Kategórie
 
 
 
 
 

Reishi - Ganoderma Lucidum - 3ks

Reishi - Ganoderma Lucidum - 3ks
zväčšiť obrázok
Akcia
Ušetríte: 3 %
ganoderma lucidum
reishi
proti stresu
rakovina
 
0 / 5 (0 hodnotení)
Kód produktu:NP a3A
Výrobca:Natur Port
Reishi pôsobí proti stresu, stimuluje imunitný systém, stolicu, cholesterol. Podpora pri liečbe chorôb: rakovina, astma, chronická bronchitída ...
Dodanie
Vybavenie objednávky do: 24 hod.
54,00 € Objem: 50 kapsúl: 52,50 €
:
Nákupom tohto produktu získate kredit vo výške 52 bodov.
Náš odmeňovací systém

Reishi huba (Ganoderma lucidum)

Reishi kapsule

3 balenia po 50 kapsúl, alebo 3x 50g

Huba Reishi (Ganoderma lucidum)

je v Číne a Japonsku po tisícročia považovaná za „zázračnú rastlinu”, ktorá pomáha liečiť a predchádzať mnohým chorobám. Je veľmi populárna pre svoju efektívnosť a absenciu vedľajších účinkov. Označuje sa tiež ako huba nesmrteľnosti alebo huba večnej mladosti. Táto huba dokáže pomôcť zdravým ľuďom vôbec neochorieť. Významne podporuje imunitný systém proti krízovým stavom, účinne napomáha predchádzaniu chorôb, zvyšuje našu výkonnosť tým, že do krvi privedie viac kyslíka a to všetko bez vedľajších účinkov.
 

PRAVIDELNÁ KONZUMÁCIA REISHI:

  • priaznivý vplyv na červené krvinky, zlepšuje cirkuláciu krvi
  • znižuje hladinu cholesterolu a triglyceridov v krvi
  • koriguje niektoré srdcové arytmie spôsobené stresom
  • zvyšuje okysličenie srdcového svalu
  • stimuluje imunitný systém, pôsobí antibakteriálne, antivírusovo
  • upravuje krvný tlak
  • omladzuje pečeňové bunky a obnovuje jej dôležité funkcie
  • upravuje vylučovanie žalúdočnej kyseliny a tým pôsobí ako prevencia pri vredoch
  • upravuje stolicu, pomáha pri zápche a syndróme podráždeného čreva
  • tlmí zápalové prejavy, tlmí alergie a posilňuje imunitný systém
  • pomáha napraviť regulatórne funkcie obličiek
  • znižuje úroveň cukru v krvi a má priaznivý vplyv na zdravie prostaty
  • pomáha mierniť alergie s rôznymi príznakmi
  • podporný prostriedok pri liečbe rakoviny, chronickej bronchitíde, astme,
    kardiovaskulárnych ochoreniach, hypertenzii
  • predlžuje život

 

Choroby srdca a krvného obehu:

Huba Ganoderma zväčšuje okysličenie srdcového svalu, pomocou rozšírenia vencových tepien a zvýšeniu prietoku krvi. V značnej miere znižuje ako systolický, tak diastolický krvný tlak až o 20%. Likviduje bolesti v hrudníku, dušnosť, poruchy srdcového rytmu, znižuje hladinu cholesterolu a triglyceridov. Za vlastnosti huby Reishi znižujúcej krvný tlak vďačíme prítomným triterpenoidom v jej zložení, ktoré sú špecifickými inhibítormi enzýmu konvertry angiotenzidu, ktoré pretvárajú angiotenzid I (AT I) na angiotenzid II (ATII) a znižujú jeho množstvo v krvi. Angiotenzid II zvyšuje krvný tlak, zmenšenie jeho množstva má vplyv na zníženie tlaku krvi.

Dôležitým aspektom týkajúcim sa znižovania tlaku krvi je to, že táto huba vykazuje tento účinok len v prípade, že je krvný tlak značne zvýšený, avšak nevykazuje hypotenzivny účinok, pokiaľ je tlak v rozmedzí normy alebo nižší. Reishi vykazuje tiež schopnosť zníženia hladiny cholesterolu a triglyceridov, ktoré sú hlavnými faktormi pri rozvoji chorôb srdca a krvného obehu. Behom používania preparátov Ganoderma lucidum dochádza k značnej redukcii frakcie LDL cholesterolu a k zvýšeniu množstva frakcií HDL cholesterolu. Za tieto vlastnosti zodpovedajú triterpény.

Klinické skúšky potvrdzujú, že huby Reishi ovplyvňujú viskozitu krvi a tým predchádzajú tvorbe krvných zrazenín. Dochádza k zníženiu agregacie krvných doštičiek. Faktorom, ktorý tu hraje hlavnú rolu je adenozin, ktorý je jedným z farmakologicky aktívnych faktorov, obsiahnutých v hubách Reishi. Také vlastnosti Ganodermy majú vplyv na zníženie rizika ochorení vydutí, mozgovou príhodou a niektorými chorobami srdca.

Imunitný systém:

Reishi vykazuje vlastnosti stimulujúce a modulujúce imunitu. Zložky obsiahnuté v hube majú vplyv na zvýšenie produkcie a aktivity lymfocytov, cytozinov a makrofágov. Zvýšenie aktivity makrofágov má vplyv na ničenie rôznych patogénov, ako baktérie, vírusy, kvasinky alebo rakovinotvorné bunky, ale tiež zjednodušuje odstraňovanie škodlivých, toxických zlúčenín z organizmu, tvorí tak obranný štít organizmu. Zvýšenie aktivity makrofágov spôsobuje uvoľnenie cytozinov, ktoré zodpovedajú za kontrolu zápalových procesov a stimulujúcich prácu imunitného systému.

Jednou z farmakologicky činných substancií huby Reishi je, už zmieňovaná, ganoderenová kyselina, ktorá (v neveľkých dávkach) ovplyvňuje zníženie replikacie virusu HIV o 50%. Súčasná medicína sa stále častejšie venuje civilizačnej chorobe XX. storočia, ktorou je alergia. Ganoderma vykazuje antihistaminické účinky v rozsahu alergií s rôznymi príznakmi. Zmenšuje alergickú reakciu pri prieduškovej astme, kožných alergiách a alergiách na lieky čo sa stáva v poslednej dobe stále častejšie.

Obehová sústava

Extrakt z REISHI utlmuje koaguláciu krvi znižovaním agregácie plateliet (krvné bunky, ktoré tvoria zrazeniny). Dodatočne má priaznivý vplyv na červené krvinky , ktoré ľahšie obiehajú v krvnom riečisku. Vylepšená cirkulácia má veľmi pozitívny vplyv pri diabete, kde sa ďalej nemôžu rozvinúť rôzne arteriálne choroby.

Srdce

Viaceré priaznivé vplyvy na srdce boli pozorované pri jej pravidelnom užívaní. REISHI znižuje zlý cholesterol a tuky, koriguje niektoré srdcové arytmie spôsobené stresom a vyrovnáva krvný tlak.

Pečeň

Hlavnou úlohou pečene je metabolizovať a zbavovať telo od toxínov, syntéza cholesterolu a určitých proteínov. Poškodenie pečene vedie k akumulácii toxínov a vedľajších produktov v tele. REISHI má hepatoprotektívne vlastnosti, kde pravidelná konzumácia REISHI omladzuje pečeňové bunky a obnovuje jej dôležité funkcie.

Trávenie a vylučovanie

Pravidelná užívanie REISHI upravuje vylučovanie žalúdočnej kyseliny a tým pôsobí ako prevencia pri vredoch, upravuje stolicu, pomáha pri zápche a syndróme podráždeného čreva.

Pľúca

Astma, chronická bronchitída a alergia. REISHI tlmí zápalové prejavy, tlmí alergie a posilňuje imunitný systém. Čo je obzvlášť dôležité pre fajčiarov a ľudí trpiacich na chronickú bronchitídu je fakt, že REISHI podporuje regeneráciu tracheálnej výstelky.

Obličky

REISHI pomáha napraviť regulatórne funkcie obličiek ako udržovanie konštantnej pH, filtrovanie krvi a rovnováhu chemických elementov.

Rakovina, diabetes, prostata

Pravidelná konzumácia REISHI podporuje tvorbu interferónov a interleukínov. Beta-glukány obsiahnuté v REISHI majú tiež protinádorové vlastnosti. REISHI taktiež znižuje úrovne cukru v krvi a má priaznivý vplyv na zdravie prostaty.
 

5 etáp pôsobenia REISHI


SNÍMANIE - SKENOVANIE TELA (1 - 30 dní)

REISHI pomáha objavovať ukryté choroby a toxíny v tele a vedie k regulácii telesných funkcií - objavujú sa reakcie tela, ktoré pomáhajú odkryť oblasti zasiahnuté chorobami a začína ju okamžite liečiť.

DETOXIKÁCIA (1 - 30 týždňov)

REISHI je známa ako "kráľovná všetkých detoxikátorov" pre svoju silu odstraňovať nadbytočnú kyselinu močovú, kyselinu mliečnu, nadbytočný cholesterol, zásoby tukov, odumreté tkanivá a nahromadené toxíny. Toxíny sú vylučované cez moč, stolicu, pot, kožu, hlien.


REGULÁCIA (1 - 12 mesiacov)

V priebehu obnovovacieho procesu sú pozorované určité reakcie tela. Ak sú veľmi silné, znížiť dávkovanie.
 

VÝSTAVBA (6 - 24 mesiacov)

REISHI pokračuje v oprave postihnutých častí tela, posilňuje imunitný systém k väčšej odolnosti proti chorobám, dodáva hlavné prvky a vitamíny k urýchleniu uzdravovacieho procesu.
 

OMLADZOVANIE (1 - 3 roky)

Konečný cieľ konzumácie REISHI je udržovať telesné funkcie v optimálnej činnosti a navrátiť organizmu mladistvý vzhľad, omladiť organizmus.

Obsah balenia: 60 kapsúl x 270mg

Zloženie v 1 tablete: 270 mg huba červená REISHI (Ganoderma lucidum, Leskokôrka obyčajná)

Pomocné látky: Pomocné látky (obal kapsuly) - Hydroxypropylmetylcelulóza (HPMC)


HLAVNÉ ZLOŽKY A ICH VÝZNAM:

ORGANICKÉ GERMÁNIUM (Ge) - zvyšuje schopnosť krvi absorbovať kyslík, napomáha vylučovaniu toxínov

POLYSACHARIDY - posilňujú imunitný systém organizmu, ničia choroboplodné zárodky a vírusy

TRITERPENOIDY - znižujú krvný tlak, antialergické účinky

ADENOZÍN - tlmí zhluky krvných doštičiek, pôsobí na rozšírenie periférnych ciev

VITAMÍNY A MINERÁLNE LÁTKY

DÁVKOVANIE:  1-2 kapsuly dvakrát denne po jedle


Upozornenie podľa nariadenia komisie EÚ: 
Tento produkt je registrovaný ako doplnok stravy. Nemá schválené liečivé účinky a nejedná sa o liek. Nie je určené ako náhrada pestrej stravy. Neprekračujte odporúčané dávkovanie. Ukladajte mimo dosahu detí. Minimálna trvanlivosť vyznačená na obale.
 

Pridať komentár:

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia