Medik8 Virtually Poreless Discovery Kit
32,00 €
Detail
Detail

Medik8 Virtually Poreless Discovery Kit

Značka: Medik8

Sada produktov proti rozšíreným pórom.

Zbavte sa rozšírených pórov s uceleným radom produktov od Medik8. Teraz sa s nimi môžete zoznámiť v tomto výhodnom balíčku, ktorý obsahuje vo forme miniatúr hĺbkový čistič pleti, póry sťahujúce tonikum a hydratačný krém, ktorý zjemňuje textúru pleti a redukuje rozšírené póry.

Cena s DPH 32,00 €

Momentálne nedostupné

Nákupom získate 32 bodov
EAN: 818625021849
Popis produktu
Hodnotenia (0)

Medik8 Virtually Poreless Discovery Kit

Obsah Medik8 Virtually Poreless Discovery Kit:

Pore cleanse gel intense 40 ml

Minimising tonic 30 ml

Refining moisturiser 15 ml

Charakteristika Medik8 Virtually Poreless Discovery Kit:

Proti rozšíreným pórom

Rozšírené póry a čierne bodky (komedóny) sú bežný kozmetický problém, s ktorým však nie je ľahké bojovať. Bezchybnú, povrchovo zjednotenú pleť je však možné správnou starostlivosťou získať. Rad produktov určený na boj s rozšírenými pórmi stojí na niekoľkých aktívnych látkach. Extrakt z červenej ďateliny napomáha regulovať tok kožného mazu skrze póry. Kyselina mandľová jemne rozpúšťa nečistoty vnútri póry a podporuje ich prečistenie a stiahnutie. Postupom času sú póry čistejšie, stiahnuté a takmer neviditeľné. Vďaka Virtually Poreless Discovery Kit si teraz môžete produkty vyskúšať v miniatúrnom balení.

Virtually Poreless Discovery Kit

Virtually Poreless Discovery Kit obsahuje tri základné produkty: čistiaci gél Pore Cleanse Gel Intense (40 ml), tonikum na rozšírené póry Pore Minimising Tonic (30 ml) a denný krém Refining Moisturiser (15 ml).

Pore Cleanse Gel Intense (40 ml)

Čistiaci gél s obsahom kyseliny L-mandľovej hĺbkovo prečisťuje a zjemňuje póry, ktoré zbavuje každodenných nečistôt. Extrakt z červenej ďateliny póry viditeľne sťahuje a minimalizuje ich viditeľnosť. Redukuje tiež tvorbu kožného mazu, čím zamedzuje nežiaducemu lesku pleti. Obsiahnuté jemné kyseliny, ako je kyselina salicylová, mandľová a mliečna čistia pleť a dodávajú jej zdravý, svieži vzhľad.

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Vernostný programKaždým nákupom získavate body a môžete uplatniť zľavy
Doprava zadarmoPri objednávke nad 39 € máte poštovné zadarmo
Najnižšie ceny Naše ceny sú zostavené tak, aby vyhovovali každému
Odborná online poradňaNaši kvalifikovaní odborníci sú vám k dispozícii