Kategórie
 
 
 
 
 

Forever Therm

Forever Therm
zväčšiť obrázok
Ušetríte: 11 %
zelený čaj
zelená káva
výživový doplnok na chudnutie
forever produkty
 
0 / 5 (0 hodnotení)
Kód produktu:FL46
Výrobca:Forever
Prírodná barlička k vytúženej hmotnosti a postave - Výživový doplnok na chudnutie - Forever Therm - extrakt zo zeleného čaju a zo zelených kávových zŕn
Dodanie
Vybavenie objednávky do: 24 hod.
37,03 € Cena: 33,05 €
Nákupom tohto produktu získate kredit vo výške 33 bodov.
Náš odmeňovací systém

Forever Therm

Doplnky výživy Forever

 

Forever Therm je výživový doplnok obsahujúci silnú podpornú formulu, ktorá pomáha podporiť hladinu Vašej energie, optimalizuje rozloženie síl, pomáha naštartovať metabolizmus, čím pomáha na ceste k rýchlejšiemu úbytku hmotnosti. Tento začiatok úbytku hmotnosti býva často veľmi ťažký a vo veľkej časti prípadov sa chudnutie skončí v tejto fáze.

            Forever Therm je navrhnutý tak, aby podporoval to, čo sme my začali – aby pomohol splniť naše túžby  a snahy schudnúť. Vďaka neopakovateľnej a unikátnej kombinácii rastlinných extraktov, vitamínov a živín Vám Forever Therm pomôže dosiahnuť Vašu očakávanú váhu. Podporí metabolizmus a tým maximalizuje a zrýchli naše úsilie.

Zelený čaj

            Extrakt zo zeleného čaju – ktorý je známy tým, že podporuje a poskytuje metabolickú a antioxidačnú podporu účinných olyfenolových zlúčenín (katechíny), ktorých účinky podporujú termogenézu. V termogenéze ide o spaľovanie tuku pre tvorbu energie v bunkách v našom tele.

            Forever Therm poskytuje aj rôzne iné živiny ako prírodné alkaloidy z extraktov, predovšetkým zo semien guarany (niečo podobné ako kofeín), ktoré zvyšujú hladinu energie počas nášho cvičenia, dokonca aj počas ťažkého dňa.

Zelená káva

            Extrakt zo zelených kávových zŕn poskytuje výnimočné zlúčeniny – chlorogénové zlúčeniny, ktoré nájdeme vo veľkom množstve pražených kávových zŕn. Aktívne zložky nachádzajúce sa v kávových zrnách preukázateľne pomáhajú pri absorpcii glukózy – môžu podporiť hladiny cukru v krvi – vyrovnať na normálnu hodnotu. Dokonca môžu pomôcť kontrolovať  náhlu túžbu po jedle a aj prudké poklesy energie.

 

Zloženie Forever Therm:

  • vitamín B1 
  • vitamín B2
  • vitamín B6
  • vitamín C
  • sacharidy
  • bielkovin
  • nenasýtené mastné kyseliny
  • a iné

 

Zelený čaj sa používal už dávno v tradičnej medicíne, pretože pri vojom spracovaní prešiel minimálnou oxidáciou. Zelený čaj je veľmi obľúbený. Antioxidanty v zelenom čaji môžu pomôcť pri prevencii a znížení  ťažkostí pri artritíde.

Zelený čaj má povzbudzujúce účinky, pretože obsahuje kofeín. Ten sa v čaji nazýva teín. V čaji je menej kofeínu ako v káve, ale kofeín z čaju je pre náš organizmus prospešnejší, pretože látky, ktoré sú obsiahnuté v čaji umožňujú rozložiť povzbudzujúci účinok kofeínu na dlhšiu dobu. Kofeín z kávy pôsobí na organizmus veľmi nárazovo.

Tehotné a dojčiace ženy by mali obmedziť pitie čaju kvôli obsahu kofeínu na dve šálky denne.

Antioxidanty sú pre naše zdravie veľmi dôležité, pretože vedia zbaviť telo voľných radikálov, ktoré sa hromadia v tele postupne vďaka nevhodnej strave, fajčeniu, nezdravému životnému štýlu a pod. Tieto negatívne spojky nášho každodenného života nám môžu spôsobiť rýchle starnutie organizmu a môžu nám dopomôcť k rôznym chorobám.

Pokiaľ chceme využiť všetky dary, ktoré nám dáva zelený čaj je potrebné ho piť pravidelne, najlepšie každý deň. Je potrebné ho piť v množstve asi jeden liter na deň. V lete si tento čaj môžeme pripraviť a dať vychladiť, čím získame osviežujúci a povzbudivý ľadový čaj.

Čaj je charakteristický aj tým, že pomáha pri redukcii hmotnosti, a ak chcete podporiť svoj organizmus aj takýmto spôsobom, no nemáte veľa času na kvalitný čaj, môžete zaručene používať produkt Forever Therm, ktorý Vám všetky tieto potrebné živiny poskytne.

         

Dávkovanie: Tento produkt nie je určený na diagnostikovanie a liečbu. Extrakt obsahuje látku kofeín. Je potrebné konzultovať užívanie produktu so svojím lekárom.

 

Obsah balenia:  60 tabliet

 

Upozornenie podľa nariadenia komisie EÚ: 

Tento produkt je registrovaný ako doplnok stravy. Nemá schválené liečivé účinky a nejedná sa o liek. Nie je určené ako náhrada pestrej stravy. Neprekračujte odporúčané dávkovanie. Ukladajte mimo dosahu detí. Minimálna trvanlivosť vyznačená na obale.

Pridať komentár:

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia