Najlekáreň s.r.o. logo

Vernostný program

Nákupom získavate body

Doprava zadarmo

Pre objednávky nad 39€

0
0 €

Napíšte, čo hľadáte

DR.DUDEK PROPOLISOVÁ TINKTÚRA 30 ml

Výrobca: Dr. Dudek

Propolisová tinktúra je prírodný dar včiel pri aftách, herpese, akné, kožné plesne, paradentóze, štípancoch, bolesti hrdle, nachladnutí.

Zobraziť viac

DR.DUDEK PROPOLISOVÁ TINKTÚRA 30 ml

Bezplatné vrátenie tovaru do 14 dní

Číslo položky

ECD24EC4-413F-4DFA-9BE2-E41A5402500C

DR.DUDEK PROPOLISOVÁ TINKTÚRA 30 ml

Obsah PROPOLISOVÁ TINKTÚRA

DR.DUDEK PROPOLISOVÁ TINKTÚRA 30 ml

Charakteristika PROPOLISOVÁ TINKTÚRA

Prírodná Propolisová tinktúra a roztok z nej je vhodný na kloktanie a tak pomáha pri bolestiach hrdla a pri prechladnutí. Tinktúra je skvelá na inhaláciu, pretože je vhodná pri problémoch s dýchacími cestami a tiež pri nádche. Dezinfikuje rany a zároveň podporuje hojenie. Je vhodná na štípance, upokojuje podráždenú pleť, ústnu dutinu a tak je obzvlášť vhodná aj pri paradentóze. Propolisová tinktúra je 100% prírodná a preto neobsahuje žiadne chemické prísady.

Zloženie PROPOLISOVÁ TINKTÚRA

Včelí propolis(12%/výsledný čistý extrakt min. 6%), voda, kvasný lieh(v 75%-nom).

Použitie PROPOLISOVÁ TINKTÚRA

Na vonkajšie použitie je neriedená tinktúra vhodná pri starostlivosti o podráždenú pleť, na bradavice, drobné trhlinky pokožky a na dezinfekciu po štipnutí hmyzom a kliešťom. Vhodná je pri starostlivosti o ústnu dutinu, na ďasná, afty, pri paradentóze a bolestiach v krku. Postup pri použití v ústnej dutine: potierajte, vyplachujte alebo kloktajte zriedeným roztokom tinktúry s vodou v pomere cca 1:5 až 1:10. Tento roztok je tiež možné inhalovať pri chorobách dýchacích ciest a pri nádche.

Upozornenie

Propolis môže u citlivých jedincov vyvolať alergiu a tak preto je pred prvým použitím nevyhnutná skúška znášanlivosti. Odporúčame preto na malej ploche pokožky na zápästí alebo v lakťovej jamke odskúšať možnú alergiu.

Príbalový leták PROPOLISOVÁ TINKTÚRA 

Špecifikácia

  • Forma
    Roztok
  • Riešený problém
    Paradentóza
  • Typ produktu
    Na bolesť hrdla, Na afty, Na inhaláciu