Kategórie
 
 
 
 
 

Kyselina hyaluronová - sérum

0 / 5 (0 hodnotení)
Kód produktu:SA18B
Kyselina Hyaluronová ako sérum na omladenie pleti fo forme séra od spoločnosti Saloos - Prírodná kozmetika pre mladšiu a zdravšiu tvár
Dodanie
Vybavenie objednávky do: 1 - 21 dní
10,82 € Objem: 50ml: 13,50 €
:
Nákupom tohto produktu získate kredit vo výške 9 bodov.
Náš odmeňovací systém

Hyalurovné sérum SALOOS

Kyselina hyalurónová

je jedinečným koktejlom účinných látok pre celkové omladenie pleti. Obsahuje vyvážený komplex dvoch druhov HA. Kým nízkomolekulárne HA pôsobí na pokožku dlhodobo, vysokomolekulárne sa stará o okamžitý účinok lieku. Jej najvyššia možná koncentrácia okamžite hydratuje, vyhladzuje povrch pleti, aktívne pôsobí proti vráskam a dokáže minimalizovať drobné jazvy. Patentovaný anti-age komplex Fucocert dokáže podporiť regeneráciu pokožky a vrátiť jej sviežosť aj žiarivý vzhľad. Súčasne chráni bunky pred oxidatívnym stresom a pôsobí proti podráždeniu pleti. Sérum má ľahkú konzistenciu a vďaka tomu sa rýchlo vstrebáva.

HA sérum je certifikovanou prírodnou kozmetikou, ktorú spoznáte podľa symbolu CPK. Vzhľadom k výhradne prírodnému zloženiu ho výborne znáša všetky typy pleti vrátane citlivej.
Obsahuje viac ako 2% HA, čo je maximálna koncentrácia pre jej ideálne pôsobenie na pokožku. Pri vyššej koncentrácii by pokožka nedokázal vstrebať hustejšiu konzistenciu prípravku.
 

Čo je to kyselina hyalurónová (HA) a ako pôsobí?


Kyselina hyalurónová je organická látka, pre živé organizmy nepostrádateľná. V koži zabezpečuje intenzívnu hydratáciu a minimalizuje negatívne pôsobenie voľných radikálov. Jej extrémne vysoké a jedinečné schopnosti viazať na seba vodu využíva medicína aj kozmetický priemysel pri výrobe prípravkov, určených pre starostlivosť o pokožku tváre i tela.
Nachádza uplatnenie všade tam, kde v dôsledku procesu starnutia dochádza k úbytku podkožného tukového tkaniva. Počas procesu starnutia obsah kyseliny hyalurónovej v koži postupne klesá a tým pokožka stráca schopnosť udržiavať vodu, čiastočne vysychá a dochádza k zmenám jej štruktúry. Výsledkom je strata elasticity - pleť prestáva byť vypnutá a objavujú sa drobné aj hlbšie vrásky. HA dokáže tieto prejavy zmierniť a pokožku viditeľne omladiť.

Použitie: 

Nanáša sa ráno a večer na vyčistenú pleť ako podklad pre ďalšiu starostlivosť, ktorú podporuje a súčasne neruší žiadnu vôňu.


Upozornenie podľa nariadenia komisie EÚ: 

Tento produkt je registrovaný ako doplnok stravy. Nemá schválené liečivé účinky a nejedná sa o liek. Nie je určené ako náhrada pestrej stravy. Neprekračujte odporúčané dávkovanie. Ukladajte mimo dosahu detí. Minimálna trvanlivosť vyznačená na obale.


Pridať komentár:

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia