Kategórie
 
 
 
 
 

Kolagénový sprchový gél Colway

Kolagénový sprchový gél Colway
zväčšiť obrázok
Ušetríte: 6 %
sprchový gel
kolagén
prírodný kolagén
BIO kozmetika
 
0 / 5 (0 hodnotení)
Kód produktu:CWc33
Výrobca:Colway Classic
Sprchový gél Colway - dosiaľ jediný kolagénový sprchový gél na trhu - jemne umyje a ošetrí pokožku, odstráni aj vodovzodrný make-up - prírodný kolagén
Dodanie
Vybavenie objednávky do: 24 hod.
25,00 € Cena: 23,50 €
Nákupom tohto produktu získate kredit vo výške 23 bodov.
Náš odmeňovací systém

Kolagénový sprchový gél Colway

Bio kozmetika


OČISTENIE, UPOKOJENIE A OSVIEŽENIE.

Hľadáte jemný prípravok pre umývanie tela a tváre, ktorý odstráni aj vodovzdorný make-up? Ráno aj večer pred spaním môžete svoju pokožku očistiť kolagénovými umývacím gélom. Zloženie gélu je pre nás výnimočne dôležité, pretože pri jeho tvorbe sme mysleli na celú vašu rodinu. Na základe blahodarného pôsobenia Prírodného Kolagénu, za pomoci výťažkov z rastlín a ochranných látok pre hydrolipidový plášť vašej epidermy sme stvorili jemný prípravok, ktorý neobsahuje SLS, umývací prostriedok, ktorý môžete používať aj na umývanie najcitlivejšej pokožky malých detí. Vďaka kolagenovému umývaciemu gélu všetkým zaimponujete svojím zdravým vzhľadom a zlepšíte kondíciu pokožky celého tela.

 

Efekty:

  • Prečistenie
  • Vyhladenie
  • Príprava

 

Čistota tváre je základom jej prirodzenej krásy. Umytie pleti na tvári vodou je procedúra, ktorú vykonávame aspoň dvakrát denne. Avšak samotná voda na to nestačí, pretože sebe s niektorými nahromadenými nečistotami na pokožke neporadí. Aby bolo možné účinne a pohodlne odstrániť zvyšky kozmetických prípravkov, nečistôt, mastnotu a pod. - Mali by sme siahnuť po zodpovedajúcom umývacím prostriedku. Pri výbere tohto preparátov by sme mali rešpektovať aj individuálne potreby našej pokožky. Výrobky vyššej kvality totiž okrem odstránenie nečistôt dokážu odstraňovať aj niektoré ďalšie neduhy pokožky, najmä pri citlivej pleti.
Výber odličovacieho a umývacieho prostriedku môže byť pre ženu veľmi závažným rozhodnutím. Mnohé vonné esencie a rad kozmetických látok v zložení totiž môžu spôsobovať podráždenosť či dokonca alergickú reakciu tváre.
Pre každodennú hygienu tváre sú určené syndety - špeciálne vybrané umývacie látky, obohatené o zvlhčujúce či zmašťující zložky, gély a hypoalergénne tekutiny, ktoré posilňujú odolnosť pokožky pred dráždivými faktormi. V ich zloženie sú medzi náročnými konzumentmi vždy milo vídaná zvlhčujúce látky, lipidy, zmierňujúci a protizápalové zložky.

Do ponuky COLWAY bol práve uvedený Kolagénový umývací gél, ktorý je určený pre všetky typy pleti, aj pre pokožku veľmi citlivú, unavenú a očakávajúci nápravu pevnosti a sviežosti. Unikátne zloženie tohto kozmetického prípravku zaistí pokožke správnu výživu a zvlhčenie. Špeciálne stvorená zostava veľmi jemných umývacích látok potom vylučuje podráždenie a činí procedúru umývanie tváre komfortné.

COLWAY do svojej ponuky začleňuje iba nadštandardné výrobky, ktoré vždy pôsobia synergicky s kozmetickým prípravkom 21. storočia - prírodným kolagénom, získavaným bezprostredne z rybích koží. Laboratórium VENA, ktorú sme poprosili, aby stvorila tento výrobok, bola limitovaná našimi požiadavkami:

mnohé z našich spotrebiteliek nás informovali o precitlivenosti pokožky tváre a v okolí očí po aplikácii najrôznejších mydiel a gélov s vodou
niektoré čistili tvár priamo pleťovým mliekom a iba za pomoci tampónov, bez použitia vody, čo komplikovalo vstřebávatelnost prírodného kolagénu
kozmetická sada COLWAY si žiadala takýto výrobok na zodpovedajúcej úrovni kvality
A taký výrobok vznikol:

 

Toto sú skutočnosti, ktoré predurčujú jeho výnimočnosť:

  • neobsahuje parabenové konzervanty
  • jediné použité stabilizátory sú antioxidanty a štandardné potravinárske látky
  • neobsahuje mydlá zo skupiny SLS, ktoré bývajú všeobecne používané, bohužiaľ dokonca aj v najdrahších preparátoch tohto druhu a v kozmetike pre deti na ich mieste boli použité prestížne, najlepšie aktívne látky, ktoré si kozmetológovia obvykle rezervujú pre pleťové krémy proti vráskam vrcholnej kvality
  • zloženie bolo postavené na báze rastlinných extraktov, rybieho kolagénu a látok dobre snesitelných pre pokožku i sliznice, ktoré nepoškodzujú hydrolipidový plášť pokožky, s jemnosťou zodpovedajúce receptúram pre starostlivosť o pokožku nemluvniat
  • vyššie menovaný prínos potvrdil aj test in vitro "Red-Blood-Cell" vo statndardu kontroly výrobkov pre batoľatá
  • kolagénový gél na umývanie tváre je teda samostatným kozmetickým prípravkom, u ktorého boli preukázané schopnosti zmäkčenie a vyhladenie epidermy, zvlhčenie zamše, povzbudenie regeneračných a antioxidačných procesov


Zloženie: Aqua, Cocamidopropyl betaín, Sodium Cocoamphoacetate, Acrylates / Beheneth-25 METHACRYLATE Copolymer, Glycerín, Capryl / Capramidopropyl betaín, Metyl Gluceth- 10, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Polyquaterium- 39, Panthenol, Soluible Collagen, Gluconolactone, Sodium Benzoate, Polysorbate- 20, Aloes (Aloe Barbadensis) Extrakt, Morinda citrifolia Fruit Extract, propylene Glycol, Parfum.

 

 

 

AKTÍVNE LÁTKY

 

KOLAGÉN - je bielkovinou tvoriaci viac ako 30% zo všetkých bielkovín v ľudskom tele a až 70% bielkovín v pokožke. Kolagén spolu s elastínom tvoria v pokožke proteínovú sieťku, ktorá dodáva pokožke jej pružnosť a pevnosť. Je rozhodujúcim faktorom pre kondíciu celej našej spojivového tkaniva, ktorá priamo určuje náš biologický vek. Okrem toho kolagén má neobyčajnú schopnosť viazať vodu, čím ovplyvňuje správne zvlhení pokožky. Produkty rozpadu rybieho kolagénu tretieho rádu povzbudzujú aktivitu finroblastů a tým aj procesy kolagenogeneze. Regenerujú, zvlhčujú a spevňujú pokožku.

VÝŤAŽOK Z ALOE - obsahuje saponíny, látky so zjemňujúcimi a čistiacimi účinkami, sťahujú a pôsobí ľahko antibakteriálne; posilňujú pokožku a ochraňujú ju pred škodlivými vonkajšími vplyvmi; dodáva vlhkosť a výživu, ale tiež reguluje prirodzenú hladinu pH v pokožke. Enzýmy obsiahnuté v aloe napomáhajú pri odstraňovaní mŕtvych kožných buniek a podporujú bunkovú regeneráciu. Rovnako sa tiež zasluhujú o prirodzenú obranu pred starnutím pokožky.

VÝŤAŽOK Z NONI - "kráľovnej ovocie" - večne zeleného kríky dosahujúceho do výšky 3 - 7 metrov, s veľkými tmavězelenými lesklými listami. Noni sa prezentuje dlhou životnosťou a odolnosťou na choroby. Táto rastlina už má v medicíne aj kozmetike históriu dlhšiu ako 2000 rokov. Vždy bola považovaná za panaceum sa všestrannými liečebnými účinkami (skrášľuje, zlepšuje náladu a dodáva energiu). Noni sa používa aj v súčasnej kozmetológiu, pretože chránia bunky v pokožke pred škodlivým pôsobením vonkajšieho prostredia, stimuluje delenie keratinocytov a zdvojnásobuje úroveň bunkového dýchania tým, že pokožke dodáva energiu a vitalitu.

D-PANTHENOL - je biologicky aktívny, efektívne stimuluje rast a obnovu buniek, má silné hojivé účinky na poškodené pokožke i sliznicu; zjemňuje podráždenie pokožky a alergické reakcie. Zvyšuje vlhkosť v pokožke a jej elasticitu.

Kolagénový gel GLYCERIN - humektant (zvlhčovadlo), jedna z najlepšie vyskúšaných surovín využívaných pre zvlhčenie pokožky; prirodzeným spôsobom dokáže pokožku chrániť. Preniká do medzibunkového tkaniva kde na seba viaže nevyhnutne potrebnú vodu. Prítomnosť glycerínu v synergetickú spojení s aminokyselinami - produkty rozpadu kolagénu - napomáha fungovanie prirodzených životných procesov s podielom kožných lipidov; vďaka použitie glycerínu zamša získava mäkkosť, epidermis sa vo svojich hlbších vrstvách stáva viac elastickým.

 

Spôsob použitia

Menšie množstvo gélu naneste na zvlhčenú pokožku. Jemne rozotrieť a potom dôkladne umyť vodou. Ak chceme aplikovať prírodný kolagén, nesušiť!

Objem: 250 ml / 8,4 fl.oz

Pridať komentár:

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia