Najlekáreň s.r.o. logo

Vernostný program

Nákupom získavate body

Doprava zadarmo

Pre objednávky nad 39€

0
0 €

Napíšte, čo hľadáte

Emotralex rektálna masť na liečbu hemoroidov 25 g

Výrobca: Emotralex

Emotralex je liečba symptómov spojených s hemoroidálnym ochorením a jeho komplikáciami (napr. ekzém, análne trhliny) s aktívnou látkou sukralfát. Hojí, regeneruje, upokojuje.

Zobraziť viac

Emotralex rektálna masť na liečbu hemoroidov 25 g
  • -14 %

Zvoľte variant

Bezplatné vrátenie tovaru do 14 dní

Číslo položky

DBC8BBFE-DB7E-4C76-AC59-03D4AD072555

Emotralex rektálna masť na liečbu hemoroidov 25 g

Obsah Emotralex rektálna masť

Emotralex rektálna masť na liečbu hemoroidov 25 g

Charakteristika Emotralex rektálna masť

Dlhodobá celková liečba hemoroidov

Z liečiv, ktoré sú overené klinickými štúdiami, môže lekár v prípade príznakov hemoroidálneho ochorenia predpísať venotonikum. Ve­notoniká posilňujú pružnosť žíl, zabraňujú hromadeniu krvi v žilách, obsahujú aj protizápalové zložky. Takáto dlhodobá celková liečba sa odporúča nielen v prípade hemoroidálneho ataku (zhoršenia stavu hemoroidov), ale aj u pacientov s diagnózou hemoroidov aj ako prevencia zhoršenia stavu.

Zloženie Emotralex rektálna masť

Sukralfát, kakaové maslo, lanolín (rastlinný pôvod), biela vazelína, biely vosk (včelí vosk), čistená voda, kaprylylglykol, extrakt z nechtíka, extrakt z rumančeka, extrakt z listov hamamelu.

Použitie Emotralex rektálna masť

Masť sa nanáša do okolia konečníka, najlepšie po vyprázdnení stolice alebo sedacom kúpeli. V prípade potreby sa môže malé množstvo masti aplikovať do konečníka pomocou aplikátora. Podrobný návod je uvedený v príbalovom letáku.

Upozornenie:

Vhodné od 18 rokov. Nepoužívať pri alergii (precitlivenosti) na ktorúkoľvek zo zložiek prípravku. Nepoužívať na krvácajúce hemoroidy. Použitie v tehotenstve a počas dojčenia je potrebné konzultovať s lekárom.

Príbalový leták Emotralex rektálna masť

Špecifikácia

  • Forma
    Masť
  • Riešený problém
    Hemoroidy