Kategórie
 
 
 
 
 

Vital mix - imunitný systém

0 / 5 (0 hodnotení)
Kód produktu:PX10
Výrobca:Provitex
Výživový doplnok Vital MIX je výťažok z 3 významných liečivých húb: maitake, ganoderma lucidum - reishi, pečiarka blazeová a aceroly- podpora imunity, vitamín C
Dodanie
Vybavenie objednávky do: 24 hod.
Cena: 31,62 €
Nákupom tohto produktu získate kredit vo výške 31 bodov.
Náš odmeňovací systém

Vital MIX

Podpora imunity


Zdravý imunitný systém možno prirodzenou cestou podporovať pomocou účinných látok polysacharidov, vitamínu C, minerálov a flavonoidov. Zhustený výťažok z troch druhov hubových polysacharidov a výživných extraktov z aceroly posilňuje obranyschopnosť organizmu. Dokáže podporiť zdravie aj v dôsledku nesprávnych civilizačných návykov v životospráve. Ľudský organizmus sa celkovo oslabuje už pri zvýšenom strese, nesprávnom stravovaní, fajčení alebo v dôsledku vážnych genetických predispozícií. 

Acerola

Účinky prirodzeného vitamínu C z Aceroly umožňujú okrem iného aj odstraňovať z tela choré, poškodené či geneticky degenerované bunky, vírusy a baktérie. Acerola je známa aj pod pojmom tropická čerešňa. Svojím unikátnym obsahom prirodzeného vitamínu C sa stáva čoraz obľúbenejšou zložkou v kvalitných výživových doplnkoch.


Domovinou tropickej čerešne sú rozľahlé karibské oblasti. Je to nízky, teplomilný ker so sýtočervenými plodmi. Tie sú dosť podobné čerešniam z našich zemepisných šírok. Plody majú výraznú kyslastú chuť. Tým majú veľmi blízko k chuti zrelého citrónu. Výťažky z aceroly sa uplatňujú v ľudovom liečiteľstve aj pre bohaté zastúpenie kyseliny pantoténovej, vitamínu B2 a B3. Acerola zásobuje ľudský organizmus aj železom a tiamínom. 


Účinky aceroly na ľudský organizmus: 

  • Je silným antioxidantom.
  • Má protizápalové a antibakteriálne účinky.
  • Odstraňuje z tela toxíny a voľné radikály, čím sa stáva aj významnou zložkou pri rôznych redukčných diétach.
  • Podporuje optimálne udržiavanie hladiny cukru v krvi
  • Využíva sa pri liečbe reumatických ochorení
  • Podporuje vstrebávanie polysacharidov tráviacim traktom
  • Zmierňuje príznaky anémie

Maitake

Na posilnenie obranyschopnosti organizmu sú známe aj účinky trsovnice lupeňovitej, tiež známej ako kriakový hríb.
Kriakový hríb je bohatý na prírodné polysacharidy, ktoré podporujú správnu činnosť tráviaceho systému. Je významným výživovým doplnkom pri liečbe cukrovky II. stupňa. Táto liečivá huba sa vyskytuje predovšetkým v oblastiach Severnej Ameriky a v Európe. Ide o parazitickú hubu, ktorá sa svojím vzhľadom prispôsobuje odtieňu kôry napadnutého stromu. Výťažky z trsovnice majú priaznivý dopad aj pri liečbe pacientov s AIDS. Je vhodným vitamínovým doplnkom pre ľudí trpiacich rakovinou pľúc alebo hrubého čreva.

Pečiarka blazeová

Významnými zložkami v kvalitných výživových doplnkoch na posilnenie celkovej vitality tela sú aj mandľový hríb (pečiarka blazeová) a pečiatkový hríb (lesklokôrovka obyčajná).
Najnovšie liečebné výskumy potvrdzujú úspešnú prevenciu aj liečbu rakoviny pôsobením týchto hubových extraktov na organizmus. Výťažky z mandľového a pečiatkového hríba zlepšujú celkový imunitný systém a úspešne podporujú liečbu  HIV, AIDS a SARS.


Spomaľujú rast malígnych nádorov, zabraňujú vzniku metastáz a ich ďalšiemu rastu. 
Považujú sa za významnú doplnkovú terapiu pri liečbe bakteriálnych a vírusových ochorení. Zmierňujú nežiaduce príznaky respiračných a alergických ochorení. Priaznivo vplývajú na znižovanie krvného tlaku a hladiny cholesterolu v krvi. Zabraňujú riziku následkov mozgovej príhody. Sú známe aj ich regeneračné vlastnosti na činnosť mozgu. Spomaľujú procesy súvisiace s prirodzeným starnutím. Posilňujú organizmus aj pri chronickom únavovom syndróme a bežnej vyčerpanosti organizmu.     

Balenie: 60 kps

Zloženie / 1 kapsula

  •  117 mg výťažok (Acerola prášok)
  • 85 mg výťažok (Grifola frondosa - Maitake - Trsovnica lupeňovitá -  Kriakový hríb)
  • 85 mg výťažok (Agaricus Blazei muril - Pečiarka blazeová- Mandľový hríb)
  • 85 mg výťažok (Ganoderma lucidum - Reishi - Lesklokôrovka obyčajná - Pečiatkový hríb)

Dávkovanie:

  • Na posilnenie imunity a pri vysokom cholesterole alebo pred operáciou  2x1 kps denne alebo 2x2 kps denne

 

Upozornenie podľa nariadenia komisie EÚ:
Tento produkt je registrovaný ako doplnok stravy. Nemá schválené liečivé účinky a nejedná sa o liek. Nie je určené ako náhrada pestrej stravy. Neprekračujte odporúčané dávkovanie. Ukladajte mimo dosahu detí. Minimálna trvanlivosť vyznačená na obale.      

Pridať komentár:

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia