GS Triurin na močové cesty 60 tabliet
7,64 €
Detail
Detail

GS Triurin na močové cesty 60 tabliet

Značka: GS

Výživový doplnok GS Triurin obsahuje mimoriadnu kombináciu extraktov zo štyroch bylín – brusníc, žihľavy, medvedice lekárskej a echinacey.

Cena s DPH 7,64 €

Momentálne nedostupné

Nákupom získate 8 bodov
EAN: 8594032754922

Varianty

Popis produktu
Hodnotenia (0)

Obsah GS Triurin

GS Triurin na močové cesty 60 tabliet

Charakteristika GS Triurin

  • GS Triurin je špeciálny prípravok, ktorý prináša veľmi účinnú pomoc pre močové cesty. Obsahuje mimoriadnu kombináciu extraktov zo štyroch bylín – brusníc, žihľavy, medvedice lekárskej a echinacey, ktorá blahodarne pôsobí hneď v troch úrovniach: celkovo upokojuje, čistí a navyše podporuje obranyschopnosť organizmu.

  • Žihľava a medvedica lekárska priaznivo pôsobia na sliznice podráždených močových ciest, upokojujú a tiež podporujú tvorbu moču a odplavovanie škodlivých baktérií z močového ústrojenstva.

  • Echinacea podporuje imunitu a prirodzenú obranyschopnosť organizmu v boji proti škodlivým mikroorganizmom.

Zloženie GS Triurin

Extrakt z brusníc (25:1), extrakt zo žihľavy (4:1), extrakt z listu medvedice lekárskej (10 % arbutínu), extrakt z koreňa Echinacea purpurea (4:1), objemové činidlá (fosforečnan vápenatý, celulóza, sodná soľ karboxycelulózy), protihrudkové činidlá (stearan horečnatý, kyselina stearová), polevové činidlá (hydroxypropylmetylcelulóza), farbivo (E171).              

Dávkovanie GS Triurin    

Pri dlhodobej starostlivosti o močové cesty 1 tableta denne. V prípade potreby možno krátkodobo užívať 2–4 tablety denne.

Upozornenia:

Nie je vhodný pre deti, pre tehotné a dojčiace ženy. Uchovávajte v suchu pri teplote 15–25 °C. Chráňte pred vlhkom a priamym slnečným žiarením. Musí sa skladovať mimo dosahu detí. Ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť. Nesmie sa užívať ako náhrada rozmanitej stravy. Výrobok je bez cukru, bez laktózy a bez glutenu.

Príbalový leták GS Triurin

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Vernostný programKaždým nákupom získavate body a môžete uplatniť zľavy
Doprava zadarmoPri objednávke nad 39 € máte poštovné zadarmo
Najnižšie ceny Naše ceny sú zostavené tak, aby vyhovovali každému
Odborná online poradňaNaši kvalifikovaní odborníci sú vám k dispozícii