Kategórie
 
 
 
 
 

Wild Yam Star

Wild Yam Star
zväčšiť obrázok
Ušetríte: 6 %
menštruácia
menopauza
chudnutie
rast svalov
 
0 / 5 (0 hodnotení)
Kód produktu:SL141
Výrobca:Starlife
Doplnok výživy pre harmóniu ženského tela - pri menštruácií, menopauza, klimaktérium ale aj pre kulturistov na rast svalov, bolesti hlavy či chudnutie
Dodanie
Vybavenie objednávky do: 24 hod.
32,00 € Cena: 30,00 €
Nákupom tohto produktu získate kredit vo výške 30 bodov.
Náš odmeňovací systém

WILD YAM

Výživový doplnok

Wild Yam je prípravok z hľúz smldinca chlpatého, exotickej rastliny, ktorá obsahuje látky na pomoc viacerým zdravotným problémom a problémom ženského tela.

Pomáha zmierňovať:

  • negatívne príznaky menopauzy (zmeny nálad, potenie, návaly, bolesti)
  • menštruačné bolesti (bolesť v podbrušku, kŕče)
  • silné menštruačné krvácanie
  • bolesti v prsníkoch
  • menštruačný syndróm
  • nepravidelná menštruácia
  • únavový syndróm
  • optimalizovať hormonálnu nerovnováhu

Pochádza zo strednej a južnej Ameriky, kde ju Aztékovia a Mayovia používali ako liečivú rastlinu. Hlavnou oblasťou účinku sú ženské hormonálne problémy. Obsahuje fytoestrogény, látky, ktoré pôsobia podobne ako klasické ženské hormóny. Užívajú sa pri zmierňovaní negatívnych príznakov menopauzy, ako sú zmeny nálad, potenie, návaly tepla, bolesti vaječníkov, bolesti hlavy a podobne. Tieto látky chemickým zložením radíme medzi steroidné saponíny a  k nim zaraďujeme aj látky diosgenin a dioscin. Zabezpečujú rovnováhu medzi ženskými hormónmi ako estrogén a progesterón, takže optimalizujú hladinu hormónov. Okrem toho môže pomôcť aj ženám pred klimaktériom, ktoré trpia silnou či nepravidelnou menštruáciou. Zaraďujeme ich medzi afrodiziaka, keďže podľa odborníkov obsahujú látky, ktoré dokážu zvyšovať citlivosť ženských pohlavných orgánov. Smldinec obsahuje aj fytosterol betasitosterol, alkaloidy a taníny (triesloviny). Tieto látky majú protizápalové či spasmolytické účinky. V histórii liečiteľstva sa používali na zmiernenie pôrodných bolestí. Dnes toto pôsobenie má uplatnenie pri kŕčovitých bolestiach, pri syndróme dráždivého čreva a pri menštruačných bolestiach. Všeobecne pomáha aj pri iných bolestiach žalúdočného traktu, ktoré sú sprevádzané kŕčmi. Pôsobí proti degeneratívnemu opotrebovaniu svalov a kostí. Podporuje tvorbu žlče a pozitívne pôsobí na rozširovanie ciev.

Rast svalov a chudnutie

Wild Yam užívajú kulturisti pri cvičení ako výživový doplnok, aby pomohli nárastu svalovej hmoty. Tiež môže pomôcť i diabetikom, u ktorých optimalizuje hladinu glukózy v krvi.

Pretože pomáha pri optimalizácii hormonálnej hladiny, môže wild yam pomôcť pri procese zníženia hmotnosti. Účinné látky z wild yamu vedú k nárastu svalovej sily a pri súčasnom cvičení aj nárastu svalovej hmoty. A súčasne s týmto problémom súvisí zásah do metabolizmu cukrov. Wild Yam je pomocníkom pri cukrovke, kde zásahom do metabolických procesov upravuje hladinu glukózy v krvi.

Wild yam obsahuje látku DHEA. Vedci spájajú hladiny tejto látky so zvýšenou odolnosťou organizmu voči mnohým ochoreniam, starnutiu, poklesu vitality a priberaniu na váhe. Štúdie uskutočnené vo Veľkej Británii poukazujú na skutočnosť, že u všetkých žien, u ktorých sa hladina DHEA v organizme znížila pod 10% hodnoty priemerných hladín, ktoré zodpovedali ich veku, sa rozvinula rakovina prsníka alebo iné smrteľné ochorenie. Hladiny DHEA v organizme sa znižujú s vekom. Už vo veku 25 rokov dochádza v organizme k poklesu prirodzenej tvorby DHEA, čo má za následok proces starnutia. V období pred menopauzou dochádza k výraznému poklesu hladín DHEA a v organizme dochádza k zníženiu vitality a aktivity a spúšťa sa vývoj mnohých závažných ochorení (Alzheimerova choroba, srdcovo-cievne ochorenia, nádorové ochorenia).

Dávkovanie: 1 kapsula denne s jedlom

Obsah balenia: 60 kapsúl

Cena: Závisí od spôsobu pestovania rastlinnej zložky

Zloženie: Wild Yam (Tuber dioscoreae villosa, wild yam, hľúzy).

Upozornenie podľa nariadenia komisie EÚ: 
Tento produkt je registrovaný ako doplnok stravy. Nemá schválené liečivé účinky a nejedná sa o liek. Nie je určené ako náhrada pestrej stravy. Neprekračujte odporúčané dávkovanie. Ukladajte mimo dosahu detí. Minimálna trvanlivosť vyznačená na obale.

 

 

Pridať komentár:

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia