Najlekáreň s.r.o. logo

Vernostný program

Nákupom získavate body

Doprava zadarmo

Pre objednávky nad 39€

0
0 €

Napíšte, čo hľadáte

LOMIKAM pre podporu funkcie obličiek 90 tabliet

Výrobca: Lomikam

LOMIKAM výživový doplnok s obsahom citrátov (horečnatý + draselný) a extraktu byliny Phyllanthus niruri pre podporu funkcie obličiek.

Zobraziť viac

LOMIKAM pre podporu funkcie obličiek 90 tabliet

Bezplatné vrátenie tovaru do 14 dní

Číslo položky

2D371662-EAF4-4320-A182-D71BCC641516

LOMIKAM pre podporu funkcie obličiek 90 tabliet

Obsah LOMIKAM

LOMIKAM pre podporu funkcie obličiek 90 tabliet

Charakteristika LOMIKAM

Výživový doplnok s obsahom citrátov (horečnatý + draselný) a extraktu byliny Phyllanthus niruri. Bez lepku, bez cukru, bez laktózy. 

Obličky sa významne podieľajú na udržiavaní acidobázickej rovnováhy tým, že vylučujú kyslé alebo zásadité látky z organizmu a ovplyvňujú tak pH moču. Ak je pH moču nízke, môže dochádzať k vzniku močových kameňov, čo sú konkrementy štaveľanu (oxalátu) vápenatého, fosforečnanu vápenatého, alebo kyseliny močovej. U zdravého človeka je pH moču ovplyvnené najviac zložením stravy.

Citráty (alebo tzv. citrany) sú soli kyseliny citrónovej. V tele sú premieňané na alkalické látky vylučované močom, čím prispievajú k zvýšeniu pH moču. Citráty majú schopnosť viazať vápnik a znižovať jeho koncentráciu v moči.

Phyllanthus niruri, tiež nazývaná ako Chanca Piedra, je jednoročná bylina dosahujúca výšku 30–40 cm. Rastie voľne v dažďových pralesoch Amazónie a v tropických oblastiach celého sveta. Užívanie Phyllanthus niruri prispieva k udržiavaniu normálnej funkcie močovej sústavy, funkcie močového mechúra a toku moču. Extrakt Phyllanthus niruri v tomto výživovom doplnku zodpovedá vyše 2,5 g sušenej byliny.

Dávkovanie LOMIKAM

1 tableta denne nalačno.

Upozornenie: 

Nevhodné pre tehotné a dojčiace ženy. Uchovávať mimo dosahu detí. Ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť. Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy. Neužívať v prípade precitlivenosti na niektorú zložku. Farbivá žlť SY a červeň allura môžu nepriaznivo ovplyvňovať činnosť a pozornosť detí.

Príbalový leták LOMIKAM

Špecifikácia

  • Forma
    Tablety
  • Riešený problém
    Močové cesty, Obličky