Kategórie
 
 
 
 
 

Forever Vitalize for Women

Forever Vitalize for Women
zväčšiť obrázok
Ušetríte: 11 %
menopauza
výživový doplnok pre ženy
forever produkty
zápal močových ciest
 
0 / 5 (0 hodnotení)
Kód produktu:FL15
Výrobca:Forever
Vitalize for women je výživový doplnok určený pre ženy - jedinečné komplexné zloženie dodáva efektívnu zmes účinných rastlín, vitamínov a minerálov - meno pauza
Dodanie
Vybavenie objednávky do: 24 hod.
31,88 € Cena: 28,45 €
Nákupom tohto produktu získate kredit vo výške 28 bodov.
Náš odmeňovací systém

Forever Vitalize for Women

Výživový doplnok pre ženy


Vitalize for Women je všestranne účinný produkt vhodný špeciálne pre ženskú populáciu, ktorý napomáha pri problémoch, ktorú sú typické pre nežnejšie pohlavie. Infekcii močových ciest, zápalu močových ciest a ich prechladnutiu je možné účinne predchádzať užívaním liečivých prípravkov z brusníc. Vitalize for Women je ideálny prostriedkom na prevenciu viacerých ženských ochorení, no taktiež veľmi priaznivo pôsobí pri liečbe a udržaní vitality zdravého organizmu.

Vitalize for Women ďalej pomáha odstraňovať nepohodlie spôsobené PMS (predmenštruačný syndróm), alebo menopauze. Pre menopauzu ako takú sú charakteristické nie len hormonálne zmeny, ale aj s tým súvisiace špeciálne požiadavky na výživu. U žien môže dochádzať napríklad k rednutiu kostí, čomu je však možné účinne zabrániť.        

Patentovaná zmes ovocia, bylín, vitamínov, minerálov a látok bohatých na antioxidanty Vitalize for Women je špeciálne navrhnutá tak, aby rešpektovala potreby vývoja ženského organizmu v každej fáze životného cyklu.

Čo všetko Vám vlastne Vitalize for Women ponúka?

Špeciálna zmes byliniek, ktoré boli už v tradičných receptoch používané na udržiavanie hormonálnej rovnováhy organizmu.

  • Jablkový prášok
  • Múčenka
  • Plody schizandry
  • Brusnicový prášok

Všetky tieto zložky sú cielene skombinované tak, aby mali synergický účinok. Klinicky testovaný brusnicový prášok je vyrobený patentovaným procesom, vďaka ktorému sa účinné látky absorbujú do organizmu intenzívnejšie ako z celých brusníc. Ďalšia patentovaná technológia bola využitá na ochranu živín v brusniciach tak, aby neboli zničené žalúdočnou kyselinou a aby mohlo dochádzať k ich postupnému vstrebávaniu v organizme.

Špeciálna zmes živín

Vitalize for Women obsahuje aj nasledujúce látky, ktoré boli špeciálne zvolené tak, aby vyvážene podporovali zdravie hormonálnej sústavy žien.

  • Horčík
  • Vitamín C a B
  • Patentovaná forma železa
  • Vápnik

 

Tieto látky patria zároveň medzi substancie, ktoré pôsobením stresu a taktiež aj kvôli nepriaznivým účinkom antikoncepcie a bežných liekov, v organizme rýchlo vyčerpávajú. Vápnik a železo zároveň poskytujú stavebný materiál pre opornú sústavu žien.

 

OBSAH: 120 tbl. 

Dávkovanie: 2 tbl 2x denne (ráno a večer)

 

Upozornenie podľa nariadenia komisie EÚ: 

Tento produkt je registrovaný ako doplnok stravy. Nemá schválené liečivé účinky a nejedná sa o liek. Nie je určené ako náhrada pestrej stravy. Neprekračujte odporúčané dávkovanie. Ukladajte mimo dosahu detí. Minimálna trvanlivosť vyznačená na obale.

Pridať komentár:

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia