Kategórie
 
 
 
 
 

Seraflecaps - aspergillus

Seraflecaps - aspergillus
zväčšiť obrázok
Novinky
Ušetríte: 5 %
Bolesti kĺbov
Kĺbová výživa
podpora imunity
finclub
 
0 / 5 (0 hodnotení)
Kód produktu:FC 306
Výrobca:FINCLUB
Fin Seraflecaps je výživový doplnok obsahujúci hubu Aspergillus. Má prekrvovacie účinky, vysokoúčinný pri bolesti kĺbov, podpora imunity, kĺbová výživa
Dodanie
Vybavenie objednávky do: 24 hod.
49,90 € Cena: 47,40 €
Nákupom tohto produktu získate kredit vo výške 47 bodov.
Náš odmeňovací systém

Fin Seraflecaps

Kĺbová výživa

Fin Seraflecaps je doplnok výživy, ktorý obsahuje málo Serrazimes-I. Serrazimes-I systém pochádza z húb druhu Aspergillus, konkrétne Aspergillus oryzae a Aspergillus melleus.

Proteolytický enzýmový systém zvaný Serrazimes, doplnok výživy získaný z týchto húb sa používa na podporu srdcovo-cievneho systému, protizápalového, respiračného, lymfatického, imunitného systému, znižuje bolesti kĺbov. To všetko zabezpečuje schopnosť Serrazimu rozkladať nadbytok fibrínu.

Serrazimes je schopný znižovať napätie a pomáhať imunitnému systému zvládať stres.

Bolesti kĺbov

Výživový doplnok Fin Seraflecaps je určený predovšetkým jedincom, ktorí pociťujú bolesti kĺbov bez ohľadu na fyzickú záťaž, vek alebo pohlavie. Bolesti kĺbov často spôsobuje zápal kĺbov, ktorý je ale možné odstrániť pomocou výživových doplnkov.

Rozsiahle výskumy preukázali, že proteázové enzýmy, ako sú napríklad serratiopeptidáza dokážu zneškodňovať niektoré látky zodpovedné za zápal. Enzým serratiopeptidáza produkuje baktéria zvaná serratia marcescens, ktorá bola pôvodne nájdená v čreve priadky morušovej.

Serrazimes obsahuje proteázy, ktoré štiepia proteínové substráty podobne ako spomínaná serratiopeptidáza. Serrazimes je dokonalou alternatívou k serratiopeptidáze.

Je navrhnutý ako pomoc pri trávení proteínov alebo ako podpora kardiovaskulárneho, imunitného systému alebo ako ochrana svalov a kĺbov.

Proteáza serrazimes:

  • podporuje trávenie a optimalizuje činnosť proteínov
  • podporuje zdravie kĺbov, zmierňuje bolesti kĺbov
  • zmierňuje bolesť svalov tým, že degraduje prítomnosť proteínov zodpovedných za zápalové procesy
  • podporuje zdravie imunitného systému

 

Možné vedľajšie účinky:

  • gastrointestinálne podráždenie
  • zvýšené krvácanie
  • zníženie množstva krvných doštičiek

Obsah: 60 cps

Dávkovanie: 1 kapsula denne.

 

Kvôli možným vedľajším účinkom by Fin Seraflecaps nemali v žiadnom prípade užívať ľudia s aktívnym vredovým ochorením, ľudia trpiaci na krvácajúce hemoroidy, rovnako ľudia, ktorých trápi časté krvácanie z nosa, ľudia majúci nízky počet krvných doštičiek. Produkt nie je určený tehotným ani dojčiacim ženám.

Upozornenie podľa nariadenia komisie EÚ: 
Tento produkt je registrovaný ako doplnok stravy. Nemá schválené liečivé účinky a nejedná sa o liek. Nie je určené ako náhrada pestrej stravy. Neprekračujte odporúčané dávkovanie. Ukladajte mimo dosahu detí. Minimálna trvanlivosť vyznačená na obale.
 


Pridať komentár:

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia