Kategórie
 
 
 
 
 

Vilcacora Star

Vilcacora Star
zväčšiť obrázok
Ušetríte: 11 %
vilcacora
výživový doplnok
mačací pazúr
podpora imunity
 
0 / 5 (0 hodnotení)
Kód produktu:SL131
Výrobca:Starlife
Výživový doplnok s obsahom byliniek na podporu imunity - Vilcacora - mačací pazúr či echinacea purpurová - posilnenie imunity - zdravá strava
Dodanie
Vybavenie objednávky do: 24 hod.
27,00 € Cena: 24,00 €
Nákupom tohto produktu získate kredit vo výške 24 bodov.
Náš odmeňovací systém

VILCACORA STAR

Výživový doplnok

Vilcacora Star je produkt z rastlín, ktoré podporujú imunitu a udržiavajú prirodzenú obranyschopnosť organizmu. Obsiahnuté byliny sú využívané v ľudovej medicíne už od nepamäti. V súčasnosti sa využívajú vo farmaceutickom priemysle nielen na posilnenie imunity. Práve vďaka bylinkám nie sú potrebné lieky na imunitu. Správna funkcia imunitného systému je dôležitá pre zdravý priebeh všetkých dôležitých procesov v tele. Oslabená imunita býva často príčinou rôznych autoimunitných ochorení. Posilňovanie imunitného systému sa uskutočňuje aj prostredníctvom výživových doplnkov alebo úpravou jedálnička. Vilcacora Star podporuje imunitný systém človeka, zvlášť v období nachladenia a chrípok, tiež činnosť kĺbov a ich pružnosť.

Výživový doplnok obsahuje

  • Vilcacora (mačací pazúr, uňa de gato) je posvätná rastlina Inkov, či kráľovná amazonských liečivých rastlín, ako dostala prívlastok, je v peruánskom liečiteľstve využívaná na liečbu zápalov, ochorení žalúdka, artritídy. Svoj úspech si získala vďaka zisteniu, že u amazonských indiánskych kmeňov, ktoré užívali túto rastlinu nebol pozorovaný výskyt takmer žiadnych nádorových ochorení. Využíva sa lyko pri poraneniach a mnohých ťažkostiach. Odvar sa po stáročia užíval na zahasenie smädu a na obnovu vyčerpaného organizmu. Zvyšuje jeho odolnosť a podporuje zdravie. Vilcacora obsahuje alkaloid izopteropodín, ktorý má až magickú silu účinnosti pri posilnení imunitného systému. Neobsahuje žiadne jedovaté látky, nemá žiadne negatívne vedľajšie účinky. Alkaloid rynkofin má vplyv na zrážanlivosť krvných dostičiek, zabraňuje tvorbe krvných zrazenín (trombov), čo do veľkej miery znižuje riziko náhlej mozgovej príhody, infarktu srdcového svalu, upchatiu žíl dolných končatín a pod. Je účinný takisto pri rôznych zápalových procesoch v organizme, vredy žalúdočné, dvanástorníkové, vírové ochorenia, herpesy, astma a pod. Známe je podávanie vilacocora čaju, kvapiek alebo tabliet z vilcacory vnútorne pri liečbe žalúdočných ochorení a posilnení imunity. Účinky vilcacory sú širokospektrálne: imunostimulačné, protizápalové, očistné, protimutagénne (protinádorové), hypotenzívne (znižuje krvný tlak), antioxidačné, antiagregačné (proti usadzovaniu trombov a plakov v cievach).
  • Echinacea purpurová je bylina, ktorá neslúži iba ako ozdoba v záhradách, ale aj ako prevencia pred rôznymi ochoreniami. Pochádza zo Severnej Ameriky a do Európy sa dostala v 17. storočí. Dorastá do výšky približne jedného metra a je považovaná za silnú zbraň v boji proti ochoreniam. Obsahuje echinacín a polysacharidy, ktoré stimulujú imunitný a lymfatický systém a prirodzenú obranyschopnosť pred infekciami. Obsahuje aj silicu, živicu, triesloviny a kyselinu kávovú. Jej účinky na zdravie sú: podpora imunitného systému, podpora lymfatického systému, vhodná pri prechladnutí a chrípke, prevencia pred infekčnými ochoreniami, protizápalové a protivírusové účinky, podpora hojenia rán, pomoc pri liečbe dýchacích ochorení, pomoc pri liečbe ochorení močových ciest, podpora liečby žalúdočných vredov, podpora pri liečbe chorôb pečene, prevencia pred rakovinou, pomoc pri liečbe kožných ochorení, detoxikácia organizmu. Najznámejší je čaj z echinacey. Používa sa celá bylina, teda listy, koreň aj kvety. V lekárňach však môžeme nájsť aj echinacea kvapky, tablety alebo sirup. Vhodné je aj podávanie echinacey pre deti, ktorá svojim účinkom rýchlejšie zmierni príznaky ochorenia. Oslabená imunita býva častou príčinou rôznych ochorení.

Dávkovanie: 1 kapsula 2× denne.

Obsah balenia: 60 kapsúl

Cena: Závisí od spôsobu pestovania a spracovania rastlinných zložiek.

Zloženie: Astragalus (Astralagus membranaceus, kozinec blanitý, koreň) 1.000 mg, Vilcacora (Uncaria tomentosa, Cat‘s Claw „mačací pazúr“, kôra) 300 mg, Echinacea (Echinacea purpurea, echinacea purpurová, vňať) 100 mg.

Upozornenie podľa nariadenia komisie EÚ: 

Tento produkt je registrovaný ako doplnok stravy. Nemá schválené liečivé účinky a nejedná sa o liek. Nie je určené ako náhrada pestrej stravy. Neprekračujte odporúčané dávkovanie. Ukladajte mimo dosahu detí. Minimálna trvanlivosť vyznačená na obale.

 

Pridať komentár:

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia