Kategórie
 
 
 
 
 

Prostis - zväčšená prostata

Prostis - zväčšená prostata
zväčšiť obrázok
Ušetríte: 5 %
finclub
prostata
zväčšená prostata
výživové doplnky
 
0 / 5 (0 hodnotení)
Kód produktu:FC 63
Výrobca:FINCLUB
Zdurená prostata, impotencia, frigidita žien, afrodiziakum, suchý kašeľ, katar horných dýchacích ciest, liečba neplodnosti a bolestivej menštruácie - Prostis
Dodanie
Vybavenie objednávky do: 1 - 4 dni
19,70 € Cena: 18,70 €
Nákupom tohto produktu získate kredit vo výške 18 bodov.
Náš odmeňovací systém

Prostis 50 ml

Zväčšená prostata

- najúčinnejší proti zdurenej prostate 

     Prostis obsahuje z 80% extrakt sušeného zrelého plodu americkej trpasličej palmy Serenoa repens a z 20% extrakt zlatobyľa obecného. Toto ideálne spojenie dvoch byliniek pomáha hlavne pri problémoch s prostatou či impotenciou, kedy u mužov zmierňuje symptómy sprevádzajúce zdurenie prostaty (napr. problémy s močením, časté nočné močenie, neschopnosť erekcie). Jeho pozitívum spočíva v tom, že zmierňuje nielen príznaky, ale postupne odstraňuje aj príčiny. Efekt Prostisu býva viditeľný už po 4 týždňoch a jeho užívanie sa odporúča všetkým mužom stredného a vyššieho veku!

     Prostis je extrakt zo sušeného zrelého plodu americkej trpaslíčej palmy Serenoa repens (Serenoa plazivá), ktorá obsahuje celý rad aktívnych substancií, napr. steroidné saponíny, mastné kyseliny, fytosteroly, taníny a pod. od začiatku 18. storočia používali americkí indiáni plody tejto rastliny ako celkové tonikum k povzbudeniu chuti do jedla, tiez na liečenie impotencie, zníženého mužského libida a proti opuchom prostaty. Tieto plody boli odporučené ženám na liečenie neplodnosti a bolestivej menstruácie.

      Pozitívum prírodného prípravku Prostis spočíva v tom, že odstraňuje nielen príznaky, ale snaží sa odstrániť aj príčiny. Účinnosť podávaním Prostisu sa zvýši, ak sa podáva so zinkom (Zinkosan).

Kedy Prostamax = Prostis pomáha:

  • pri benígnom zdurení prostaty
  • pri častom nutkaní močiť (najmä v noci), pri ťažkostiach s močením
  • pri impotencii, zvyšuje mužnosť a výkonnosť
  • pri frigidite u žien, pôsobí ako afrodiziakum
  • osvedčil sa pri neplodnosti a bolestivej menštruácii
  • pri zápale priedušiek, astme, suchom kašli, katare horných dýchacích ciest

 

Dávkovanie:

5 kvapiek 3x denne s vodou. Pre cca 57%-ný obsah alkoholu nie je vhodný pre deti do 14 rokov a pre osoby s ťažkým ochorením obličiek. Výrobok neobsahuje glutén.

Balenie: 50 ml

 
Upozornenie podľa nariadenia komisie EÚ: 
Tento produkt je registrovaný ako doplnok stravy. Nemá schválené liečivé účinky a nejedná sa o liek. Nie je určené ako náhrada pestrej stravy. Neprekračujte odporúčané dávkovanie. Ukladajte mimo dosahu detí. Minimálna trvanlivosť vyznačená na obale.
 


Pridať komentár:

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia