Kategórie
 
 
 
 
 
 

Koloidný organický kremík - koloidné minerály

Koloidný organický kremík - koloidné minerály
zväčšiť obrázok
Ušetríte: 10 %
kremik
koloidné minerály
bolesť kĺbov
vrásky
 
0 / 5 (0 hodnotení)
Kód produktu:NP 08
Výrobca:Natur Port
Pomáha zvládať bolesti kĺbov, zabraňovať vzniku osteoporózy a tvorbe vrások, pokožka je hladká, zdravá, vlasy nevypadávajú, pevnejšie a menej krehké nechty
Dodanie
Vybavenie objednávky do: 24 hod.
21,00 € Cena: 19,00 €
Nákupom tohto produktu získate kredit vo výške 19 bodov.
Náš odmeňovací systém

Organický kremík - koloidný roztok na vnútorné použitie

Výživové doplnky

 

      Množstvo kremíka prijímaného v potrave neustále klesá. Tento pokles je spôsobený modernou produkciou potravín, manipuláciou s vodou a jej čistením a výrobou zeleniny v hydrofóbnom prostredí. Preto je potrebné obsah kremíka sledovať a dopĺňať vhodnou úpravou stravného lístka, prípadne užívaním výživových doplnkov. Pri nedostatku kremíka v organizme sa môže spomaliť rast, vývoj kostí, zubnej skloviny, spôsobuje poruchy tvorby kolagénu, kostí, zdravej kože a ciev, dochádza k osteoporóze, vypadávaniu vlasov, lámavosti nechtov, starnutiu pokožky, artérioskleróze, k zvyšovaniu lámavosti a priepustnosti ciev vrátane vlásočníc.

      POWER Si+ (monometylsilanetriol) na rozdiel od minerálneho kremíka obsahuje vo svojej molekule atómy uhlíka. V takejto podobe hovoríme o organickom kremíku, ktorý je veľmi ľahko prijateľný ľudským organizmom (až 70%). Táto molekula je určitým druhom ionického kompenzátora celého organizmu, ktorý dodáva bunkám energiu, aby sa mohli brániť proti všetkým typom agresií. Zároveň u poškodených buniek dochádza k obnoveniu pružnosti stien, takže bunky môžu prijímať výživu a vypudzovať zo svojho stredu nepotrebný odpad.
      Kremík z organizmu začne odvádzať všetko, čo tam nepatrí. Vyhadzuje bunky preplnené toxickým odpadom, voľnými radikálmi, rádionuklidmi, slovom všetkým, čo ruší optické vlastnosti organizmu. Robí tak neagresívne, nenápadne a uvoľňuje priestor pre tvorbu nových buniek, teda naštartuje regeneráciu. Kremík organizmus vyčistí, toxíny by totiž inak skončili v pečeni alebo v obličkách.


Organický kremík POWER Si+ je veľmi účinný ako podpora pri liečbe týchto problémoch:

  • KĹBY - je nevyhnutný pri produkcii chrupavky kĺbov a zabraňuje bolestiam kĺbov.
  • KOSTI A ŠĽACHY - stimuluje DNA pre syntézu kostných buniek (osteoblastov), podporuje syntézu elastanu a kolagenu, zabraňuje vzniku osteoporózy
     
  • SRDCE A CIEVY - znižuje vnútornú pórovitosť výstelkových ciev, čo znemožňuje vznik aterosklerotických zhlukov, pružnosť ciev znemožňuje tvorbu cholesterolu. Keď obsah kremíka v spojovacom tkanive rýchlo klesá, je možné pozorovať zníženie elasticity stien artérií a zväčšuje sa ich priepustnosť.
     
  • POKOŽKU - je nevyhnutný pri syntéze kolagénu, svojim pôsobením znemožňuje tvorbu vrások, pokožka je hladká, zdravá a dobre prekrvená .
     
  • VLASY - spôsobuje, že vlasy sú pružné a lesklé, majú menšiu tendenciu k vypadávaniu a šedé vlasy získavajú svoju prirodzenú farbu.
     
  • NECHTY - kremík spôsobuje lepšiu kvalitu nechtov, nechty sú pevnejšie a menej krehké
     
  • SLIZNIČNÁ VÝSTELKA - regeneruje sliznicu dýchacieho a tráviaceho ústrojenstva ( pažerák, žalúdok, pľúca...)
     

Zloženie:

Monomethylsilanetriol, voda, sorban draselny

Obsah kremíka:  1500 mg/l
 

pH: 5,95


Obsah balenia: 500 ml


Dávkovanie: 15-30 ml denne, najlepšie ráno na lačno

 

Upozornenie podľa nariadenia komisie EÚ:

Tento produkt je registrovaný ako doplnok stravy. Nemá schválené liečivé účinky a nejedná sa o liek. Nie je určené ako náhrada pestrej stravy. Neprekračujte odporúčané dávkovanie. Ukladajte mimo dosahu detí. Minimálna trvanlivosť vyznačená na obale.

Pridať komentár:

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia