Kategórie
 
 
 
 
 

Vital mix junior - posilnenie imunity

0 / 5 (0 hodnotení)
Kód produktu:PX11
Výrobca:Provitex
Výživový doplnok pre deti je výťažok z 3 významných liečivých húb: maitake, ganoderma lucidum - reishi, pečiarka blazeová a aceroly- podpora imunity, vitamín C
Dodanie
Vybavenie objednávky do: 24 hod.
Cena: 25,75 €
Nákupom tohto produktu získate kredit vo výške 25 bodov.
Náš odmeňovací systém

Vital MIX Junior

Posilnenie imunitného systému


Prirodzené posilnenie imunitného systému je nevyhnutné aj u detí vo veku od 4 do 12 rokov. V tomto veku už môžu užívať aj zhustené výťažky troch druhov imunoglukánov a prirodzeného výťažku z aceroly. Vo vysoko účinnej forme extraktov z aceroly možno nájsť najdôležitejšie vitamíny, minerálne látky a flavonoidy. Tie podporujú vstrebávanie polysacharidov tráviacim traktom. Deťom sa odporúča užívať kvalitné hubové a rastlinné doplnky k strave predovšetkým pri napadnutí organizmu počas chrípkových a rôznych infekčných ochorení. Sú vhodné aj pre mladých športovcov na zvyšovanie fyzickej kondície. 

Flavonidy

Flavonoidy z liečivých húb a rastlín majú vysoký potenciál v doplnkovej výžive pri rôznych civilizačných ochoreniach. Sú vedľajšie produkty, ktoré sa získavajú v priebehu rastlinného metabolizmu. Ochraňujú ich bunkové štruktúry. Nachádzame ich nielen v hubách, ale aj v rôznom citrusovom ovocí, v sójových výrobkoch, v jablkách, čučoriedkach a vo víne. Flavonoidy sa vyznačujú vysokými antioxidačnými a protizápalovými účinkami. Zabraňujú bujneniu nádorových buniek, utlmujú tvorbu karcinogénov a zmierňujú rôzne alergické príznaky. 

Majú vysoko ochranný účinok na srdcovo-cievny systém. Sú významnou zložkou nielen v potravinách, ale aj v rôznych kvalitných kozmetických prípravkoch. Stávajú sa tak účinnými vitamínmi krásy a vitality.


Flavonoidy vytvárajú aj v mladom detskom organizme silnú ochrannú bázu pred mikróbmi a vírusmi. Tie napadajú deti predovšetkým v období zvýšeného výskytu chrípky. Chrípka je ľudovým označením pre infekciu dýchacích ciest. Najviac postihuje deti. Vírus chrípky je nebezpečný aj preto, že sa dokáže veľmi rýchlo šíriť, jeho výskyt je sezónny s krátkou inkubačnou dobou. Inkubačná doba je približne 1 až 3 dni. Vírus sa prenáša kvapôčkovou metódou.

Chrípka

Bežné chrípkové ochorenie napáda organizmus náhle a za intenzívneho zvýšenia telesnej teploty. Príznaky chrípky sa aj u detí vyznačujú bolesťami kĺbov, únavou a oslabením celého tela. Bežným príznakom je aj prítomnosť suchého, dráždivého kašľa, a to hlavne v počiatočnom štádiu. Pri nekomplikovanom priebehu trvá približne týždeň. Jej priebeh môže byť zhoršený u detí s oslabenou imunitou a pri nedodržiavaní vhodných stravovacích návykov

Maitake

Je vhodné posilňovať zdravie detí komplexom účinných vitamínov a minerálov vďaka extraktom z liečivých húb. Jednou z nich je aj aj trsovnica lupeňovitá, iným názvom kriakový hríb. Účinky kriakového hríbu sú známe predovšetkým na posilnenie činnosti tráviaceho systému a pri liečbe cukrovky.
Pre svoje bohaté spektrum účinných látok sa vo zvýšenej miere uplatňuje v tradičnom čínskom ľudovom liečiteľstve. Domovinou tejto liečivej huby sú predovšetkým oblasti Severnej Ameriky a Európy. 


Kriakový hríb: 

  • Je dôležitým zdrojom beta-glukánov 
  • Z účinných minerálnych látok má vysoké zastúpenie draslíka, horčíka a mangánu
  • Uplatňuje sa pri liečbe kožných a rôznych závažných nádorových ochorení
  • Je obsiahnutý v účinných vitamínových komplexoch aj na spevnenie kostrového svalstva
  • Vysokoúčinné extrakty na posilnenie celkovej obranyschopnosti detského organizmu sa získavajú aj z mandľového (pečiarka blazeová) a pečiatkového hríba (lesklokôrovka obyčajná).
  • Sú súčasťou významnej doplnkovej prevencie pri respiračných a alergických ochoreniach. Podporujú optimalizovanie krvného tlaku a hladín cholesterolu v krvi. Priaznivo vplývajú na činnosť mozgu a posilnenie tela pri celkovej únave. 
     

Balenie: 60 kps

Zloženie / 1 kapsula

  • 100 mg výťažok (Acerola prášok)
  • 40 mg výťažok (Grifola frondosa - Maitake - Trsovnica lupeňovitá -  Kriakový hríb)
  • 40 mg výťažok (Agaricus Blazei muril - Pečiarka blazeová- Mandľový hríb)
  • 40 mg výťažok (Ganoderma lucidum - Reishi - Lesklokôrovka obyčajná - Pečiatkový hríb)

Dávkovanie:

  • Na posilnenie imunity a pri vysokom cholesterole alebo pred operáciou  2x1 kps denne alebo 2x2 kps denne

 

Upozornenie podľa nariadenia komisie EÚ:
Tento produkt je registrovaný ako doplnok stravy. Nemá schválené liečivé účinky a nejedná sa o liek. Nie je určené ako náhrada pestrej stravy. Neprekračujte odporúčané dávkovanie. Ukladajte mimo dosahu detí. Minimálna trvanlivosť vyznačená na obale.      

Pridať komentár:

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia