Kategórie
 
 
 
 
 
 

Trúdnikovec pestrý - Coriolus Versicolor

0 / 5 (0 hodnotení)
Kód produktu:US31
Výrobca:UZDRAV SA s.r.o.
Trúdnikovec pestrý alebo Coriolus Versicolor je jedla liečiva huba, ktorá má pozitívny vplyv na rakovinové bunky, podpora imunity, pôsobí na HIV, AIDS, herpes
Dodanie
Vybavenie objednávky do: 24 hod.
Cena: 24,75 €
Nákupom tohto produktu získate kredit vo výške 24 bodov.
Náš odmeňovací systém

Coriolus Versicolor - huba

Doplnky výživy


Coriolus Versicolor, alebo trúdnikovec pestrý patriaci medzi jedlé huby má mimoriadne silné protirakovinové účinky a výrazne podporuje imunitný systém. V Ázii, konkrétne v Číne a v Japonsku sa trúdnikovec pestrý používa tradične ako liečivá huba, aj ako pochúťka už viac ako 3 000 rokov.

Vo všeobecnosti táto cudzopasná huba slúži na podporu a posilnenie imunitného systému a pôsobí silno antioxidačne – vylučuje z organizmu toxíny a jedy. Coriolus Versicolor nie je cudzokrajná huba, nachádza sa v našich lesoch. Má veľmi typický vzhľad a nepravdepodobné je jej pomýlenie si s inou hubou. Na počudovanie je jednou z najviac preskúmaných a patrí medzi jedlé huby.

Trúdnikovec pestrý

Trúdnikovec pestrý obsahuje najmä dve podstatné zložky, polysacharidy zvané PSK a PSP.

PSK – krestin

je látka zložená z polysachirodov a bielkovín. Je dokázané, že táto látka pomáha predchádzať vzniku rakoviny. PSK bojuje priamo proti rakovinovým bunkám, nepriamo posilňuje odolnosť hostiteľských buniek. Týka sa to najmä rakoviny žalúdka – pri tomto druhu rakoviny látka PSK výrazne a dokázateľne predlžuje dobu prežitia pacientov s rakovinou žalúdka a metastázami.
Vynikajúce účinky PSK sú preukázané pri kolorektálnom karcinóme, karcinóme pľúc, karcinóme pažeráka, nosohltana, prsníka a krčka maternice. Pri týchto typoch rakovinového ochorenia konzumácia trúdnikovca pestrého výrazne predlžuje prežitie pacientov po operácii. Pri zmienených typoch rakoviny poskytuje trúdnikovec pestrý výrazné uľavenie od bolesti a vedie k zlepšeniu stavu imunitného systému, čo výrazne prispieva k predĺženiu života. Významne zmierňuje vedľajšie účinky chemoterapie a rádioterapie.


Látka PSK na základe testov preukázala, že okrem antikarcinogénnych účinkov vykazuje aj anti-HIV aktivitu a výrazne zlepšuje imunitný systém. Výrazne znižuje výskyt vírusu Herpes simplex tým, že aktivuje prirodzené zabíjače, ktoré sa nachádzajú v bielych krvinkách. PSK je nositeľom špecifickej imunity a primárne pôsobia proti nádorovým bunkám.


PSP

sa skladá z peptidov a polysacharidov. PSP je imunostimulant, ktorý zvyšuje tvorbu lymfocytu a je rovnako účinný predovšetkým pri liečbe rakoviny žalúdka, pečene, hltanu a pľúc. U pacientov užívajúcich podpornú liečbu s PSP po chemoterapii alebo rádioterapii došlo k výraznému skráteniu zotavovania. Vďaka látkam podporujúcim imunitný systém má trúdnikovec pestrý vynikajúce výsledky v boji proti chronickej únave.


Trúdnikovec pestrý sa dá nazbierať kdekoľvek v našich lesoch, najväčší výskyt trúdnikovca je v zmiešaných bukovo-hrabových lesoch. Má sladkú chuť. Okrem našich lesov Coriulus rastie na spráchnivených kmeňoch v miernych podnebných pásmach v celej Európe, ale aj v Ázii a Severnej Amerike. V Číne bol trúdnikovec pestrý ceneným liečivom nielen tela, ale aj duše – má vitalizujúci účinok. Pôsobí najmä na žalúdok, srdce a slezinu. Z organizmu odvádza toxíny a eliminuje hlien, podľa čínskej medicíny doplňuje yin pečene a obličiek, vyživuje srdce a posilňuje slezinu.

Používa sa najmä pri onkologických ochoreniach.

 Obsah balenia: 90 kapsul, každá kapsula obsahuje 500mg koncentrátu.

Upozornenie podľa nariadenia komisie EÚ:

Tento produkt je registrovaný ako doplnok stravy. Nemá schválené liečivé účinky a nejedná sa o liek. Nie je určené ako náhrada pestrej stravy. Neprekračujte odporúčané dávkovanie. Ukladajte mimo dosahu detí. Minimálna trvanlivosť vyznačená na obale.


Pridať komentár:

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia