Cemio Kamzík 60 cps
18,60 €
Detail
Detail

Cemio Kamzík 60 cps

Značka: Cemio

Výživový doplnok obsahujuci 2 typy kolagénu (čistý kolagén typu I a čistý kolagén typu II) a vitamínu C pre kĺby, väzy, šľachy a kĺbové chrupavky.

 

Cena s DPH 18,60 €

Momentálne nedostupné

Nákupom získate 19 bodov
EAN: 7640181680153
Popis produktu
Hodnotenia (16)
Priemerné hodnotenie
4,4 / 5
Hodnotené 16×
5
12×
4
3
2
1

Obsah Cemio Kamzík:

60 kapsúl

Charakteristika Cemio Kamzík:

Predstavuje jedinečné spojenie prírody a špičkovej technológie. Cemio KAMZÍK je určený všetkým, ktorí sa chcú správne starať o svoj pohybový aparát: ľudia nadmerne zaťažujúci kĺby (ťažko pracujúci, aktívni i rekreační športovci, ľudia s nadváhou), starší ľudia alebo ľudia postihnutí pohybovými problémami, pacienti s vrodenými vadami, staršie deti a dospievajúci v období rastu.

Zloženie
Prípravok obsahuje 2 typy kolagénu a vitamín C.

Kolagén typu I je prítomný v šľachách, väzivách a kostiach, kde vytvára pomerne silné vlákna. Tie sa ďalej spájajú do objemných vláknitých zväzkov (princíp povrazu), pretože väzy a šľachy musia vydržať silný tlak. Kolagén typu I je najrozšírenejším typom kolagénu. Vyskytuje sa aj v pokožke, preto má významný vplyv na jej vzhľad a kvalitu.

Kolagén typu II sa najviac vyskytuje v chrupavke. Tu naopak vytvára husté priestorové siete z veľmi tenkých vlákien, pretože chrupavka je namáhaná predovšetkým tlakom vo všetkých smeroch. Kolagén typu II drží chrupavku pohromade a zaisťuje jej pevnosť a odolnosť.

Vitamín C je nepostrádateľnou látkou pre správnu tvorbu kolagénu v organizme. V prípade jeho nedostatku sa v tele nevytvára plnohodnotný kolagén (vlákna nemajú správnu, dostatočne pevnú štruktúru), čo sa prejavuje deštrukciou spojivových tkanív.

Jedinečná kvalita CollPure
Ciami KAMZÍK obsahuje jedinečnú kombináciu čistého kolagénu typu I a čistého kolagénu typu II v špičkovej kvalite CollPure, ktorá zaisťuje maximálnu čistotu a originálny pôvod látok. Neobsahuje žiadne ďalšie prímesi ani umelé farbivá.

Prečo zvoliť Cemio Kamzík?
- Jedinečné zloženie: unikátna kombinácia čistého kolagénu I a II + vitamín C
- Všetky obsiahnuté látky sú telu vlastné, nemajú žiadne negatívne účinky ani pri dlhodobom užívaní
- Špičková kvalita CollPure zaisťuje maximálnu čistotu a originálny pôvod látok v každej kapsuli. 
- Kapsule sú bez ďalších prímesí a umelých farbív
- Iba 1 kapsula denne
- 60 kapsúl - kúra na 2 mesiace

Forma:
Malé, mäkké želatínové kapsule pre maximálne pohodlie pri používaní.
Tvar a veľkosť kapsule boli navrhnuté na základe dlhodobých spotrebiteľských štúdií vykonaných vo Švajčiarsku a strednej Európe tak, aby poskytovali najvyšší komfort pri prehĺtaní. Kapsule sú navyše vyrobené modernou technológiou disperzie účinnej látky do oleja, ktorá zaisťuje vysokú biologickú dostupnosť, t.j .maximálne využitie účinnej látky v organizme.

Význam kolagénu
Kolagén je bielkovina tvorená tromi proteínovými vláknami (trojšroubovice). Je základnou bielkovinou všetkých spojivových tkanív a predstavuje asi 25% všetky bielkovinové hmoty v organizme. Ako všetky ostatné bielkoviny je tvorený z 20 základných aminokyselín. Doteraz bolo popísané 12 typov kolagénu, ktoré sa nachádzajú v rôznych častiach tela (kosti, šľachy, vlasy, nechty, pokožka, cievy, črevá, rohovka atď). Pre pohybový aparát sú kľúčovým stavebným prvkom kolagény typu I a II.

Pohybový aparát človeka je zložitým a dômyselným mechanizmom. Kĺby, svaly, kosti, väzy a šľachy - to všetko sú komponenty dôležité pre zdravý a prirodzený pohyb.
- Samotný kĺb sa skladá z dvoch styčných plôch krytých chrupavkou. Jedna plocha sa nazýva kĺbovej hlavice a druhá kĺbovej jamka. Ďalšou časťou je kĺbové puzdro, ktoré kĺb uzatvára. To je zosilnené väzy az vnútornej strany ho vystiela tzv synoviálnej vrstva produkujúce synoviálnej tekutinu (kĺbový maz).

Kĺbová chrupavka je pružná a pevná tkanivo, ktorá zaisťuje, aby sa pri pohybe o seba netrel samotnej kosti - vytvára dokonale hladký povrch a zároveň chráni kosti pred nárazmi. Chrupavka nie je zásobená krvou ani do nej nevedú žiadne nervové zakončenia. Výživu získava práve zo synoviálnej tekutiny, ktorá vypĺňa kĺbovej štrbinu vnútri kĺbového puzdra a predstavuje viskózny "mazivo".

Dávkovanie Cemio kamzík:

Užívajte 1 kapsulu denne kedykoľvek počas dňa.

TIP
Zvoľte si pravidelnú dobu, ktorá vám najlepšie vyhovuje (ráno, večer, po obede) - budete tak mať istotu, že na Kamzík nezabudnete.

Prípravok užívajte minimálne 2 mesiace (kompletná kúra). Kúru opakujte niekoľkokrát do roka. Pre dosiahnutie optimálneho efektu je vhodné užívať trvalo.

Prípravok nie je určený pre deti do 3 rokov.
Výrobok je bez cukru, bez laktózy a bez lepku.

Anonym
4

Klady
  • cena výrobku

Anonym
5


Anonym
5


Anonym
5


Anonym
5


Anonym
5


Anonym
5


Anonym
1


Anonym
1


Anonym
5

na cemio kamzik nedám dopustiť

Klady
  • pre malé množstvo - 1 tobolka denne
  • rýchly účinok
  • I. +II. typ kolagenu
Zápory
  • nič

Anonym
5

na cemio kamzik nedám dopustiť

Klady
  • pre malé množstvo - 1 tobolka denne
  • rýchly účinok
  • I. +II. typ kolagenu
Zápory
  • nič

Anonym
4

Klady
  • beriem ho stvrty den, takze zatial tazko hodnotit

Anonym
5

:)

Klady
  • :)
Zápory
  • :)

Anonym
5


Anonym
5

Skúste a presvedčte sa...

Klady
  • Je to super výrobok, odstraňuje mi bolesti kolien.

Anonym
5

Vernostný programKaždým nákupom získavate body a môžete uplatniť zľavy
Doprava zadarmoPri objednávke nad 39 € máte poštovné zadarmo
Najnižšie ceny Naše ceny sú zostavené tak, aby vyhovovali každému
Odborná online poradňaNaši kvalifikovaní odborníci sú vám k dispozícii