Najlekáreň s.r.o. logo

Vernostný program

Nákupom získavate body

Doprava zadarmo

Pre objednávky nad 39€

0
0 €

Napíšte, čo hľadáte

ALLERSUN krém na liečbu alergie na slnko, 100ml

Výrobca: Allersun

Krém slúži na liečbu slnečnej alergie (fotosenzitivity) a popálenín od slnka.

Zobraziť viac

ALLERSUN krém na liečbu alergie na slnko, 100ml

Bezplatné vrátenie tovaru do 14 dní

Číslo položky

FCAC0EFB-A189-49DC-9A97-3CB0E213F4EC

ALLERSUN krém na liečbu alergie na slnko, 100ml

ALLERSUN krém na liečbu alergie na slnko

Obsah ALLERSUN:

1x100 ml

Charakteristika ALLERSUN:

Krém slúži na liečbu slnečnej alergie (fotosenzitivity) a popálenín od slnka. Krém podporuje funkciu kožného imunitného systému a redukuje symptómy alergie na slnko, akými sú kožná vyrážka a podráždenie kože. Aloe vera obsiahnutá v prípravku ukľudňuje kožnú reakciu a redukuje tak podráždenie pokožky a svrbenie. Krém zároveň chráni kožu pred stratou vlhkosti a zabraňuje adherencii škodlivých baktérií na poškodenú pokožku. Produkt má preto regeneračný, ukľudňujúci, hydratačný a ochranný efekt na kožu.
Derma-IN, krém na liečbu slnečnej alergie, má ochranný faktor SPF 30 a účinne odráža slnečné lúče UVA aj UVB. Krém je vhodný aj na prevenciu opakovaného výskytu slnečnej alergie. Podporuje funkciu kožného imunitného systému.

Použitie ALLERSUN:

Aplikuje sa tenká vrstva krému na postihnuté miesta pokožky po opaľovaní. Krém má ochranný faktor SPF 30 a preto môže slúžiť aj na účinné predchádzanie vzniku alergie na slnko, ako aj jej návratu. V prípade, že chcete efektívne alergii na slnko predchádzať, odporúča sa aplikovať krém pol hodinu pred opaľovaním. Krém sa aplikuje niekoľkokrát denne (každé 2 až 3 hodiny) na zabezpečenie optimálnej ochrany pokožky pred vznikom alergie na slnko.

Príbalový leták ALLERSUN krém na liečbu alergie na slnko

Špecifikácia

  • Forma
    Krém