľahlivé, zdravé a prírodné riešenie ako si môžete rýchlo doplniť potrebné množstvo energie, ktoré vás vráti späť do hry. Je ním FAB - Forever Active Boost poskytujúci jednak okamžitý energetizujúci účinok, avšak vďaka svojmu jedinečnému zloženiu dokáže zásobiť telo aj na ďalšie hodiny – za pomoci systému postupného uvoľňovania energie.

Okamžitý povzbudzujúci účinok zabezpečuje výťažok zo semien Guarany a taurín. Guarana je vďaka svojmu účinku veľmi populárna v Brazílii, kde sa používa ako bežná súčasť jedál, či nápojov.                                                                                                                          

Postupné uvoľňovanie energie má na starosti patentom chránená zmes ADX7, ktorá bola vyvinutá v spolupráci s ruským atletickým tímom.                                                                     

FAB predstavuje pre organizmus jednoznačne rýchle a zdravé osvieženie, vďaka ktorému si zachováte nie len fyzickú energiu, ale aj bdelú myseľ počas celého dňa. Vďaka regeneračnému účinku FAB získate dostatok koncentrácie a vytrvalosti na veci, ktoré musíte robiť, ale čo je dôležitejšie, platí to aj na aktivity, ktoré robiť chcete.                        

 

Čo vlastne produkt Forever Active Boost obsahuje?

  • Vitamín B3
  • Vitamín B5
  • Vitamín B6
  • Vitamín B12
  • Dôležité aminokyseliny a elektrolity
  • Patentovanú zmes rastlín s adaptogénnym účinkom (Euletherococcus Senticocus, Schisandra)
  • Prírodný betakarotén
  • Stabilizovaný Aloe Vera Gél

Aloe Vera

Dôležitou súčasťou energetického nápoja Forever Active Boost je samozrejme rastlina Aloe Vera, ktorá mu dodáva nie len skvelú chuť, no predovšetkým množstvo živín s všestranne pozitívnym účinkom.                                                                                                        

Priaznivé účinky rastliny aloe vera sú nie len v modernej, ale aj v tradičnej medicíne známe niekoľko tisícročí. Táto zázračná rastlina sa vo všeobecnosti používa v hneď niekoľkých praktických formách vyhotovenia. Medzi najpredávanejšie produkty nepatrí len jej koncentrát v podobe gélu na pitie, ale napríklad aj aloe vera emergency sprej, resp. sprej prvej pomoci – ktorý je možné rýchlo použiť na ošetrenie širokého spektra rán a popálenín.      

Taktiež aloe vera kozmetika patrí k ďalším nie len populárnym, ale aj vyhľadávaným artiklom, ktoré si môžete s pomedzi našich prírodných produktov zaobstarať.                           

Aloa pravá obsahuje polysacharid acemanán, ktorý je jej hlavnou účinnou látkou. Pri vnútornom užívaní pôsobí na aktiváciu imunitného systému a má taktiež antibakteriálny, antivirálny a antimikotický účinok. Vo voľnej prírode je Aloa pravá jedna z mála rastlín, ktorá vám pomôže pri účinnej dezinfekcii vzniknutých rán.                                                                 

Výťažky z tejto rastliny preukázateľne pomáhajú pri nasledujúcich problémoch:

  • Ochorenia tráviaceho traktu ako napríklad zápcha a divertikulóza
  • Nedostatok vitamínov spôsobený nevhodným stravovaním
  • Kožné problémy (psoriáza, ekzém)
  • Artritída a astma       

Okrem iného obsahuje Aloe Vera viac ako 200 farmakologicky významných látok, 75 výživových zložiek, 20, minerálnych látok, 18 aminokyselín a 12 vitamínov). Patria medzi ne:

  • Vitamíny (A, B1, B2, B6, B12, C, E ...)
  • Minerály a stopové prvky (vápnik, fosfor, draslík, sodík, chlór, mangán, zinok, meď, ale aj horčík, zinok a selén)
  • 8 pre ľudské telo esenciálnych aminokyselín
  • Enzýmy
  • Kyselina listová mimoriadne vhodná pre ženy plánujúce tehotenstvo

 

Liečivá sila Aloe Vera sa prejavuje predovšetkým  počas dlhodobého užívania, kedy zistíte, že viditeľne napomáha úprave vášho životného štýlu.

 

OBSAH: 250ml

Dávkovanie: Odporúčaná dávka nie je stanovená, neodporúča sa komzumovať viac ako dve plechovky denne.

 

Upozornenie podľa nariadenia komisie EÚ: 
Tento produkt je registrovaný ako doplnok stravy. Nemá schválené liečivé účinky a nejedná sa o liek. Nie je určené ako náhrada pestrej stravy. Neprekračujte odporúčané dávkovanie. Ukladajte mimo dosahu detí. Minimálna trvanlivosť vyznačená na obale.

Pridať komentár:

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia