Kategórie
 
 
 
 
 

Uri-inkotabs - močové cesty, prostata

Uri-inkotabs - močové cesty, prostata
zväčšiť obrázok
Novinky
Ušetríte: 5 %
močové cesty
výživové doplnky
tekvicové semienka
prostata
 
0 / 5 (0 hodnotení)
Kód produktu:FC 309
Výrobca:FINCLUB
Výživový doplnok FFin Uri-inkotabs od spoločnosti Finclub obsahuje tekvicové semienka a bobule Serenoa repens pre zdravé močové cesty, močový mechúr a prostatu.
Dodanie
Vybavenie objednávky do: 24 hod.
52,20 € Cena: 49,60 €
Nákupom tohto produktu získate kredit vo výške 49 bodov.
Náš odmeňovací systém

Fin Uri-inkotabs

Močové cesty, močový mechúr a prostata

Extrakt z tekvicových semienok EFLA 940 a bobule palmy zvanej Serenoa repens sú hlavnými zložkami doplnku výživy Uri-inkotabs. Toto zloženie zabezpečuje predovšetkým zlepšenie stavu močových ciest, močového mechúraprostaty.

Tekvicové semienka

Tekvicové semienka, konkrétne tekvicový olej, výťažky z tekvicových semienok a extrakt z tekvicových semienok sa veľmi často a s pozitívnymi účinkami používajú na liečbu rôznych stavov súvisiacich s močovým mechúrom. Najčastejšie sú to hyperaktívny močový mechúr, inkontinencia, kŕče v močovom mechúre a príliš časté nočné výlety na toaletu.

Bylinkári si tradične cenili tekvicové semienka ako iné liečivé rastliny a bežne používali extrakt z tekvicových semienok alebo tekvicový olej práve na posilnenie stien močového mechúra a rovnako tak ako pomoc pri rozširovaní a sťahovaní močového mechúra na zmiernenie stavu zvaného inkontinencia, čo je únik moču.

Často sa extrakt z tekvicových semienok odporúča ženám po pôrode, aby znovu získali kontrolu nad svojím močovým mechúrom. Pomáha však predovšetkým ľuďom nad 40 rokov, ktorí močia častejšie alebo trpia únikom moču, inkontinenciou. Používajú sa aj pri ťažkostiach spojených s prostatou, regulujú jej funkciu a udržiavajú zdravie prostaty.

Tekvicové semienka sa často odporúčajú všetkým, ktorí majú ťažkosti so slabým močovým mechúrom. Vždy sa odporúča do prijímať ich v pestrej strave, v surovom stave sú veľmi dobre vstrebateľné. Ich príjem sa odporúča aj vo forme doplnkov výživy.

Bobule Serenoa repens

Výťažky z palmy Serenoa repens sú veľmi účinné v boji proti ochoreniam prostaty. Preto sa zaraďujú medzi liečivé rastliny. Benígna hyperplázia prostaty je zväčšenie prostaty, ktoré je spôsobené zvýšením objemu vrchnej vrstvy tkaniva. Takéto rozmnoženie buniek následne zmenšuje močový kanál a môže spôsobiť čiastočné alebo úplné zablokovanie.

Používanie liečivých rastlín z rodu Serenoa repens na pomoc pri liečení príznakov benígnej hyperplázie prostaty je už dnes bežnou praxou. Práve extrakt z bobúľ palmy zvanej Serenoa repens je jedným z niekoľkých dostupných fytoterapeutických látok dostupných na liečbu benígnej hyperplázie prostaty. Extrakt z tekvicových semien je rovnako účinným a overeným prostriedkom pri benígnej hyperplázie prostaty.

Noktúria, čiže časté nočné močenie patrí medzi poruchy močenia, ktoré sa častejšie vyskytujú v súvislosti s vekom a majú veľký vplyv na kvalitu života. Starší ľudia trpiaci noktúriou sú často vystavení veľkému riziku zlomenín kostí. Hyperaktívny močový mechúr je definovaný ako syndróm s naliehavosťou a urgentnou inkontinenciou.

Extrakt z tekvicových semienok je bohatým zdrojom vitamínov, obsahuje kyselinu linolovú, kyselinu olejovú a rôzne mikroelementy. Tento extrakt výrazne zlepšuje funkciu močového mechúra a je používaný aj na liečbu benígnej hyperplázie prostaty.

Tekvicové semienka obsahujú aj:

  • antioxidanty
  • vitamín E
  • zinok
  • mangán

...

Balenie: 60 tabliet

Dávkovanie:

1 tableta 2x denne, ráno a večer, s jedlom, dostatočne zapiť

Upozornenie podľa nariadenia komisie EÚ: 


Tento produkt je registrovaný ako doplnok stravy. Nemá schválené liečivé účinky a nejedná sa o liek. Nie je určené ako náhrada pestrej stravy. Neprekračujte odporúčané dávkovanie. Ukladajte mimo dosahu detí. Minimálna trvanlivosť vyznačená na obale.
 


avatar

Už mám u vás body Je to účinne na nábeh prostaty nedokončené močenie dakujem za info

...

Pridať komentár:

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia