Kategórie
 
 
 
 
 

Žezlovka - hadovčiar - alzheimer

0 / 5 (0 hodnotení)
Kód produktu:PX6
Výrobca:Provitex
Výživové doplnky obsahujúce huba Žezlovka/hadovčiar maju bláhodárny vplyv na mozgové bunky, mozgová činnosť, proti strate pamäti - alzheimerová choroba
Dodanie
Vybavenie objednávky do: 24 hod.
Cena: 27,15 €
Nákupom tohto produktu získate kredit vo výške 27 bodov.
Náš odmeňovací systém

ELAPHOCORDYCEPS SPECIES - ŽEZLOVKA - HADOVČIAR

Alzheimerová choroba

Výťažky z liečivých húb sa využívajú na celkové posilnenie imunitného systému. Zvýšená obranyschopnosť eliminuje rôzne infekčné zápalové procesy v tele. Priaznivé pôsobenie na činnosť mozgu a ochranu buniek pred poškodením vzniká aj v dôsledku liečivých účinkov hadovčiara. Doplnok k strave vo forme kapsúl s vysokým podielom extraktov hadovčiara, iným názvom aj žezlovky čínskej, pozitívne vplýva na podporu mozgových buniek, zabraňuje ich úmrtnosti a zvyšovaniu rizika Alzheimerovej choroby.

Huba hadovčiar

Užívaním výťažkov z hadovčiara dokážete mnohonásobne zlepšiť svoju celkovú vitalitu a fyzickú kondíciu. Účinky tejto liečivej huby využívajú predovšetkým športovci, respektíve ľudia s aktívnym spôsobom života. Hadovčiar je výborným výživovým doplnkom na zmiernenie príznakov únavy vyčerpania. Odporúča sa užívať ho pri zvýšenom stresesklonoch k depresii. Je účinným zdrojom energie, teda akýmsi životabudičom. Jeho unikátne zloženie a pôsobenie na ľudský organizmus sa najviac využíva v tradičnom čínskom liečiteľstve.

Hadovčiar predstavuje štrukturálne a zdravotne zaujímavý hubovitý organizmus. Rozšírený výskyt tejto liečivej huby sa vzťahuje práve na oblasti Číny a Tibetu vo vysokých nadmorských výškach. Je to parazitická huba veľmi malého a nenápadného vzrastu. Výskyt je ojedinelý, rastie ako pahľuzovka pod zemou.

Za bežných podmienok sa táto huba vyvíja pod zemou. Po výraznom vonkajšom ochladení sa stáva cudzopasníkom. Napáda predovšetkým larvy hmyzu. Často sa prisáva aj na rôzne druhy motýľov, ktorým odoberá nevyhnutné živiny. Svoje vysoko účinné, pôvodné zložky si hadovčiar zachováva aj po špeciálnom vypestovaní v rôznych sterilizovaných botanických miestnostiach.

Výživové produkty s obsahom extraktov z hadovčiara sú vhodné pre ľudí pri výkone fyzicky, ale aj psychicky náročných povolaní. Môžu ich užívať aj deti od troch rokov. Ich konzumáciu by mali zvážiť tehotné a dojčiace ženy. V takomto prípade je nevyhnutná konzultácia s lekárom.

Hadovčiar v sebe kombinuje vysoko kvalitnú zmes vzácnych biologicky aktívnych látok s pozitívnym účinkom na bunkové procesy. Pri prenose energie medzi jednotlivými bunkami majú nezastupiteľnú úlohu kordycepínadenozín obsiahnuté v hube. Vyznačujú sa aj protizápalovým pôsobením, ovplyvňujú celkové energetické spektrum priamo v bunkách. Práve adenozín ako zmes ribonukleových kyselínD-manitol podporuje uskladnenie energiezvyšovanie tvorby moču.

hadovčiari sa nachádza približne 16 účinných aminokyselín. Tie zefektívňujú celkovú obnovu a regeneráciu svalových tkanív. Sú základnou stavebnou jednotkou bielkovín. Dodávajú potrebnú energiu vitalitu svalovým bunkám. Výživové produkty s extraktmi hadovčiara sú aj z tohto dôvodu obľúbené medzi profesionálnymi športovcami.

Táto liečivá huba je komplexom mnohých účinných vitamínov a minerálnych látok. Jedným z nich je aj vitamín C. Vďaka jeho vysokému minerálnemu obsahu sa z hadovčiara stáva kvalitný antioxidant. Chráni tak ľudské telo pred voľnými radikálmipredčasným, rýchlym starnutím. V ľudských bunkách potom dochádza aj k zmierňovaniu príznakov oxidačného stresu. Pre správne fungovanie organizmu, celkovú látkovú výmenu a energetické zásoby sa uplatňujú účinky dôležitých minerálov. Najvyššie zastúpenie v hadovčiari má predovšetkým železo, zinok, selén, magnézium a draslík.

Hadovčiar účinky:

  • Zlepšuje energiu, vitalitu a má povzbudzujúce účinky na organizmus
  • Pôsobí detoxikačne. Vyplavuje z tela škodlivé látky a toxíny, čím je vhodné užívať ho aj počas redukčných diét
  • Priaznivo podporuje krvný, dýchací a pohlavný mechanizmus

Dávkovanie:

3x1 denne alebo 2 x 1 denne, v závyslosti od ochorenia

Balenie: 60 kapsul

Zloženie:

1 kapsula obsahuje 200 mg výťažku z hadovčiara

 

Upozornenie podľa nariadenia komisie EÚ:
Tento produkt je registrovaný ako doplnok stravy. Nemá schválené liečivé účinky a nejedná sa o liek. Nie je určené ako náhrada pestrej stravy. Neprekračujte odporúčané dávkovanie. Ukladajte mimo dosahu detí. Minimálna trvanlivosť vyznačená na obale.

 

Pridať komentár:

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia