Najlekáreň s.r.o. logo

Vernostný program

Nákupom získavate body

Doprava zadarmo

Pre objednávky nad 39€

0
0 €

Napíšte, čo hľadáte

AVENE XeraCalm A.D upokojujúci koncentrát 50ml

Výrobca: Avene

SOS starostlivosť. Upokojujúca koncentrovaná starostlivosť pre veľmi suchú kožu so sklonom k atopickému ekzému a svrbeniu. Proti svrbeniu, vyživujúci a neparfumovaný.

Zobraziť viac

AVENE XeraCalm A.D upokojujúci koncentrát 50ml
AVENE XeraCalm A.D upokojujúci koncentrát 50ml

Bezplatné vrátenie tovaru do 14 dní

Číslo položky

62DC6938-E8ED-4CB4-8B14-2AA2F5C6D551

AVENE XeraCalm A.D upokojujúci koncentrát 50ml

Obsah AVENE XeraCalm A.D upokojujúci koncentrát 

50ml

Charakteristika AVENE XeraCalm A.D upokojujúci koncentrát 

XeraCalm A.D Upokojujúca koncentrovaná starostlivosť okamžite uľavuje suchým oblastiam so sklonom k intenzívnemu svrbeniu a atopickému ekzému. Ide o SOS starostlivosť s okamžitým účinkom proti škrabaniu vďaka účinnej kombinácii aktívnych látok : I-modulia®, prvá postbiotická aktívna látka získaná z termálnej vody Avène, ktorá zmierňuje svrbenie, stimuluje obranyschopnosť pokožky a bojuje proti podráždeniu, vysoko koncentrovaný ochranný a obnovujúci komplex, ktorý zmierňuje závažné stavy suchosti a obnovuje komfort pokožky, a termálna voda Avène, ktorá prirodzene upokojuje, zjemňuje a pôsobí proti podráždeniu. Ideálna na ošetrenie suchých ložísk s intenzívnym svrbením na tvári, očných viečkach a na tele. Vďaka unikátnej technológii Sterilná kozmetika®, ktorá udržuje výrobok sterilný po celú dobu jeho používania, a exkluzívnemu hermeticky uzavretému ochrannému obalu je táto SOS starostlivosť zárukou bezpečnosti a optimálne rešpektuje pokožku a kožný mikrobióm. Bez konzervačných látok, bez parfumácie, nekomedogénne, vyvinuté s cieľom minimalizovať riziko vzniku alergických reakcií. XeraCalm A.D Upokojujúca koncentrovaná starostlivosť je ideálna pre pokožku dojčiat, detí i dospelých.

Výhody

• PROTI SVRBENIU : Účinná starostlivosť uznaná dermatológmi Európskeho dermatologického fóra pri liečbe atopického ekzému (kategória „Emollient PLUS“**).
• VYŽIVUJE vďaka vysoko koncentrovanému ochrannému a regeneračnému komplexu.
• UPOKOJUJE vďaka termálnej vode Avène a patentovanej aktívnej látke I-modulia®.

Špecifikácia

  • Typ pleti
    Suchá
  • Riešený problém
    Atopická pokožka