Kategórie
 
 
 
 
 

Forever Gentleman´s Pride - balzam po holení

0 / 5 (0 hodnotení)
Kód produktu:FL609
Výrobca:Forever
Forever Gentlemans pride je jedinečný balzam po holení s obsahom aloe vera, ktorý ošetrí a zregeneruje podráždenú mužskú pokožku - prírodná kozmetika
Dodanie
Vybavenie objednávky do: 24 hod.
Cena: 16,82 €
Nákupom tohto produktu získate kredit vo výške 16 bodov.
Náš odmeňovací systém

Gentleman´s Pride

Forever living products

Aj muži si chcú užívať dokonalý pocit sviežosti, čistoty a jemnosti. Mužská pleť je často drsná, podráždená a zapálená aj v dôsledku holenia. Tomu sa už dnes dá jednoducho predísť. Stačí ošetriť pokožku unikátnym balzamom po holení, zvlhčovačom, respektíve kondicionérom na zvláčnenie podráždených miest. Holenie je u mužov takmer každodennou rutinou. Často tomu nevenujú dostatočnú pozornosť, a tak im hrozia rôzne povrchové poranenia.

Balzam po holení

Pred holením si treba overiť kvalitu používaných žiletiek, respektíve celej kozmetickej súpravy. Dôležité je osvojiť si aj správnu taktiku holenia. Chirurgicky kvalitná a dostatočne ostrá žiletka sa má po pokožke jemne kĺzať. Bez akéhokoľvek podráždenia, respektíve zasiahnutia do hlbších vrstiev pokožky. Tým vznikajú rôzne bolestivé zárezy a škrabance. Pokožka je začervenaná, suchá a podráždená.

Na zjemnenieupokojenie je ideálnym kozmetickým prípravkom hodvábne hladký balzam. Účinkuje ako kondicionér, ktorý podráždenú pokožku dostatočne regeneruje. Takéto účinky sú možné len vďaka precízne kombinovanému zloženiu inovatívnych holiacich prostriedkov. Tie najlepšie kozmetické spoločnosti po niekoľkoročných skúmaniach a testovaniach dospeli k revolučnému záveru. Z holiacich prípravkov treba vylúčiť povrchovo aktívne látky, ktoré pokožku vysušujú. Na takejto báze fungujú bežné holiace peny a krémy.

Inovatívnym riešením je holiaci balzam vyvinutý na základe pozitívnych účinkov stabilizovaného aloe vera gélu. Tieto prípravky pôsobia upokojujúco a hydratačne aj vďaka účinnému mixu výťažkov z harmančeka a rozmarínu lekárskeho. Tieto špeciálne kondicionéry na upokojenie pokožky neobsahujú žiadne dráždivé emulgátory ani alkohol. Stopercentne regenerujú a utišujú bolestivé a začervenané miesta.

Pôsobením tohto unikátneho zloženia na prírodnej báze sú ich účinky naozaj širokospektrálne. Tieto kozmetické prípravky sú označované ako after-shave. Výlučne sa však nemusia používať len po holení. Sú schopné každodennej starostlivostiregenerácie unavenej pokožky. Zmierňujú aj podráždenie v dôsledku intenzívnych vonkajších zmien, nadmerného slnenia či vplyvom vetra alebo chladu.

Príjemný a svieži pocit na pokožke zvyšuje nielen atraktivitu, ale aj vlastné sebavedomie u mužov. Stávajú sa tak silnejší aj vďaka dokonale vyvinutej prírodnej pleťovej kozmetike. Najintenzívnejšie v týchto prípravkoch pôsobia výťažky z aloe vera.

Výťažky z aloe vera:

Pri aplikácii na pokožku:

  • Hojí podráždené, alergické a zapálené miesta na pokožke
  • Má silné čistiace účinky. Pomáha aj pri zmiernení príznakov akné
  • Zmierňuje bolesť a pálenie na pokožke po uštipnutí hmyzom
  • Lieči popáleninyspálené miesta pri nadmernom slnení
  • Zmierňuje strie
  • Hydratuje a podporuje tvorbu prirodzenej ochrannej vrstvy

Na vnútorné používanie (pitie a konzumácia aloe vera vo forme gélu, šťavy a vitamínových doplnkov):

  • Detoxikuje organizmus, podporuje zdravé trávenie
  • Znižuje hladinu cukru v krvi
  • Optimalizuje hladinu cholesterolu
  • Pomáha pri zmiernení pálenia záhy

      

Obsah: 118ml

Upozornenie podľa nariadenia komisie EÚ: 
Tento produkt je registrovaný ako doplnok stravy. Nemá schválené liečivé účinky a nejedná sa o liek. Nie je určené ako náhrada pestrej stravy. Neprekračujte odporúčané dávkovanie. Ukladajte mimo dosahu detí. Minimálna trvanlivosť vyznačená na obale.

Pridať komentár:

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia