Kategórie
 
 
 
 
 

TIENS Nutri-Shape Block - chudnutie

TIENS Nutri-Shape Block - chudnutie
zväčšiť obrázok
Ušetríte: 17 %
tabletky na chudnutie
ako schudnúť
výživové doplnky
chudnutie
 
0 / 5 (0 hodnotení)
Kód produktu:TI50
Výrobca:Tianshi
Tabletky na chudnutie s obsahom vlákniny chitinglukán - výživový doplnok Tiens Nutri-shape Block odpovedajú na otázku ako schudnúť - zdravé chudnutie
Dodanie
Vybavenie objednávky do: 24 hod.
30,00 € Cena: 25,00 €
Nákupom tohto produktu získate kredit vo výške 25 bodov.
Náš odmeňovací systém

TIENS Nutri-Shape Block

Tabletky na chudnutie

Už dlhé roky je obezita nielen problémom jednotlivca, ale celosvetovým problémom. Množstvo ľudí, ktorí trpia obezitou, narastá a do skupiny, bohužiaľ, patria aj deti či adolescenti. Počet trpiacich sa každoročne zvyšuje napriek celosvetovému boju, osvete či boju individuálnemu a dnes čísla hovoria jasne – obezitou či nadváhou trpí približne 1,5 miliárd ľudí na planéte.

Ako schudnúť

Základom praktizovania myšlienky ako schudnúť je samozrejme zdravá výživazdravé stravovanie. Jedálniček na chudnutie by mal obsahovať zdravé jedlá, aby chudnutie bolo efektívne a najmä bez vedľajších účinkov. Obezita či nadváha totiž výrazne znižujú kvalitu života jednotlivca a preukázateľne majú vplyv na skracovanie dĺžky života. Rôzne diéty na chudnutie často spôsobujú bolesti hlavy a majú negatívne dôsledky. Základom myšlienky, ako rýchlo schudnúť by preto mala byť pestrá strava, nie lieky na chudnutie. Zdravé potraviny obsahujúce telu prospešné živiny, vitamíny či vlákninu by mali byť základom správneho životného štýlu.

Vyššia váha okrem fyzických problémov a ťažkostí či ochorení spôsobuje i značné psychické a sociálne ťažkosti. Preto regulácia hmotnosti by mala byť pre každého jednotlivca podstatná.
Ako mimoriadne účinná sa v prípade problémov s hmotnosťou ukázala vláknina. Jej prínos funguje na princípe navodenia plnosti žalúdka. Vláknina je prirodzenou súčasťou rastliny, ktorá prejde ľudským telom bez zmien.

Chitinglukán

Vo výrobku Nutri-Shape Block sa nachádza účinná zložka chitínglukán, ktorá je pomerne novoobjavenou rastlinnou zložkou. Ide o prírodnú vláknitú látku, ktorá v tráviacom trakte na seba viaže tuky a navyše zabraňuje ich vstrebávaniu, čo v konečnom dôsledku vedie k podpore štíhlej línie. Chitínglukán je nerozpustná vláknina, ktorá má za úlohu znižovať hladinu cholesterolu, viazať na seba tuky, z ktorých vytvára nestráviteľné skupiny tukov. Enzým lipáza nie je následne schopný tieto skupiny tukov rozložiť, čím sa nemajú možnosť dostať v rozštiepenom stave do organizmu. V tenkom čreve sú priveľké na to, aby boli schopné sa doň vstrebať a tak ním i hrubým črevom prejdú ďalej bez zmeny.

Vláknina chitínglukán pôsobí ako blokátor tuku najmä v oblasti brucha, preto ak uvažujete nad tým, ako schudnúť z brucha, mali by ste siahnuť práve po tejto vláknine. Chitínglukán bol objavený v hubách a ide o nerozpustný biopolymér, ktorý obsahuje chitín a betaglukán, ktoré sú hlavnými zložkami buniek húb. Chitínglukán sa získava z húb a jeho prednosťou je, že nespúšťa alergie a nie je geneticky modifikovaný.

Vláknina

Vláknina je dôležitou súčasťou akejkoľvek stravy zameranej na zdravie, na zdravý životný štýl či stravy zameranej na chudnutie. Delíme ju na rozpustnú a nerozpustnú, rozpustná sa nachádza najmä v ovocí ako sú banány, jablká či ríbezle, v citrusových plodoch, ale i vo fazuli, jačmeni či ovse, pšenici a raži, ľane, v morských riasach, chaluhách a v hlive ustricovej. Takáto vláknina vie efektívne znižovať hladinu cholesterolu.
Nerozpustná vláknina je schopná vytvoriť pocit sýtosti a nachádza sa najmä v hruškách, jablkách, v hrozne, v zemiakových šupkách. Spôsobuje, že potrava prechádza telom rýchlejšie. Zväčšuje objem stolice tým, že viaže na seba vodu, čím ju zároveň zmäkčuje, z čoho vyplýva, že je vhodná pre všetkých tých, ktorých trápi zápcha. Je vhodná pri poruchách vyprázdňovania.

Vláknina má schopnosť čistiť črevá, spôsobujú to pevné častice vlákniny, ktoré mechanicky črevo očisťujú, čím ho i udržiavajú zdravé. Vláknina znižuje riziko vzniku rakoviny čreva a navyše z organizmu odvádza karcinogénne látky. Jednou z hlavných vlastností vlákniny, ktorá má vplyv na redukciu hmotnosti, je jej viskozita, to znamená vnútorné trenie – viskozita vlákniny je vyššia, čo znamená, že pomáha organizmu udržiavať pocit sýtosti a aj pocit nasýtenia po potravinách s obsahom vlákniny je dlhotrvajúci. Vláknina bráni potrave opustiť žalúdok, v tenkom čreve zase spomaľuje vstrebávanie živín.  Priamoúmerne zvyšovaniu pocitu sýtosti vláknina pomáha predchádzať prejedaniu.

Obezita či nadváha nie sú len estetickým problémom, ale spôsobujú i závažné a dlhotrvajúce zdravotné komplikácie, napríklad častejší výskyt:
  • cukrovky typu II
  • vznik osteoartrózy
  • osteoartritídy
  • ischemickú chorobu srdca
  • mozgovú mŕtvicu
  • či infarkt myokardu

Najlepšou liečbou je prevencia, zdravý spôsob života, zdravá strava, pohybové aktivity – dôležité je sledovanie vyváženosti príjmu a výdaja.

Upozornenie podľa nariadenia komisie EÚ: 
Tento produkt je registrovaný ako doplnok stravy. Nemá schválené liečivé účinky a nejedná sa o liek. Nie je určené ako náhrada pestrej stravy. Neprekračujte odporúčané dávkovanie. Ukladajte mimo dosahu detí. Minimálna trvanlivosť vyznačená na obale.
 

Pridať komentár:

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia