Kategórie
 
 
 
 
 

Protein Spirulina

0 / 5 (0 hodnotení)
Kód produktu:NP104
Výrobca:Natur Port
Spirulina je zelená morská riasa obsahujúca chlorofyl, proteíny, vitamíny a minerály vhodné na chudnutie a diety - ako rýchlo schudnúť, bielkoviny, protein
Dodanie
Vybavenie objednávky do: 24 hod.
Cena: 14,25 €
Nákupom tohto produktu získate kredit vo výške 14 bodov.
Náš odmeňovací systém

Protein spirulina

Chudnutie


Výživové doplnky s obsahom spiruliny podporujú najmä chudnutie. Sladkovodná zelená riasa má vysoký obsah bielkovín a iných látok podporujúcich chudnutie. Patrí medzi potraviny, ktoré sú vhodné ako diéta. Užíva sa ako výživový doplnok a zároveň ju radíme medzi potraviny patriace do zdravej stravy. 

Spirulina

Spirulina je vynikajúci spôsob, ako schudnúť zdravo, účinne a ako rýchlo schudnúť. Chudnutie pomocou spiruliny prebieha tak, že látky v nej obsiahnuté navodzujú pocit sýtosti tak, že zvyšujú hladinu cukru v krvi. 
Pocit nasýtenosti, ktorý v konečnom dôsledku vedie k chudnutiu, spôsobuje látka fenylalanín, esenciálna aminokyselina, ktorá potláča chuť do jedla, preto je pridávaná do mnohých výživových doplnkov na chudnutie. Práve pre látku fenylalanín je spirulina často využívaná ako doplnok stravy pri diéte. Spirulina sa odporúča i anemikom, ľuďom trpiacim na anémiu, pretože obsahuje vysoké množstvo chlorofylu. 

Spirulina okrem fenylalanínu obsahuje:

 

  • Provitamín A – betakarotén. Ten je významným antioxidantom, jeho nedostatok spôsobuje oslabenú imunitu. Ak však telu chýba vitamín A, organizmus nedokáže vyrobiť provitamín A, čo spôsobuje mnohé ťažkosti. Provitamínom A sa však telo nedokáže predávkovať, ako je to pri vitamíne A. Betakarotén je vynikajúci pre zdravie očí, chráni ich pred voľnými radikálmi a je nenahraditeľný ako ochrana pokožky pred slnečným žiarením. 
  • Chlorofyl – zlepšuje ochorenia ako anémia, chudokrvnosť a celkový krvný obraz. Štruktúrou sa podobá na hemoglobín, priaznivo pôsobí na krvný obeh, zlepšuje okysličenie krvi a zlepšuje aj jej kvalitu. Chlorofyl podporuje krvotvorbu, zvyšuje počet červených krviniek. Preto je spirulina s obsahom chlorofylu vynikajúcim doplnkom výživy pre ľudí trpiacich na anémiu.
  • Vitamíny a minerály – vitamín B 12 a z minerálov železo, horčík, vápnik a kremík.
  • Fytonutrienty s protizápalovými, antibakteriálnymi a antioxidačnými vlastnosťami.
  • Fykocyanín, antioxidačnú látku na posilnenie imunity.

Vysoký podiel na zložení spiruliny však majú bielkoviny, tie tvoria až 70 % spiruliny, preto je vhodná na zdravé zasýtenie organizmu. Navyše je vhodná i pre vegetariánov či makrobiotikov. 
Okrem chudnutia spirulina pôsobí ako detoxikant, pomáha pri odstraňovaní jedov z tela. Chráni tým pečeň a obličky. 

Znižuje vysoký cholesterol a vplýva na metabolizmus. Konzumácia spiruliny pomáha črevnému traktu, výrazne upravuje trávenie a črevnú mikroflóru, čím pomáha pri odstraňovaní zápchy. 

Zloženie:

riasa Spirulina platensis - certifikovaná kvalita - čistý bio produkt bez prisád

 

Nutričné hodnotyv 100 gv 3 g
Bielkoviny60 g1,8 g
Tuky8,2 g0,25 g
Sacharidy15,1 g0,45 g
Energetická hodnota1463 kJ43,9 kJ
Vitamin E13 mg0,390 mg
Vitamin B14,4 mg0,132 mg
Vitamin B26,9 mg0,207 mg
Vitamin B35,9 mg0,177 mg
Vitamin B618,4 mg0,552 mg
Vitamin B12160 mcg4,8 mcg
Draslík1040 mg31,2 mg
Fosfór950 mg28,5 mg
Železo82,7 mg2,48 mg
Horčík270 mg8,1 mg
Zinok3,3 mg0,1 mg
Jód1800 mcg54 mcg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dávkovanie:

Dospely 5 tabliet užiť 3 krát denne

Balenie: 150 g ( 750 tabliet x 200 mg)

 

Upozornenie podľa nariadenia komisie EÚ:
Tento produkt je registrovaný ako doplnok stravy. Nemá schválené liečivé účinky a nejedná sa o liek. Nie je určené ako náhrada pestrej stravy. Neprekračujte odporúčané dávkovanie. Ukladajte mimo dosahu detí. Minimálna trvanlivosť vyznačená na obale.


Pridať komentár:

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia