Kategórie
 
 
 
 
 

Ľubovníkový olej - extrakt

Ľubovníkový olej - extrakt
zväčšiť obrázok
Ušetríte: 7 %
Ľubovníkový olej
saloos oleje
prírodná kozmetika
čistenie kože
 
0 / 5 (0 hodnotení)
Kód produktu:SA122A
Ľubovník bodkovaný ako bio olejový extrakt na čistenie kože. Ľubovníkový olej zároveň blahodárne pôsobí na pokožku po drobných ranách a popáleninách - jazvy
Dodanie
Vybavenie objednávky do: 24 hod.
5,27 € Objem: 50ml: 4,90 €
:
Nákupom tohto produktu získate kredit vo výške 4 bodov.
Náš odmeňovací systém

Extrakt -  BIO Ľubovníkový olej

Čistý prírodný bioprodukt


O ľubovníku je všeobecne známe, že celkovo upokojuje a čistí všetky typy pleti vrátane citlivej a problematickej. Zmierňuje jej nežiadúce prejavy, blahodarne pôsobí na pokožku po zahojených drobných poraneniach, pomliaždeninách, popáleninách i jazvách. Pokožku regeneruje, vyživuje a zvláčňuje.
Zvyšuje fotosenzibilitu, preto sa pri používaní ľubovníka nevystavujte priamemu slnku.

 

    Bio olejové extrakty

    Bio olejové extrakty poskytujú suchej a problematickej pokožke dokonalý komfort. Ich základom sú rastlinné bio oleje lisované za studena a vysoko koncentrované výťažky z bylín. Vysoký obsah bioaktívnych látok zaručuje pri pravidelnom používaní maximálny účinok. Bio olejové extrakty pokožku premasťujú, zvláčňujú, súčasne zvyšujú jej pružnosť a podporujú jej regeneráciu.

    Bio olejové extrakty Saloos - záruka skutočnej prírody

    Pravidelné starostlivosť o zdravie a krásu celého tela je dnes celkom právom venovaná čoraz väčšia pozornosť. Udržiavanie tela v dobrej kondícii a sviežosti by malo byť v záujme každého z nás a starať sa o pokožku k tomu samozrejme patrí. Ľudská koža má schopnosť prirodzenej regenerácie, pomocou vhodných prípravkov jej môžeme zabezpečiť účinnejšie hydratáciu a výživu, podporiť obnovu kožných buniek a zmierniť proces jej starnutia. Predovšetkým citlivá a suchá pokožka je veľmi náchylná k presušovaniu, popraskaniu a rýchlejšie starne. Vyžaduje špeciálnu starostlivosť, špeciálne kozmetické prípravky. Olejové bio extrakty napomáhajú pokožke k jej regenerácii po zahojených drobných poraneniach, jazvách, pomliaždeninách atď. Ich aplikácia sa výborne osvedčila napríklad na koži po zahojených popáleninách. Olejové extrakty Saloos sú tu pre vás v biokvalite, bez obsahu syntetických konzervačných, farbiacich a vonných látok.

    Ako sa olejový extrakt získava?

    Proces výroby extraktov sa nazýva macerácia čiže vylúhovanie a prebieha pod najprísnejším dohľadom. Prípravu extraktov možno opísať ako preliatie celých rastlín alebo ich určitých vybraných častí (koreňov, kvetov, listov, stoniek) dostatočným množstvom vhodného oleja. Ideálne sú rastlinné oleje Listovanie za studena a bio oleje. Takto pripravená zmes sa ponecháva najmenej 3 až 4 týždne macerovať, po túto dobu je nutné ju niekoľkokrát premiešať. V priebehu macerácia sa do oleja vylúči účinnej bioaktívne látky z bylín. Nosný olej tak získava špecifické terapeutické vlastnosti a účinky, zároveň mení zafarbenie a prijíma charakteristickú arómu danej rastliny. Vzniknutý výluh sa po ukončení extrakcie filtruje, čím sa oddelí pevné časti rastlín. Takto pripravený olejový extrakt sa môže používať zvonka alebo ako súčasť masážnych olejov, krémov a gélov.

    Napriek tomu, že sú rastlinné bio oleje lisované za studena jednoznačne najkvalitnejšie, používajú sa bohužial celej rade kozmetických výrobkov len v minimálnom množstve. V bio extraktoch Saloos sú zastúpené v tej najvyššej možnej miere. Tieto oleje majú čisto prírodný pôvod, získavajú sa z rastlín a ich častí tým najšetrnejším spôsobom, lisovaním za studena. Oleje sú vhodné na každodenné ošetrenie a regeneráciu pokožky, blahodarne pôsobí aj na problematickú pokožku, kedy zmierňujú jej prejavy, na pokožku po zahojených drobných poraneniach, popáleninách či jazvách. Sú veľmi dobre znášané a nevyvolávajú alergické reakcie.

    Použitie:

    Olejové extrakty môžete použiť na každodennú starostlivosť o pokožku celého tela. Nanášajte   po kúpeli, pred i po športovom výkone, alebo pri masáži. Pomocou extraktu si môžete vytvoriť svoju vlastnú zmes "na mieru" pridaním niekoľkých kvapiek obľúbeného esenciálneho oleja či rastlinného oleja lisovaného za studena.

    Spôsoby použitia bio extraktov:

    • každodenná starostlivosť po sprchovaní a po kúpeli - extrakty pokožku vyživujú a regenerujú, zvláčňujú a udržujú jej prirodzenú vlhkosť intenzívne sa starajú o presušenú a problematickú pokožku.
    • sú vhodné na pokožku po zahojených popáleninách, jazvách, drobných poraneniach, pokožku so sklonmi k výronom či pomliaždeninám
    • k masážam kože natiahnutých častí tela
    • extrakty je možné používať samostatne neriedené, môžete si ale tiež vytvoriť svoju masážne zmes "na mieru" pridaním niekoľkých kvapiek obľúbeného esenciálneho oleja. Môžu sa miešať s inými rastlinnými olejmi.
    • pred a po športovom výkone - doporučované trénermi a masérmi k predchádzaniu prípadných poranení pri športe alebo pri zvýšenej telesnej námahe
    • prehrievajú a prekrvujú pokožku

    Zloženie:

    • Rastlinné oleje lisované za studena: bio sezamový, bio slnečnicový
    • Extrakt z ľubovníka bodkovaného
    Upozornenie podľa nariadenia komisie EÚ: 
    Tento produkt je registrovaný ako doplnok stravy. Nemá schválené liečivé účinky a nejedná sa o liek. Nie je určené ako náhrada pestrej stravy. Neprekračujte odporúčané dávkovanie. Ukladajte mimo dosahu detí. Minimálna trvanlivosť vyznačená na obale.

    Pridať komentár:

    ...

    Pridať reakciu na komentár:

    ... Zrušiť
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
    Plná (Desktop) verzia