Kategórie
 
 
 
 
 

MaxPotens (X-Potens), 60 tabliet

MaxPotens (X-Potens), 60 tabliet
zväčšiť obrázok
Ušetríte: 4 %
na potenciu
afrodiziakum
sex
orgazmus
 
0 / 5 (0 hodnotení)
Kód produktu:FC 86
Výrobca:FINCLUB
Zvyšuje sexuálny apetít, obnova sexuálneho výkonu, zvýši frekvenciu sexuálnych stykov, zvýši možnosť dosiahnutia orgazmu, zosilní sexuálnu túžbu - afrodiziakum
Dodanie
Vybavenie objednávky do: 24 hod.
50,00 € Cena: 48,00 €
Nákupom tohto produktu získate kredit vo výške 48 bodov.
Náš odmeňovací systém

X - Potens (Max Potens)

Afrodiziakum - na potenciu

Zvyšuje sexuálny apetít a navracia chuť do života

      Kotvičník je bylina, ktorá sa vyskytuje vo veľkom množstve v Japonsku, Číne, Indonézii a Indii. Obsahuje množstvo pozitívne pôsobiacich látok, napr. fytosteroly, sapogeníny, alkaloidy, bioflavonoidy, glykosidy, živicu, steroidy. A práve vďaka ich špeciálnym účinkom bola táto bylina už v minulosti mnohými národmi využívaná na mnohé účely - indiáni zbierali túto bylinu kvôli diuretickým a protizápalovým účinkom, Číňania po nej siahali pri ochoreniach pečene, obličiek, srdca a ciev, populárna bola aj ako pomocník pri liečbe neplodnosti či strate potencie.

      Práve posledný spomínaný aspekt spôsobil, že sa o tejto byline hovorí čoraz častejšie - v súvislosti so zvýšením hladiny testosterónu u mužov a hladiny estrogénu u žien. Spomínané účinky boli potvrdené aj vedeckými štúdiami - testy u mužov vo veku od 28 do 45 rokov po užívaní dokázali zvýšenie libida a zvýšenia hladiny testosterónu až o 30 %.

Testosterón a kríza stredného veku
      U mužov sa nedostatok testosterónu v strednom veku prejavuje napr. priberaním na váhe, ochabnutím sexuálneho záujmu, stratou mladíckeho vzhľadu a vitality. Mení sa aj správanie - dostavuje sa mrzutosť, podráždenosť a niekedy aj depresie.


Komu je určený prípravok X-potens?

      Fytosteroly obsiahnuté v rastline u mužov stimulujú tvorbu testosterónu, u žien zase tvorbu estrogénu. U oboch pohlaví pomáhajú zvýšiť sexuálny apetít a prispievajú k zmierneniu negatívnych prejavov andropauzy a menopauzy.

  • prirodzeným spôsobom obnoví váš sexuálny výkon
  • funguje pre vás aj pre vášho partnera
  • zvýši frekvenciu sexuálnych stykov pre mužov
  • zvýši možnosť dosiahnutia orgazmu u žien
  • zosilní sexuálnu túžbu a sexuálny výkon
  • zvýši intenzitu orgazmu
  • prekoná sexuálnu dysfunkciu prirodzeným spôsobom
  • obľúbený mužmi aj ženami po celom svete. Vhodný aj pre tých, ktorí chcú zvýšiť subjektívne potešenie zo sexu a zažiť skvelý sexuálny pôžitok.
  • Mnoho atlétov a kulturistov používa prípravok, pretože podstatne zvyšuje silu svalov a fyzickú vytrvalosť.

Kotvičník  (PRÍRODNÁ VIAGRA)

- priaznivo pôsobí na zlepšenie erekcie a na problémy s predčasnou ejakuláciou. Doporučuje sa taktiež pri problémoch s prostatou, alebo pri mužskej neplodnosti, kedy podporuje tvorbu spermií.

Obsah v jednej tablete: 500mg extraktu Kotvičníka zemného

Dávkovanie: prvý mesiac 1 tableta 2x denne, potom 1 tableta 1x denne. Neodporučuje sa tehotným a kojacim ženám a adolescentom.

Balenie: 60 tabliet

 
Upozornenie podľa nariadenia komisie EÚ: 
Tento produkt je registrovaný ako doplnok stravy. Nemá schválené liečivé účinky a nejedná sa o liek. Nie je určené ako náhrada pestrej stravy. Neprekračujte odporúčané dávkovanie. Ukladajte mimo dosahu detí. Minimálna trvanlivosť vyznačená na obale.
 


Pridať komentár:

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia