Kategórie
 
 
 
 
 

Kokosový olej - Tropic

Kokosový olej - Tropic
zväčšiť obrázok
Ušetríte: 17 %
saloos kozmetika
kokosový olej
masážny olej
esenciálne oleje
 
0 / 5 (0 hodnotení)
Kód produktu:SA132A
Kokos a esenciálne oleje s nádychom tropického ovocia ako masážny olej na telo , alebo ako vlasový balzam pomocou zábalov. Prírodná kozmetika - kokosový olej
Dodanie
Vybavenie objednávky do: 24 hod.
8,21 € Objem: 100ml: 6,84 €
:
Nákupom tohto produktu získate kredit vo výške 6 bodov.
Náš odmeňovací systém

BIO kokos - tropic

Predstavte si energizujúci vôňu tropického pralesa po daždi. Vo vzduchu sa ľahučko rozvíja prírodná aróma ovocných plodov. Doprajte si ten sladko ovocný pocit na vlastnej koži. Bio kokosový olej nasýtený stopercentne čistými prírodnými olejmi sa šťavnatou vôňou ovocia prináša prejasňujúci, tancujúce leto a radostnú chuť do života. Intenzívne vyživuje, regeneruje a zvláčňuje všetky typy pleti vrátane senzitívny, chráni ju pred dehydratáciou. Je vhodný proti predčasnému starnutiu pokožky. Rozmaznávajte svoju pokožku jemnými kvapkami oleja, votrite do nej slnko a výživu. Odmení sa vám iskrivým zdravým vzhľadom a zamatovým dotykom. Vhodný na každodennú starostlivosť o pokožku aj k relaxačnej masáži.

 

    Kokosový olej

    Bio kokosový olej je pre svoje unikátne zloženie mimoriadne vhodný pre každodennú starostlivosť o suchú a citlivú pokožku celého tela aj tváre - hydratuje ju, zvláčňuje a zabraňuje jej vysychaniu. V lete pleť regeneruje a hydratuje po opaľovaní, v zime ju chráni pred mrazom. Hodí sa aj na starostlivosť o citlivú a inak problematickú pokožku. Je priamo predurčený pre masáže, veľmi dobre sa rozotiera a výborne vstrebáva, jeho jemná exotická vôňa umocní relaxačný zážitok. Formou zábalov dodáva vlasom lesk a môže napomôcť k ich zdravému vzhľadu. Vhodný je aj ako balzam po holení či depilácii. Náš kokosový olej je spracovaný veľmi šetrným spôsobom - lisovaním za studena a neobsahuje konzervačné, syntetické, farbiace ani vonné látky. Nie je umelo stužovania, parfumovaný ani bielený a nie je testovaný na zvieratách.

    Bio kokosová starostlivosť

    Potešte svoju kožu a jemne ju masírujte výživným bio kokosovým olejom lisovaným za studena, obohateným o vzácne vonné extrakty. Doprajte svojmu telu čisto prírodné produkty v bio kvalite, ktoré prebudia váš organizmus. Zahryznite sa do šťavnatého pomaranča, podľahnite čokoládovému mámenie, Rozlúsknite v dlaniach kapsulu zmyselnej vanilky, alebo sa poddajte útulné pražiarni kávy. Podmanivé vône prípravkov bio kokosové starostlivosť Saloos prežiari telo i myseľ. Vláčne oleje starajú nielen o pokožku, ale aj o unavené vlasy.

    Predstavte si šumenie mora, horúce slnečné lúče a panensky čistú prírodu na pobreží. Práve také sú exotické Filipíny. Tu sa pestuje Kokosovník, z ktorého sa vyrába bio panenský kokosový olej. Krásne miestne ženy dokazujú, že v takýchto podmienkach vznikajú len výnimočné veci. Prebuďte svoju krásu aj vy! Čerstvé orechy sa ručne zbierajú, surová dužina sa jemne naseká, sušia na slnku a potom sa z nej lisuje vysoko kvalitný a výživný olej s všestranným využitím. Zvláštnosťou je jeho tuhá konzistencia, ktorá sa približne pri teplote 25 ° C mení na tekutú.

    Kokosový olej na telo

    Bio kokosový olej je pre svoje unikátne zloženie mimoriadne vhodný pre každodennú starostlivosť o suchú a citlivú pokožku celého tela aj tváre - hydratuje ju, zvláčňuje a zabraňuje jej vysychaniu. V lete pleť regeneruje a hydratuje po opaľovaní, v zime ju chráni pred mrazom. Hodí sa aj na starostlivosť o citlivú a inak problematickú pokožku. Je priamo predurčený pre masáže, veľmi dobre sa rozotiera a výborne vstrebáva, jeho jemná exotická vôňa umocní relaxačný zážitok.

    Kokosový olej na vlasy

    Formou zábalov dodáva vlasom lesk a môže napomôcť k ich zdravému vzhľadu.
    Vhodný je aj ako balzam po holení či depilácii.

    Náš kokosový olej je spracovaný veľmi šetrným spôsobom - lisovaním za studena a neobsahuje konzervačné, syntetické, farbiace ani vonné látky. Nie je umelo stužovania, parfumovaný ani bielený a nie je testovaný na zvieratách.

    Použitie:

    • Naberte malé množstvo oleja do dlane
    • Jemne masírujte celé telo
    • Vlasy ošetríte kokosovým olejom pomocou vlasových zábalov

    Zloženie:

    • Bio kokosový olej
    • Zmes esenciálnych olejov
    Upozornenie podľa nariadenia komisie EÚ: 
    Tento produkt je registrovaný ako doplnok stravy. Nemá schválené liečivé účinky a nejedná sa o liek. Nie je určené ako náhrada pestrej stravy. Neprekračujte odporúčané dávkovanie. Ukladajte mimo dosahu detí. Minimálna trvanlivosť vyznačená na obale.

    Pridať komentár:

    ...

    Pridať reakciu na komentár:

    ... Zrušiť
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
    Plná (Desktop) verzia