Najlekáreň s.r.o. logo

Vernostný program

Nákupom získavate body

Doprava zadarmo

Pre objednávky nad 39€

0
0 €

Napíšte, čo hľadáte

AVENE SUNSIMED ochrana proti slnku 80ml

Výrobca: Avene

SunsiMed ponúka riešenie dokonale prispôsobené koži s precitlivenosťou na slnko. Prevencia aktinickej keratózy, kožných nádorových ochorení (okrem melanómov) a fotostarnutia kože. 

Zobraziť viac

AVENE SUNSIMED ochrana proti slnku 80ml

Bezplatné vrátenie tovaru do 14 dní

Číslo položky

B5CCE8BC-9979-4300-B1BF-78B41AF88077

AVENE SUNSIMED ochrana proti slnku 80ml

AVENE SUNSIMED ochrana proti slnku 

Obsah AVENE SUNSIMED ochrana proti slnku 

80ml

Charakteristika AVENE SUNSIMED ochrana proti slnku 

SunsiMed ponúka riešenie dokonale prispôsobené koži s precitlivenosťou na slnko. Prevencia aktinickej keratózy, kožných nádorových ochorení (okrem melanómov) a fotostarnutia kože.

Použitie: Aplikujte každé ráno na tvár a v priebehu dňa na oblasti vystavené slnečnému žiareniu. Aplikujte opakovane v prípade dlhodobého vystavenia slnečnému žiareniu, pri potení alebo kontakte s vodou. Znížením množstva aplikovaného prípravku znížite úroveň ochrany.

Upozornenie: Zabráňte styku s očami. Pri zasiahnutí očí okamžite dôkladne vypláchnite vodou. Neprekračujte dávku zodpovedajúcu 21 stlačeniam za celý deň. Neodporúča sa súčasné použitie s inými ochrannými prostriedkami. Nepoužívajte pri precitlivenosti na niektorú zo zložiek prípravku. Nepoužívajte na poškodenú kožu. Prostriedky na ochranu proti slnečnému žiareniu neposkytujú 100% ochranu pred UV žiarením. Na ochranu pred slnkom používajte oblečenie (klobúk, slnečné okuliare, tričko atď.).

 

Špecifikácia

  • Typ pleti
    Citlivá
  • Riešený problém
    Ochrana pred UV